Падна главата на Местан, изхвърлиха го от ДПС!

Триумвират ще води временно партията
Обновена: 24 дек 2015 18:15 | 24 дек 2015 15:42, Александър Попов
384

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

Лютви Местан бе свален от поста председател на ДПС. Това стана ясно след извънредното заседание на Централния съвет на партията, което се проведе в Боянските сараи на Ахмед Доган.

Още по темата

Освен това досегашният лидер е изключен както от парламентарната група, така и от партията.

"Такава ще бъде съдбата на всеки, който работи против интересите на България", заявил Доган по време на съвета.

До националната конференция ДПС ще се управлява от триумвират. В Председателския съвет влизат Четин Казак, Мустафа Карадайъ и Рушен Риза.

Извънредното заседание бе насрочено, след като преди дни ДПС бе разтърсена от реч на почетния председател Ахмед Доган. Той разкритикува решения на вече бившия лидер на ДПС Лютви Местан.

Самият Местан тази сутрин даде пресконференция в Кърджали, на която заяви, че не смята да подава оставка. Такава не му била и искана. Той заяви, че Централния съвет бил свикан неправомерно, тъй като това било в правомощията на председателя.

"Спазени са всички точки от устава на партията", заяви след заседанието говорителят на ДПС Велислава Кръстева.

От ръководството на партията отказаха коментари след заседанието. Новият председател на партията се очаква да бъде избран на деветата национална конференция на ДПС, която ще се проведе най-вероятно през пролетта.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


384
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
4
 
4
 
! Отговори
Струмски преди 8 години
Не се радваите червеногъзи руски маимуни и папагали. Местан ще се изправи . Ние сме с него-българи и турци ,защото тои единтвен искренно защити българския национален интерес от пипалата на руския октопод. ДС ,КГБ путинистите и техните български *** ще разберат какво са направили ,когато божият гняв се стовари над *** им глави.
202
2
 
0
 
! Отговори
янев преди 8 години
как падна бе още не са я одрязали а може и с 9 грама в тиквата без значение
201
0
 
8
 
! Отговори
Реалността преди 8 години
И агент Сава, и агент Павел и останалите агенти в ДПС и в други партии са инструменти на ДС, а някои от тях вероятно и на чужди служби. Така че нека не преувеличаваме ролята и значението на който и да е от тях. Друг ги активира и дезактивира ! Такава е за жалост вече 26 години нашата реалност.
200
0
 
7
 
! Отговори
Борис преди 8 години
Ако един народ спре да се покланя на Христос,един ден ще трябва ще-не-ще да се поклони на Мохамед-моля прочетете Паисиевата история кога България е паднала под турско робство.Войната винаги е между религиите. България е приела между 1896 и 1925 година около 500 000 арменци,жертва на турския геноцид.Тези хора са предпочели с риск за живота си да си запазят вярата.И ако разни политици се заиграват с тези неща заради лични облаги по-добре е още отсега да слагат фесовете.
199
1
 
4
 
! Отговори
крум с златния череп преди 8 години
До СимеонСкивай на тъпана рамката, цял роман си написал с простотиите си. Само такива като теб се връзват на номерата им.
198
8
 
5
 
! Отговори
Симеон преди 8 години
Скивайте тъпани такива. Тва на доганчо е номер да печели точки. Сичко е уредено м/у местан и доган тва е театър! Мноу лесно се вързахте на турските номерца найвници такива! Чак аз съм учуден колко наивни сте! Подготвят нещо и номера е доган дасе издигне да му имат доверие да има много доверена власт и тогава да удари разбира се в полза на турция!!! Тогава дали е разкрит или не той ще се уредил да избяга и няма д аиам значение като зи изпълни продажната мисия да прецака всички българи и България!
197
1
 
19
 
! Отговори
Ха Ха Ха.... преди 8 години
Поните ли когато преди няколко години Доган каза че властта в България е в неговите ръце и реално той определя порциите във властта( той сам си избира слугите, без значение от коя "партия" са? Ето сега се доказа за пореден път. Реално ДПС управлява България вече 25 години! Другите "партии" са само за камуфлаж. ББ също е във кюпа, слуга номер номер едно. Още навремето са се "разбрали" с Доган.
196
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местан се оказа единственият политик с ясна визия в държава, в която разследват за думи срещу ... русия? Евроатлантизъм срещу евразия? Европа срещу Северна Азия? Не знаех, че въобще пред нас все още стоят тези дилеми... Не свършиха ли рублите и предателите по нашите земи??? Изтока срещу запада, света да избираме или русия Башар Ал Асад и иранците ли ? Кой неразумен юруд повдига все още такива въпроси ?
195
3
 
18
 
! Отговори
До 300 преди 8 години
До ссХахаха...имаш по мен + по 10000.Тиквата стои в ъгъла и гледа какво се случва и очаква заповеди. Не знае какво да направи.Жалка история.Утре ще излезе и ще каже, че не го интересува какво се случва в другите партии. Ни лук ял, ни мирисал.
194
4
 
19
 
! Отговори
Do 311 преди 8 години
Службите са Доган.Сега ще видиш как всички служби ще заработят изненадващо за цяла България, обединено, синхронизирано, в пълна координация, с цел унищожаването на Местан.А, *** ще се възхищава на Доган, какъв велик играч, виждаш ли, бил.
193
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Службите май пак проспаха нещо.
192
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Странно е защо САЩ активираха цялата си агентура в България в подкрепа на Местан - като се започне с Радан Кънев и Коритаров и се свърши с простоватите *** на "Америка за България" из форумите.
191
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Местан предал националните интереси.А фалита на КТБ това защита на националните итереси ли беше.
190
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добра новина за България!
189
31
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А най-интересното е, че преди въпросната реч в сараите са били Димитър Иванов - Гестапото и Стоян Денчев от Библиотекарския. По заръка на едно североизточно посолство.Гиди мръсни гн.ди ***.
188
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A INDIISKITE SAPUNKI KOGA SHTE PADNAT OT NACIONOLNITE EFIRI
187
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тука големи поддръжници на Доган се появиха от Атака бре. леле. голяма измекярщина.
186
3
 
48
 
! Отговори
Наблюдател10 преди 8 години
Знаците за истинските намерения на турския елит към Бългрия:1. Давутоглу на всеослушание по време на дипломатическа среща: "Ходили сме там [в България] на коне, ако трябва пак ще отидем"2. Хюсеин Хафъзов депутат от ДПС: българите не заслужават собствена държава - Хюсеин Хафъзов е влязъл в листите на ДПС по личното нареждане на турския президент Реджеп Ердоган, докато Местан е председател на ДПС!!!3. Давутоглу през декември 2015: "Ще се грижим за турската общност в България" 4. през 1974 г. Турция откъсна 37 % от територията на Кипър при положение, че само 18% от население
185
4
 
45
 
! Отговори
командос преди 8 години
Поредният удар на Путин срещу Турция. Доган е винаги подкрепян от КГБ. Време е да се отплати.
184
4
 
75
 
! Отговори
сс преди 8 години
А прецедента и Тиквоний мълчат с пълни памперси.