Борисов след терора: Вече всяко кино и сладкарница са мишени!

Властта призова да не пътуваме в Париж, пуска още полиция навсякъде
Обновена: 14 ное 2015 13:45 | 14 ное 2015 13:45,
233
Борисов след терора: Вече всяко кино и сладкарница са мишени!
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов обяви атентатите в Париж за новия 11 септември. Той призова българите да се въздържат от пътувания във Франция, да бъдат бдителни и да подават сигнали за съмнителни хора. Полиция, жандармерия и армия ще наситят градове и села. Борисов предупреди и че вече всеки киносалон и сладкарница са уязвими.

Още по темата
Министър-председателят събра тази сутрин шефове на служби и ключови министри в МВР, за да се набележат мерки за сигурност след атентатите в Париж снощи.

„По-добре да се въздържаме от пътувания във Франция докато не се уточни дали всички терористи са задържани и убити”, каза Борисов след заседанието. Той призова обществото да бъде възможно най-бдително.

”Ние ще се опитаме да наситим с полиция, жандармерия и армия градовете и селата. Но разчитаме и на хората да бъдат максимално бдителни и да подават сигнали за съмнителни хора”, каза още министър-председателят.

Той беше категоричен, че властите трябва да преосмислят политиките си. ”Тези терористични актове бяха малко по-различни от другите. Всеки киносалон и всяка сладкарница е пряко уязвима. Надявам се за една нова политика в Европа”, каза той.

Вътрешният министър Румяна Бъчварова съобщи, че към този момент няма данни за терористична атака към страната ни. Въпреки това властта е планирала въвеждането на няколко специфични мерки, които да послужат за защита на българите.

”Засилва се и нивото на граничен контрол на външните граници, засилва се контролът на транзитния трафик и се отделя внимание на обезпечаването на масовите мероприятия", съобщи Бъчварова.

"Обръщаме се към всички, които ще пътуват към Франция да го преосмислят. Щабът следи внимателно обстановката и е в непрекъсната връзка с партньорите”, каза още вътрешният министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами дюнерджийниците? QUO VADIS, DOMINE? Няма да го разбереш, затова няма и да ти задавам повече въпроси...Живей...
77
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
САЩ предизвикаха така наречената бежанска криза ....САЩ заповядаха на Европа да ги приеме и да ги храни и пой и пари дори да им дава .....САЩ не искаха Русия да се намесва в Сирия за да може бежанската криза да продължава спокойно да си върви по план и да пълни Европа с терористи ............И ЕВРОПА ПРИЕ ТЕРОРИСТИТЕ !А ти Бойко си мутка плешива мой човек ,, американците те пазат иначе отдавна да си у затворо
76
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблемьт е че само политиканствате а не се обедините като нация да решите проблема
75
1
 
21
 
! Отговори
Партизанката преди 8 години
Отлично,чакаме само да влезеш в някоя сладкарница...
74
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Няма да ядете пасти, ще ядете само дюнери" Б. Борисов
73
0
 
18
 
! Отговори
Дюнерджия преди 8 години
А дюнерджийниците, и те ли са в опасност?
72
8
 
4
 
! Отговори
ХАФЪЗ преди 8 години
СЕГА ПО НАЙ-БЪРЗИЯТ НАЧИН, ТРЯБВА ДА ДА БЪДАТ РАЗПИТАНИ ВОЛЕН КОНВЕРТИТЪТ И МЕСТАН ДЖИХАДИСТЪТ ЗА ВРЪЗКИТЕ ИМ С "ПАЗАРДЖИШКИТЕ ИМАМИ" СЪЩЕВРЕМЕННО ДА БЪДЕ ВЪЗОБНОВЕНО РАЗЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ "ПАЗАРДЖИШКИТЕ ИМАМИ"!ДА СЕ ПРЕОСМИСЛИ СЪЩЕСТВОВАНЕТО НА ЕТНИЧЕСКИ ДВИЖЕНИЯ дпс И ФИНАНСИРАНИ ОТ ТЯХ ПСЕВДО ПИШМАН-НАЦИОНАЛИСТИ атака!! МЕДИИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДИСКУСИЯ ЗА НЕОБХОДИМОСТТА ОТ ДВИЖЕНИЯ И ОРГАНИЗАЦИИ КАТО ДПС И АТАКА! РАБОТАТА Е СЕРИОЗНА!!
71
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 8 години
Викни ги и у нашта индустрия да поработят, като във френската. Ако може да "поработят" ама само пред парламента кога сте вътре всичките свинйе. И кажи на оная лелка политоложка да не говори, че няма опасност за БГ, защото е неадекватна. Не че няма опасност, ние не сме интересни, незначими и негодни сме, ще ни избият като пилци и никой няма и да реагира, защото милицията е пълна с угодни и неграмотни лакеи и политкурветор. Един убиец който всеки ден поства снимки у фейса не можете да фанете за ую
70
0
 
7
 
! Отговори
ДАХЛЪ преди 8 години
КЪДЕ Е ДПС В ЦЯЛАТА ТАЗИ СХЕМА??"ПАЗРАДЖИШКИТЕ ИМАМИ" КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ РАЗЛЕДВАНЕТО???ДПС НЕ СКРИ СИМПАТИИТЕ СИ, НАПРОТИВ ДОРИ ПОДКРЕПИ СТАВАЩОТО?? АДВОКАТИ, ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ И ПРОТЕСТИ НА ДПС ПРЕД СЪДА В ПАЗАРДЖИК!!!
69
1
 
7
 
! Отговори
95 преди 8 години
Според формулировката ти НАТФИЗ и Крим сьщо се квалифицират като тероризьм
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво професионалисте ти откри топлата вода .
67
0
 
25
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 8 години
Г-н премиер, имам диабет, сладко не ям и в сладкарници не стъпвам. Кината по моловете са на унгарски семити и много скъпи, защо да им харизвам по 12 лева за тяхната икономика, а и да рискувам други семити само, че от арабски произход да ме гръмнат?Хайде стана време за малка ракия и салата! Не се напъвай да мислиш, противопоказно ти е!
66
0
 
18
 
! Отговори
к преди 8 години
....иначе пък си каним още "бежанци",че да има от кого да бягаме....Кошмар!!!!
65
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле, как страшно гледа нашио от Банкя !Абе, я пратете тая снимката на терористите, белким се стреснат от Бацето и избягат от Европата!
64
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По добре преборете тероризма в селата. Там отдавна гинат всекидневно старци и невинни хооа
63
10
 
2
 
! Отговори
Вили Вуцов преди 8 години
Всяко пребиване на БСП и на Атака на изборите е НЕЧОВЕШКИ ПРАЗНИК в нашето семейство!
62
2
 
8
 
! Отговори
гербераст преди 8 години
терористите от идил ги е страх от бойко, цецо и роската и не смеят тука да шават щото знаят че тия 3мата не си поплюват затова народе споко.
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Умните политици не коментират днесКакто и датския пос.антик
60
0
 
9
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 8 години
***-син премиер, след поредния 11 септември идва 7 ноември. Тогава какво? Стягаме куфарите, авио отряд 28 и Катар?
59
2
 
16
 
! Отговори
защо преди 8 години
Ха, ха - каква стана тя.Как така ще наситите с полиция навсякъде?Нали много големи ви се виждаха заплатите им?А дали знаете, че извънредният труд на полицаите НЕ се заплаща, както и нямат право на втора работа.Нещо много бързо се обърна палачинката.