Турската пропаганда – Доган путинист, Местан натовец

Психолог: Смущаващо е политик да се крие в чуждо посолство!
Обновена: 29 дек 2015 10:16 | 29 дек 2015 10:14, Веселина Йорданова
53
Турската пропаганда – Доган путинист, Местан натовец
Людмил Георгиев. Кадър: Нова тв

"Турската пропаганда в момента тече в тази посока - Доган е путинист, а Местан е натовец", коментира психологът проф. Людмил Георгиев пред Нова телевизия по повод изключването на Лютви Местан от движението. 

Още по темата
Според Георгиев, който е бил част от ръководството на ДПС преди 6 години, най-важно е да запазим хладнокръвие и да проведем нормална дискусия за бъдещето на България, а не да разсъждаваме дали сме с Местан или с Доган.

По думите му Ахмед Доган не може да позволи ДПС да бъде партия проводник на чужди интереси.

"Стана ясно, че всеки, който престъпи националните интереси на България, ще последва съдбата на Местан. Смущаващо е, че български политик се крие в чуждо посолство. Самото му пребиваване е непонятно, това е едно недоразумение, груба грешка", смята Георгиев. 

Според него, когато политик от мащаба на Доган поставя фундаментални въпроси, би трябвало това да предизвика дискусия сред политическия елит.

Той посочи още, че Китай и Русия се появиха като нови центрове на света и би трябвало да се прецени перспективата от сътрудничеството с тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: ДПС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблемът не е дали е протурска или не . Голямата злина е че мафиотскомилиционерска и като такава от двадесет и шест години е свързана повече от всека друга партия с криминалния преход . Тия другари свалиха правителството на СДС 1993г с премиер Филип Димитров, те дадоха благослсвията на Беров ,те докараха КОЗЕЛА ОТ МАДРИД ,те избраха ГОЦЕ за президент ,те създадоха тройната коалиция и пак те сложиха ОРЕШАРСКИ. Тъй че това дали са протурска е само ФОН ДРУГОТО Е ПО ВАЖНО
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е каква пропаганда, ами това си е чистата истина . Нима не е кристално ясно че и двамата другари са агенти на ДС ,само че дето единият реши да смени господаря си . Ако това им е проблема на съветските другари хубаво е да го заявят на висок глас а не да се правят на по големи Българи и от Българите защото стават жалки
32
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми хвалете ни единия, ни другия. Тая пропаганда е за хора с къса памет. Забравихте ли какво прави дпс от 90та насам. И с доган и с местан това си е протурска партия, пълна с еничари и всякакви отпадъци.
31
3
 
3
 
! Отговори
до ДПС електората преди 8 години
... Въпроса е че Електората на ДПС се интересува от Дело Възродителен Процес...A българите се интересуваме кога Турция ще признае 5 вековен ценоцит над българите.Чакаме и ние Европейския съд да се произнесе и репарации чакаме изселените тракийски българи.
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ludmilcho, kozlyo nenagleden, pro-putinist balgarski patriot li oznachava?To zaradi takiva pishman profesori i polu-intilegenti horata glasuvat za Boiko. Matryala ne e kriv, izmislenata ni intilegencia e vinovna!
29
6
 
0
 
! Отговори
Оо Не (организация) преди 8 години
Битова пропаганда - "Внимание, анадолоцентризъм" !!!
28
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По-добре "Путинска България", отколкото "НАТО-вски Бул.гар.истан".
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Toest Dogan e patriot, a DPS antibalgarska partia?Neshto ne mi se vrazva.Mnogouchenni Ludmilcho
26
6
 
14
 
! Отговори
681 преди 8 години
Тези люде с ислямски имена и религия бяха и си останаха еничари.Предците им къде от страх,къде доброволно преди векове са приели тази религия за да оцелеят.Замисъла е бил да им изтрият родовата памет,да ги направят дървета без корени т.е еничари.Успели са.Потомците им мразят всичко българско,родно,мило,мразят християните,мразят българите (и това не може да се скрие зад благи думи),тази омраза витае тя се усеща все по-силно и по-силно чрез делата им.Съжалявам ги,истината и правдата не е с тях.
25
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпроса е че Електората на ДПС се интересува от Дело Възродителен Процес всъщнnост който чака вече 25 години да стигне Европейския СЪД
24
5
 
