Борисов оптимист: Няма нужда да се лекувате в чужбина!

С новата апаратура лечението било с едно влизане в болница
Обновена: 8 дек 2015 15:25 | 8 дек 2015 15:22,
91
Борисов оптимист: Няма нужда да се лекувате в чужбина!
Снимка: Булфото, ахрив

С висококвалифицираната работна ръка, в лицето на докторите и хирурзите и новата апаратура българите ще се убедят постепенно, че няма нужда да ходят да се лекуват в чужбина.

Това каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на новоизградения Център за ранна диагностика и профилактика на онкологични заболявания към УМБАЛ "Александровска".

Премиерът посочи, че 200 000 души преминават за година през болницата. "В тази аула можете да наблюдавате най-добрите ни специалисти. Апаратурата е най-добрата в света. Това го казват докторите, аз им вярвам$, заяви Бойко Борисов.

Още по темата

По думите му, с новата апаратура лечението приключва с едно влизане в болницата.

"С божията помощ и вашата експертиза тези хора се връщат на работа, а ние като държава имаме нужда по-бързо пациентите да се връщат на работа. Истински се радвам на двамата министри – Лиляна Павлова и д-р Петър Москов, защото работят в изключителен синхрон.

Само мога да им пожелая да продължат така. Имат цялата ни подкрепа, както и вчера Кристалина Георгиева каза, че сме втори по усвояване. Най-добрите сме в Европа по изготвяне на проекти. Оптимист съм за бъдещето", каза той и пожела весели празници на всички.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прокуратурата в касационния протест е поискала само отмяна на оправдателната присъда на г-н Цветанов и връщане за ново разглеждане от друг състав на апелативния съд. В протеста не е посочено, че прокуратурата иска г-н Цветан Цветанов да бъде осъден. Вероятно това е някакъв нелеп пропуск, но законът изрично задължава обжалващият в случая това е прокурорът да каже на ВКС какво иска да се случи след връщане на делото. Това означава, че всички аргументи, които изложи прокуратурата, съответно защитата, дори да доведат до връщане на делото за ново разглеждане пред състав на САС, не могат да дове
44
0
 
10
 
! Отговори
до неразбралите преди 8 години
Борисовите господари, богатите евреи се излекуват успешно от рак.
43
0
 
11
 
! Отговори
мразичервенотиквеник преди 8 години
Само за здраве и работа говори, а думата пари е табу, може ли така г-да управляващи, не стига това ами и се топим със страшна скорост, загиналите от болести и катастрофи надхвърлят 100000 на година, реална и страшна картинка в милата ни татковина
42
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тиквучий най-добрият..оле.Обрече народа си на мизерия,*** нищо вие нали добре си живеете по Банкя.
41
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен-погален е ,и от четири прокурора,прочетено в афера.
40
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кралят слънце" у "златния кабинет
39
0
 
19
 
! Отговори
Nona преди 8 години
Хм,интересно защо всички управляващи хукват през глава в чужбина при здравословен проблем?!?Или въпросът е риторичен,господа управници?
38
1
 
26
 
! Отговори
телеман преди 8 години
Преди няколко минути Тиквун каза:При тази добра апаратура, никога няма да измислят лекарство против рака!Господи, защо ни наказа и с този?!
37
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този болен човек на снимката до кога ще го търпим да ни се присмива
36
0
 
15
 
! Отговори
доктор МЕНГЕЛЕ преди 8 години
Ясно е, че болния ще влезе, проблема е дали няма да излезе с краката напред!
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Saschto lubimeza na jivkov i djagarov a Sega na boiko Vejdi raschidov se lekuva v Berlin a ne v bG Kakto i dr ot parlamenta i saschto se lekuvat v Istanbul USA bolnizata Kakata na boiko ne se li e leluvala v Istanbul i posle v bG nama loscho
34
0
 
15
 
! Отговори
1 преди 8 години
Значи веждичката е избързал,можеше и тука да се лекува,според с.ънцето.
33
0
 
9
 
! Отговори
Батко 2 преди 8 години
Продължаваме темата са супер модерното здравеопазване:Жена бе пребита и ограбена на в лекарски кабинет в болницата в Стара Загора. Инцидентът е станал в Клиниката по педиатрия, съобщиха от полицията.Жертвата е на 59 години, а побойникът е 44-годишен от село Ябланово, община Котел.От полицията уточняват, че побоят е станал на работното място на жената.След като й нанесъл побой, нападателят откраднал преносим компютър и мобилен телефон.Мъжът е задържан във Второ РПУ - Стара Загора. Образу
32
0
 
20
 
! Отговори
Гражданин преди 8 години
"Елита" може да видите в коридорите на тези болници само при откриването им.
31
0
 
13
 
! Отговори
д-р Н.Л.О преди 8 години
Не знам, но днес в и около Александровска болница имаше повече ченгета отколкото *** и просяци в нормален делничен ден там. А и още никоя не ми е казала, че "Голема радосте те чека чеду ...."
30
0
 
4
 
! Отговори
SD преди 8 години
... аз им вярвам$ ????????Това ме притеснява -$ !Хайде на МАТУРА по БЕЛ .
29
0
 
13
 
! Отговори
Батко преди 8 години
Веднага четем следното в друга статия на днес:Жена е починала, след като скочила от втория етаж на частна болница в Бургас, съобщиха от полицията.Жената е била на 64 години, била е настанена в отделение "Кардиологична хирургия".Снощи пациент пък е скочил от прозорец на осмия етаж на Онкологичния център в Бургас.Трупът е на 79-годишния Иван Вълков от Бургас.Прочети още на: dnes.bg/crime/2015/12/08/samoubiica-se-hvyrli-ot-bolnica-v-burgas.285893Благодаря за вниманието!
28
1
 
18
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
Този колкото ***, толкова и нагъл..
27
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На ала-бала ,никой не вярва вече.Лечението в чужбина,ще стане по евтино.Тук може да се лекувате вие в което не вярвам.По евтино е да емигрирам и работя в чужбина до края на 2016.
26
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моля ви за нищо на света не яжте филии с мас, ще оглупеете като това недоразумение.