Борисов оптимист: Няма нужда да се лекувате в чужбина!

С новата апаратура лечението било с едно влизане в болница
Обновена: 8 дек 2015 15:25 | 8 дек 2015 15:22,
91
Борисов оптимист: Няма нужда да се лекувате в чужбина!
Снимка: Булфото, ахрив

С висококвалифицираната работна ръка, в лицето на докторите и хирурзите и новата апаратура българите ще се убедят постепенно, че няма нужда да ходят да се лекуват в чужбина.

Това каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на новоизградения Център за ранна диагностика и профилактика на онкологични заболявания към УМБАЛ "Александровска".

Премиерът посочи, че 200 000 души преминават за година през болницата. "В тази аула можете да наблюдавате най-добрите ни специалисти. Апаратурата е най-добрата в света. Това го казват докторите, аз им вярвам$, заяви Бойко Борисов.

Още по темата

По думите му, с новата апаратура лечението приключва с едно влизане в болницата.

"С божията помощ и вашата експертиза тези хора се връщат на работа, а ние като държава имаме нужда по-бързо пациентите да се връщат на работа. Истински се радвам на двамата министри – Лиляна Павлова и д-р Петър Москов, защото работят в изключителен синхрон.

Само мога да им пожелая да продължат така. Имат цялата ни подкрепа, както и вчера Кристалина Георгиева каза, че сме втори по усвояване. Най-добрите сме в Европа по изготвяне на проекти. Оптимист съм за бъдещето", каза той и пожела весели празници на всички.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
20 ястреба да уточня-82 коментар
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хааааааа! Гледахте ли Тиквуна ? Пак играе мач.Държавата се тресе а нашия слиза от колата с 3 мутри,едвам си облече екипа(защото му е тесен вече),влиза,бие дузпа(изпуска естествено),врръщат му пас(вече вратата умишлено е опразнена) и о чудо Царя слънце бележи.Тръгва си преди края без да дава интервюта(не са режисирани).Пък и от тях пара не пада! Само 20 роми(платена агитка) са доволни-ще има надник!
63
1
 
0
 
! Отговори
тъп народ преди 8 години
без ТУТУН...без РАКИЯ...... без СЛАНИНА..... народа здрав,
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лечението приключва с едно влизане в болницата...а как излизаш, на крака или легнал в дървен креват?
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав си Борисов ! Ти колко пъти ходи в чужбина, и не те излекуваха !???
60
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боросов, явно не си в час! 2/3 от най-добрите ни доктори отидоха в чужбина! Преди 3 месеца потърсих при нужда мой познат анестизиолог. Опс, заминал за Франция. Потърсих други двама, вече били в Германия. Нямах други познати анестизиолози, иначе сигурно и те щяха да са заминали.
59
2
 
10
 
! Отговори
радиста преди 8 години
Земята търси Борисов......................Земята търси Борисов......................Земята търси Борисов......................
58
0
 
4
 
! Отговори
дбфд преди 8 години
как става тоя номер аз съм в германия и аптеките са празни не виждам и един болен а в България всички познати ми казват че са болни от грип все по 2-3 грипа а тука няма нито реклами на лекарства нито грипове излиза че нас ни заразяват
57
2
 
7
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Е тоя е толкова елементарен, че мезоните бледнеят....
56
0
 
6
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Мадаааа.. Няма нужда от лекуване в чужбина, особено ако човек не е болен....примерно казано де.
55
2
 
7
 
! Отговори
истина е преди 8 години
В България си има и високо квалифицирани специалисти и добра апаратура.Проблема е в некоректното вмешателства в толкова финна система като здравеопазването.От медии ,аптекари , помощен персонал .....до обикновения болен всеки започна да си мисли ,че разбира?!?!
54
0
 
16
 
! Отговори
койчо преди 8 години
Искам да съм бежанец в Германия! Тате обаче каза- Сирийци в рода ни няма!
53
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето за чуждите 'ловджий' купихме джипове по 200 хиляди! Да се возят с кеф!Нашите болни - ето метро съм им направил - пак да се возят с кеф (и само за 1 лев!!! - до болницата, за връщане - не им трябва..)
52
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ е болест. Не знаете ли? Съвсем сериозно. Това е абревиатурата на гастро-езофагеалната рефлуксна болест. Дали случайно са си избрали името?Не знам, но доста символика има тука. България страда от ГЕРБ...
51
2
 
12
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
Тиквата казва :с Божията помощ:после доктори и накрая апаратурата ако се включи да работи
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така, като чета това изказване на премиера Борисов оставам с впечатлението, че той вече е минал през "новата апаратура" и буквално часове преди блестящото си прозрение се е върнал на работа. Друг е въпроса, че лекуващите му малко са се престарали.
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам за вас, обаче аз съм на 35 години съм, роден в България, но за Бойковите излияния ми трябва преводач на български...нищо вече не разбирам..."с новата апаратура лечението приключва с едно в<span style="color:red;"</span> в болницата."
48
1
 
25
 
! Отговори
Да бе преди 8 години
А защо Веждито отиде чак в Германия!?Тук доктори за него,няма ли!?
47
2
 
26
 
! Отговори
оптимист преди 8 години
Другарят Борисов оптимист: Няма нужда да се лекувате в чужбина! Защото спокойно можете да умрете у нас!
46
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
прав е.