Борисов след терора: Вече всяко кино и сладкарница са мишени!

Властта призова да не пътуваме в Париж, пуска още полиция навсякъде
Обновена: 14 ное 2015 13:45 | 14 ное 2015 13:45,
233
Борисов след терора: Вече всяко кино и сладкарница са мишени!
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов обяви атентатите в Париж за новия 11 септември. Той призова българите да се въздържат от пътувания във Франция, да бъдат бдителни и да подават сигнали за съмнителни хора. Полиция, жандармерия и армия ще наситят градове и села. Борисов предупреди и че вече всеки киносалон и сладкарница са уязвими.

Още по темата
Министър-председателят събра тази сутрин шефове на служби и ключови министри в МВР, за да се набележат мерки за сигурност след атентатите в Париж снощи.

„По-добре да се въздържаме от пътувания във Франция докато не се уточни дали всички терористи са задържани и убити”, каза Борисов след заседанието. Той призова обществото да бъде възможно най-бдително.

”Ние ще се опитаме да наситим с полиция, жандармерия и армия градовете и селата. Но разчитаме и на хората да бъдат максимално бдителни и да подават сигнали за съмнителни хора”, каза още министър-председателят.

Той беше категоричен, че властите трябва да преосмислят политиките си. ”Тези терористични актове бяха малко по-различни от другите. Всеки киносалон и всяка сладкарница е пряко уязвима. Надявам се за една нова политика в Европа”, каза той.

Вътрешният министър Румяна Бъчварова съобщи, че към този момент няма данни за терористична атака към страната ни. Въпреки това властта е планирала въвеждането на няколко специфични мерки, които да послужат за защита на българите.

”Засилва се и нивото на граничен контрол на външните граници, засилва се контролът на транзитния трафик и се отделя внимание на обезпечаването на масовите мероприятия", съобщи Бъчварова.

"Обръщаме се към всички, които ще пътуват към Франция да го преосмислят. Щабът следи внимателно обстановката и е в непрекъсната връзка с партньорите”, каза още вътрешният министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
30
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 8 години
Добре бе човече, отказвам кафето, сладкото и жените. Като видя мутра,тебе или твой сапартиец хвърлям бакшиш на сервитьорката и бягам! Ще ям само дюнери, щот ти нали рече, че всяко картовче там е тухла в стената на антитероризма.
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ФАКТЪТ НА ЗЛОТОНе забравяйте да си увиете фолио около главата, за да не проникват телепатичните вълни на рептилиите в главата ви.Или още по-добре - пийте си хапчетата и не вярвайте на конспирации.
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ще ядем само дюнери, там няма да гърмят
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е, с каква полиця ще напълним градовете и селата? С тази дето брои дните до пенсия, за да вземе 20 заплати? Те и уличен джебчия не могат да хванат, ама нищо - поне си имат униформа. май наистина трябва да се доверим на бдителните си съграждани, щото полиция всъщност нямаме. И изглежда г-н Борисов знае това....
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе ти не се плаши ,, те тиквите ги пазят от НСОто .. да ти ега таковата и на кухата тивичка
13
0
 
27
 
! Отговори
ФАКТЪТ НА ЗЛОТО преди 8 години
САЩ предизвикаха така наречената бежанска криза ....САЩ заповядаха на Европа да ги приеме и да ги храни и пой и пари дори да им дава .....САЩ не искаха Русия да се намесва в Сирия за да може бежанската криза да продължава спокойно да си върви по план и да пълни Европа с терористи ............И ЕВРОПА ПРИЕ ТЕРОРИСТИТЕ !
12
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Австралийски министър им каза как да се справят с прииждащите - връщайте ги. А умна Европа откри, че не било шоколад, а ла'но. Те не могат да се справят със собствените си проблеми, а очакват първосигнални да дойдат и да ги решат. Това "отваряне" на граници, при което всеки от гз на географията, след като си изхвърли документите, или се снабди с фалшиви, може да дойде и е добре дошъл, ще им излезе през носа. Когато унищожаваш собствения си народ, като не му даваш шанс за развитие, така става.
11
8
 
2
 
! Отговори
ПИЖЕ преди 8 години
СЕГА ПО НАЙ-БЪРЗИЯТ НАЧИН, ТРЯБВА ДА ДА БЪДАТ РАЗПИТАНИ ВОЛЕН КОНВЕРТИТЪТ И МЕСТАН ДЖИХАДИСТЪТ ЗА ВРЪЗКИТЕ ИМ С "ПАЗАРДЖИШКИТЕ ИМАМИ" СЪЩЕВРЕМЕННО ДА БЪДЕ ВЪЗОБНОВЕНО РАЗЛЕДВАНЕТО СРЕЩУ "ПАЗАРДЖИШКИТЕ ИМАМИ"!ДА СЕ ПРЕОСМИСЛИ СЪЩЕСТВОВАНЕТО НА ЕТНИЧЕСКИ ДВИЖЕНИЯ дпс И ФИНАНСИРАНИ ОТ ТЯХ ПСЕВДО ПИШМАН-НАЦИОНАЛИСТИ атака!! МЕДИИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДИСКУСИЯ ЗА НЕОБХОДИМОСТТА ОТ ДВИЖЕНИЯ И ОРГАНИЗАЦИИ КАТО ДПС И АТАКА! РАБОТАТА Е СЕРИОЗНА!!
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** !
9
0
 
30
 
! Отговори
<><> преди 8 години
8 терориста какво направиха ....а Евро*ейския съюз прие хиляди ...сметнете хиляди какво ще сторят ! Този съюз се управлява от меки китки ....слуги на злото ....пределно ясно беше че приемат радикални ислямисти и ги приеха ! Трябва да се потърси сметка от хората които приветстваха терористите с отворени крака ! Бойко ....ти беше тоя който каза "Да приемаме бежанците , един ден ще ни благодарят" как ?
8
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Бойко! Мачкай терористите! и комунистите!
7
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А дюнерджийниците що ги пропусна, бе бате?
6
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко е една голяма театрална постановка, която има за цел да всява паника и несигурност сред хората!
5
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така ли?И какво се случи в тази държава,че да живеем вече ,като мишки.Ми да не ходим и на работа да пазаруваме и т.н да се крием под леглата.Заради политиката Ви да приютявате ислямисти ще съсипите държавата и народа.Няма да живея,като плъх в***ща м..***.
4
2
 
48
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Затворете всички така наречени "бежанци" или "мигранти" ! Върнете ги обратно там от където са дошли и затворете границите за такива ! Да се стреля на месо който мине незаконно защото нещата ще стават все по страшни !
3
1
 
31
 
! Отговори
полиция ли? преди 8 години
Тоя съвсеме се овъртя нещо не мога да се сетя от къде ще дойде тази полиция те си напущат ,а тиквата се ежи ще има на всякъде униформени гладна кокошка просо сънува.
2
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе я изтегли един заем и не се занимавай с глупости
1
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е нали си имаме дюнерджийници, няма се плашите