Борисов след терора: Вече всяко кино и сладкарница са мишени!

Властта призова да не пътуваме в Париж, пуска още полиция навсякъде
Обновена: 14 ное 2015 13:45 | 14 ное 2015 13:45,
233
Борисов след терора: Вече всяко кино и сладкарница са мишени!
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов обяви атентатите в Париж за новия 11 септември. Той призова българите да се въздържат от пътувания във Франция, да бъдат бдителни и да подават сигнали за съмнителни хора. Полиция, жандармерия и армия ще наситят градове и села. Борисов предупреди и че вече всеки киносалон и сладкарница са уязвими.

Още по темата
Министър-председателят събра тази сутрин шефове на служби и ключови министри в МВР, за да се набележат мерки за сигурност след атентатите в Париж снощи.

„По-добре да се въздържаме от пътувания във Франция докато не се уточни дали всички терористи са задържани и убити”, каза Борисов след заседанието. Той призова обществото да бъде възможно най-бдително.

”Ние ще се опитаме да наситим с полиция, жандармерия и армия градовете и селата. Но разчитаме и на хората да бъдат максимално бдителни и да подават сигнали за съмнителни хора”, каза още министър-председателят.

Той беше категоричен, че властите трябва да преосмислят политиките си. ”Тези терористични актове бяха малко по-различни от другите. Всеки киносалон и всяка сладкарница е пряко уязвима. Надявам се за една нова политика в Европа”, каза той.

Вътрешният министър Румяна Бъчварова съобщи, че към този момент няма данни за терористична атака към страната ни. Въпреки това властта е планирала въвеждането на няколко специфични мерки, които да послужат за защита на българите.

”Засилва се и нивото на граничен контрол на външните граници, засилва се контролът на транзитния трафик и се отделя внимание на обезпечаването на масовите мероприятия", съобщи Бъчварова.

"Обръщаме се към всички, които ще пътуват към Франция да го преосмислят. Щабът следи внимателно обстановката и е в непрекъсната връзка с партньорите”, каза още вътрешният министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
22
 
! Отговори
324324 преди 8 години
"Румяна Бъчварова съобщи, че към този момент няма данни за терористична атака към страната ни."Ами Руме голяма бяла птицо ,ти да не мислиш ,че терористите ако решат да правят атентат ще ти се обадят ли, Е-мейл ще ти пуснат или съобщение по Viber или skype ???
57
0
 
17
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 8 години
И пак няма отговорни! И пак думите отекнаха във времето и се забравиха! Всички тези политици, които се надпреварват да изказват съболезнования днес, от няколко години не се вслушват в безбройните предупреждения.... Всички те, облагодетелстваха това развитие на събитията.... Не може да приемаш и дори да подхранваш миграция на знайни и незнайни елементи, и след това да няма последствия! Нека обяснят сега на къде ще върви Европа?! Страх и терор?! Време е и да си понесат последствията! СЪД!!!
56
2
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Що ли не мога да си спомняКОЙ ЗАБРАНИ ПРЕЛИТАНЕТО НА РУСКИТЕ САМОЛЕТИ ????
55
0
 
24
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
"Вече всяко кино и сладкарница са мишени"Точно така - БЕЗОПАСНИ СА САМО ДЮНЕРДЖИЙНИЦИТЕ.
54
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БЪЛГАРИН!!!със избирателна активност 20% от населението. и 650 000 услужливо "преброени" недейстителни бюлетини, всичките за други партии. ще го видим тиквето на парламентарните избори - ха ха ха
53
0
 
27
 
! Отговори
........... преди 8 години
Абре ...нали бежанците или мигрантите бяха милички , горкички , добрички , клети , бедни , болни , немощни , завалийки , търсещи мир и убежище хорица , бягащи от войната ........или само така управляващите Европа ги представяха ? Защото повечето от народа на Европа знаеха че това са терористи ? Всичко е нарочно и е от порцията слугинаж към САЩ признайте си предатели ! САЩ ви набута змия в гащите а вие викахте че е за добро ! Пикам на Евро*ейските ви ценности и морал !
52
13
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРИН!!! преди 8 години
И ПОСЛЕДНО....МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА ЗАГИНАЛИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ !!!!!!!!!!!!КАКТО И ЗА БСП !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЛЕКА ИМ ПРЪСТ, ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ МАКАР И *** И ТЕ СА ХОРА, ЗАБЛУДЕНИ , НО ХОРА !!!!!!!!!!!ОТ БЕЗБРОЙНИТЕ ИМ ФАЛИТИ НА ДЪРЖАВАТА ЖИВКОВ, ЛУКАНОВ, ВИДЕНОВ, КТБ... СЕГА ОТ АЛЧНОСТ СЕ САМОИЗЯЖДАТ... ЩОМ МИКОВ ИМ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ... ОМГ15-ТА ПОДРЕД *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
51
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ни бой те ся,бат Боци лично е говорил с всички дюнерджии няма страшно,а и да има той е с охрана /смисъл тойз за него си е говорил,вие ко си мислите/
50
0
 
