Борисов оптимист: Няма нужда да се лекувате в чужбина!

С новата апаратура лечението било с едно влизане в болница
Обновена: 8 дек 2015 15:25 | 8 дек 2015 15:22,
91
Борисов оптимист: Няма нужда да се лекувате в чужбина!
Снимка: Булфото, ахрив

С висококвалифицираната работна ръка, в лицето на докторите и хирурзите и новата апаратура българите ще се убедят постепенно, че няма нужда да ходят да се лекуват в чужбина.

Това каза премиерът Бойко Борисов по време на откриването на новоизградения Център за ранна диагностика и профилактика на онкологични заболявания към УМБАЛ "Александровска".

Премиерът посочи, че 200 000 души преминават за година през болницата. "В тази аула можете да наблюдавате най-добрите ни специалисти. Апаратурата е най-добрата в света. Това го казват докторите, аз им вярвам$, заяви Бойко Борисов.

Още по темата

По думите му, с новата апаратура лечението приключва с едно влизане в болницата.

"С божията помощ и вашата експертиза тези хора се връщат на работа, а ние като държава имаме нужда по-бързо пациентите да се връщат на работа. Истински се радвам на двамата министри – Лиляна Павлова и д-р Петър Москов, защото работят в изключителен синхрон.

Само мога да им пожелая да продължат така. Имат цялата ни подкрепа, както и вчера Кристалина Георгиева каза, че сме втори по усвояване. Най-добрите сме в Европа по изготвяне на проекти. Оптимист съм за бъдещето", каза той и пожела весели празници на всички.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво ли чудо ще е ако още три папи го погалят по главата ? Всички българи зад граница ще се върнат в България
24
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЖелевНовата апаратура е система за миниинвазивна хирургия и безкръвни операции, няколко фирми се облажиха много от този проект на ЕС и министерството, другите гризнаха дървото щото не са от пртията на Доктора МоскОФ
23
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да знаете три папи са го галили по кухахата и голема глава и разбира от всичко спорт,здравеопазване икпономика, финанси, апсулютно всичко и Господ ще доиде на посещение зада го помилва
22
0
 
23
 
! Отговори
Дани Ел преди 8 години
Никаква апаратура ! Човека си го казва ясно- с Божията помощ.Борисов не е с ума си . Нали знаете че в България хората с психични отклонения не ги съдят за престъпления.Човека от ден на ден ви показва че си е вързал коня.
21
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Султана всяка втора дума му е усвояване/ разбирай крадене/. Само че когато султана вдигна кръвно го откараха в Правителствена болница не в Александровдска. И Лилето Павлова много добре усвоява парите от магистралите / от тук милионче от там милионче/. Това се казва да си имаме много добре усвояващи министри. Виж Веждичката е специалист по друг вид усвояване / над 70 градуса / Не може да си гербер, ако не знаеш да усвояваш. Тя и Искрето Фидосова много добре усвои горите на България , но нейсе.
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе вие праскайте сланина,па после ще ви лекуваме!Да ама Не!
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От синхрона на Лилито с доктора би се получило интересно филмче
18
0
 
25
 
! Отговори
bg преди 8 години
Само комисиони прибират и няма кой да работи с скъпата аоаратура щото кадърните избягаха и за жълти стптинки няма да се върнат .Така всеки ще се спасаява попединично дака пукне
17
0
 
29
 
! Отговори
Желев преди 8 години
И за каква нова апаратура намеквате в статията ?
16
2
 
36
 
! Отговори
0 преди 8 години
Баце е велик шаман и лечител
15
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото заработи лазерния нож в болницата "Свети Иван Рилски" в София. "Откриха" го преди изборите, но и досега никой там не знае кога ще заработи, пациенти не се записват за него и е пълна гавра с онкоболните. Това се нарича ГЕНОЦИД. Дано всички управляващи се редите за опашки на такива машини!
14
0
 
39
 
! Отговори
Пациента преди 8 години
От това съвременно лечение само днес са се хвърлили 2-*** човека в Бургас през прозорците на болниците, Бог да ги прости.
13
1
 
26
 
! Отговори
Демо преди 8 години
"Павлова и Москов работят в изключителен синхрон"-какво точно има предвид?
12
0
 
28
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Не си давайте парите по чужбина ,тук ще ви уморм за наполовина.
11
0
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Тук е абсолютно прав , ама да се лекуват Б.Борисов и цялата управляваща пасмина.
10
1
 
35
 
! Отговори
Боко Буда преди 8 години
Бокича пак манипулира, ето така се манипулира простия българин! Сега кой знае колко простотия се възхищава от статията! Ето така ,чрез манипулации и говорене на простоват език завладява неуката си аудитория ! Абе да ви е честит Тиквата!
9
1
 
35
 
! Отговори
До Боко тоягата преди 8 години
Боко ти спешно трябва да отидеш да прегледаш главата. Освен, че Папи са сте галгиги май и бухалки са катастрофирали там. Вземи се откажи от тея мъки най-накрая. Сляп човек като теб няма как да прогледне
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой от какво има нужда всеки си решава сам.
7
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цял свят ни се смее с този премиер и този президент (нарочно не ги пиша с главна буква)!Те вече се бъзикат с нас и никой не ни взимат на сериозно
6
1
 
20
 
! Отговори
Девил преди 8 години
При нас единствено може сравнително евтино и от квДевилалифицицарана медицинска ръка да умреш гарантирано.