13
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 8 години
ЩОМ НА ДОГАН МУ Е СТАНАЛО ЖАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОЛКО НИСКО СМЕ ПАДНАЛИ,КАКВИ ПАТРИОТИ НИ УПРАВЛЯВАТ,ДО КЪДЕ НИ ДОКАРАХА,СРАМ, ДА НЯМА БЪЛГАРИН,КОЙТО ДА ИЗВЕДЕ БЪЛГАРИЯ, ТАМ КЪДЕТО БЕШЕ В СТОПАНСКО ЗНАЧЕНИЕ,А НЕ СТРАНА НАДУПЕНА, СЛУГИНСКА ДЪРЖАВА.ТО НИ УПРАВЛЯВАТ КАКВИ ЛИ НЕ, НО НЕ БЪЛГАРОФИЛИ.
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BALGARSKITE POLITIZI SA CISTI KATO MOMINA SALZA,NO NARODA E PROST I NE GI RAZBIRA.BEZ DOKAZATELSTVA GI NARICAT KRADZI I MOSHENNIZI.
22
3
 
21
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Най-големия враг на българите и държавата са българските политици. ИДИЛ не ни трябва, те перфектнои вършат същата работа но безкръвно -"демократично" ! За последните 25 год резултата от тяхната дейност е: Най-корумпирана държава в ЕС! Най-бедна държава в ЕС! Намаляло население с над 2 милиона души /ИД ряпа да ядaт!/! Най-бързо изчезваща нация в Света!Да са ви известни други политици в Света с такива "постижения"?!
21
3
 
18
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
Чвти и се ограмотявай за Петата колона: ,,Бяха нужни две десетилетия на Русия и Китай, за да разберат, че под про-демокрация и човешки права организациите и фондациите, финансирани пряко от САЩ и Държавния департамент, опериращи в техните страни имат една единствена роля: да тласкат хегемонията на Вашингтон напред и да ги дестабилизират. Да обезсилят Китай и Русия, за да не могат да се съпротивляват на американската световна доминация."
20
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега на Местан му стана ясно кой уши байряка. Хайде да пляскаме с ръчички !!
19
10
 
17
 
! Отговори
putin преди 8 години
Не се жалвайте сънародници!Огледате се около вас!Кой е виновен за дереджето на държавната?Ако отворите vesti.bg и прочетете коментарите под почти всяка новина ще видите , виновен за дереджето на света и на България е Русия и Путин а конкретно за България Атака и Сидеров.Не Сащ ,Англия, Франция ,Турция,Рамадан Кънев ,Пръмова -Кунева , Плювналиев,Боку *** и цялата му гробарска и деформаторска *** а именно те !!!Не сте виновни и вие дето зяпате Биг Брадър, Планета ТВ, футбол и чоплите семки.
18
13
 
5
 
! Отговори
гост преди 8 години
Всичко е заради газа!ББ пусна концесията на находището в Черно море и му спретнаха януарските протести!Места подкрепи газовия интерконектор с Турция и го отстреляха!За щастие никой не може да спре прогреса и много скоро Българя ще е енергийно независима от Газпром!
17
3
 
15
 
! Отговори
Гундьо преди 8 години
От къде изкопахте този еничарин? Понеже се славим като народа с най-късата памет, напомням че този дупедавец или *** /както ви е удобно/, който сега се изявява като професор, бе първият българин - член на ДПС и депутат от движението. Хайде КОЙто го е извадил да си го прибере и двамата да вървят на майната си!
16
4
 
24
 
! Отговори
niki преди 8 години
Доган застана на страната на Путин - ФАКТ. Българските турци никога няма да тръгнат срещу Турция - ФАКТ. Излиза, че това, което се случи между Доган и Местан е най-доброто нещо за България от много години насам.
15
2
 
28
 
! Отговори
Тюрк преди 8 години
Всички турци които са родени в градове няма да ги разпознаете по нищо, че са турци освен по името им, в селата хората са невежи и говорят само на турски и не се интегрират в модерния си живеят в техния малък, точно тези хора са използване за гласуване със изкуствено създадени опасности за тях защото са били турци живеещи в България !