10
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
"Вече всяко кино и сладкарница са мишени!"Така си е, САМО ДЮНЕРДЖИЙНИЦИТЕ СА БЕЗОПАСНИ.
49
0
 
11
 
! Отговори
Кратун преди 8 години
Каква стана тя бе, Боце? Нали на всеки ъгъл си имахме дюнерджийници и това ни пазеше?
48
1
 
18
 
! Отговори
<><>> преди 8 години
Какво излиза , че Орбан и Сидеров излязоха абсолютно прави докато премиерът ни викаше "да приемаме бежанци , те ще са ни благодарни после" и вицепрезидента (забравих и името) викаше "трябва да склоним глава пред бежанците за да не се обърнат срещу нас" и с широки обятия ги приемаха и приемаха и приемаха .....сега из цяла България пълзят млади здрави амуджи готови на всичко но не и на мир !
47
0
 
7
 
! Отговори
ко ся преди 8 години
Значи на дюнер и кино да не одим... ? Е пc ся ко? Шо тъка?
46
4
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН!!! преди 8 години
ДО 68, АБЕ ТИ СЛЯП ЛИ СИ ИЛИ *** :))))))))))15-ТА ПОДРЕДКОЙ ПЛАШИШ ТИ С ИЗБОРИ БЕ МОМЧЕ ААААХАХАХАХАХАХАХАХАХКАКВО СЕ НАДЪРХВАШ БЕ ЛУУУУУУУУЗЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРРРРРРРР АААААХАХХАХАХАХАХАХАХАХА
45
1
 
9
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 8 години
Гусин Методиев, преди да пуснеш когото и да е било по улиците питай си финансовото недоносче дали има пари да се плати извънредния труд на хората. Да няма после- ТИЯ ЩО ПРОТЕСТИРАТ?
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БЪЛГАРИН!!!победа с гласували само 20% от избирателите и с много фалшификации. ше го видим тиквето на парламентарните избори.
43
4
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН!!! преди 8 години
ДО 64, ЩЕ ПОВТОРЯ ЗА СЛЕПИТЕ...15-ТА ПОДРЕД !!! ТОВА КАКВО ТИ ГОВОРИ :))))))))))))ГОВОРИ МИ ТИ ЗА СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ АААААХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ТРООООООООООООООООЛ
42
0
 
5
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Само дюнерите, дето ги имало на всеки ъгъл, са безопасни.
41
1
 
4
 
! Отговори
Коран преди 8 години
Сега ще изпълзят леви, либерали, БХК и Местан да ни обясняват колко миролюбива религия е исляма. Коранът съдържа най-малко 109 стиха, които призовават мюсюлманите към война с неверниците. Ето два от тях: Сура 4, стих 89 Желаят и вие да сте неверници, както и те са неверници, за да бъдете равни. И не взимайте ближни от тях, докато не се преселят по пътя на Аллах! А отметнат ли се, хващайте ги и ги убивайте, където ги заварите и не взимайте от тях нито ближен, нито помощник. Сура 5, стих 33 На
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БЪЛГАРИН!!!победа с гласували само 20% от избирателите и при това с много помощ при преброяването и фалшификации. ще го видим тиквето на парламентарните избори тогава каква смазваще победа ще избаца.
39
8
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРИН!!! преди 8 години
15-ТА ПОДРЕД.........СМААААААААААААААААААААЗВАЩА ПОБЕДА НА ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ !!!***, КОЛКОТО И ДА ПИШЕТЕ ТУК, НЯМА СМИСЪЛ!!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!НЯМА СМИСЪЛ !!!СЪБОЛЕЗНОВАНИЕ ЗА ЖЕРТВИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ !!!!!!!!!!!!!!!