Младите в ДПС: Само на Доган му пука за България!

Гордеем се с Вас, пишат младежите до почетния си лидер
Обновена: 29 дек 2015 20:37 | 29 дек 2015 20:35,
145
Младите в ДПС: Само на Доган му пука за България!
Снимка: архив Булфото

Общинският съвет на младежкото ДПС в Разград излезе с декларация в подкрепа на Ахмед Доган. В него младежите заявяват, че се гордеят с почетния си лидер и го наричат единственият български политик, на когото му пука за България.

Още по темата
Младите депесари от Разград поздравяват Доган и за това, че с речта си е събудил голяма част от обществото, което било заспало “дълбок сън“.

Младежите изразяват и възхищение от смелата гражданска позиция на Доган, изразена в новогодишната му реч. Те декларират и че застават зад взетите решения от ръководството на ДПС, които са в името на интересите на страната и сигурността на българите.

Младите депесари споделят тревогата си, че няма добри решения за развитието на страната. “Но и радостното за нас е фактът, че Вие сте единственият български политик, който има зрял политически разум, на който му “пука“ за България, и който не би позволил да бъдат потъпкани интересите на страната в която живеем, в която са живели и нашите деди“, се казва още в позицията на младежкото ДПС.

Те настояват да не се допуска никакъв компромис в името на правата и достойнството на българските граждани.

Младежите изразяват и задоволството си от това, че Доган е показал на Изтока, Запада и света, че е достоен политик, който защитава интересите на гражданите на България. “Ние сме с Вас и се гордеем с Вас“, завършват младежите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БългаринA vie imate li vqra v DOGAN no si sloji rakata na sarceto i si priznay,istinata
30
4
 
13
 
! Отговори
НО преди 8 години
Много ясно е, че ще застанат зад Доган, но иначе подкрепяха Местан до преди 10 дена. Нека не се лъжем господа от МДПС. На всички вас ви харесваше политиката с Турция дори искахте отношенията да станат по-добри. Бях в Могиляне и Момчилград по време на митингите и какво стана вие ли ще кажете или аз да кажа ?? Нека аз да кажа:1. Народа там е с Местан.2. Не им харесва това което прави Доган.3. Голяма част от тях ще подкрепят Местан4. ДПС готви бившия главен мфтия да се завърне пак на този пост.
29
2
 
2
 
! Отговори
всс преди 8 години
няма кой да му каже чеа не стюва за лидер. след ката се говори трябвли да има ограничениян
28
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Браво 45..кажи им го на нещастниците..
27
16
 
5
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Браво на Доган..показа на жалките български полуполитичета какво е национализъм..единствения политик със собствено мнение и знаещ за кво иде реч...а вие лаещите по долу нямате значение..
26
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова е срамно и тъпо да спориш кой е агент на Турция и кой на Русия пред обществото. Да попитам има ли агент , който милее и работи за България. Червените каскети се радват , че Доган бил Руски агент , а Турските мекерета , че Местан бил Турски агент . Просто нямам думи .
25
6
 
11
 
! Отговори
ангел преди 8 години
Оставете го Доган, той вече не съществува и за него ще е най -добре да си тегли куршума ! Важно за България е партията, която се ражда след разпада на ДПС да е по българска и прозрачна!
24
2
 
12
 
! Отговори
Рали1 преди 8 години
Кой пак изкарва на светло политиците от прехода,които НЕ НАПРАВИХА НИЩО за БЪЛГАРИЯ?Докато не започнем да мислим с главите си и да ЧЕТЕМ повече,политици като Доган ще са най-успешни! А партиите ни-протурски,проруски...
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
REYTINGA NA DOGAN V KARDJAALI E NULA,VSEKI ZA NEGO GOVORI CHE E RUSKI AGENT
22
5
 
14
 
! Отговори
ПУКА МУ ,БЕ..ХА,ХА,Х преди 8 години
....НАЛИ,.... ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ -----"МИНАВАЛ ПРЕЗ БОСФОРА"...ха,хаха,аааааааа.....СЕГА ВЕЧЕ, ...ПРЕЗ РУСИЯ ЛИ МИНАВА...??!!!/...или зависи от това---"КОЙ , КОЛКО ДАВА ...И ПАРИТЕ".....ХА,ХА,ХААААА.../Е, ...."ГОЛЕМ ПОЛИТИК"------нема що...ха,ха,хааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!
21
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DAVUTOGLU E V SARBIYA s 150 rabotodateli biznesmeni stokooborota mejdu TURCIA I SARBIYA shtql da se povishi ot 1 miliard na 5 miliarda dolara
20
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В случая не ме интересува какъв е Доган, най-важното е, че отстрани турския агент Местан, а от това печелим всички. По-зле щеше да е ако Местан беше останал на поста. Сега нека да продължава да спи в турското посолство, така показа на кого служи всъщност.
19
13
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
ВСИЧКИ РУСКИ АГЕНТИ И БЪЛГАРСКИТЕ ИМ СЛУГИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! !!!
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NEEE DOGAN E LOSH--KAZVAM VI.DA GIVEE POIKO PORISOV.POIKO UVELICAVA DANAZITE I ZENITE V IMETO NA NARODA,ZA NEGOVO DOBRO.KOLKOTO POVECE NAKAZVA NARODA TOLKOVA PO-DOBRE ZA NEGO-OBICA DA GLEDA NARODA KAK SE IMACVA.
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A frazata na DOGAN v KARDJALI na mitinga kak beshe,, PATYA NA BULGARIA ZA EVROPA MINAVA PREZ BOSFORA,,, na onzi DOGAN li da vqrvam ,na segashniya li?
16
6
 
16
 
! Отговори
еньо преди 8 години
МЕДИ ДОГАНОВ И ДПС НАНЕСОХА НЕИЗБРОИМИ ВРЕДИ НА БЪЛГАРИЯ! . СЛЕД ПУБЛИЧНОТО СИ САМОУБИЙСТВО МИНАЛАТА СЕДМИЦА нещата макар и със закъснение / 25 г. /ще си дойдат на място. Истинските българи могат да вдигат наздравици за края на този ром от Дръндаре !!!!
15
7
 
8
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
И...как му пука за България ...??!!!...Като не ходи на работа в НС....ИЛИ КАТО ИСКА ПАК ДА НИ ЗАРОБИ С Русия....за "РОБИ НА ТРУДА"--за "БЕЗ ПАРИ"/..по комунистически/...??!!АКО ИСКАТЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА "БЕЗ ПАРИ"---бегайте на работа при Ковачки, в БДЖ-то или при Гергов....ха,ха,аааааа...СЪЩОТО Е ---КАТО ПРИ ПУТИН!!!
14
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Агент на ДС бил, агент на Москва бил, турчин бил обаче Доган единствен показа че му пука за България.
13
5
 
13
 
! Отговори
? преди 8 години
Я стига глупости ЛУД НАРОД Май за нас е вярна поговорката СЛЕПЕЦ ВОДИ ГЛУПЕЦ
12
4
 
12
 
! Отговори
Чичко паричко преди 8 години
Догане, какво ще правиш с милиардите? Направи поне някакво дарение на държавата да има 13-а заплата за 7 милионна България!