Европа да се готви за насилие над жените от мигрантите

Брадатите мъжаги от Афганистан и Пакистан няма да се интегрират
390
Европа да се готви за насилие над жените от мигрантите
Снимка: Reuters, архив

Тепърва ще има още сексуални посегателства срещу жени в Европа от нелегалните мигранти, които нахлуват на континента, предупреди евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Още по темата

Повод за коментара му станаха сексуалните посегателства срещу десетки жени в Кьолн през новогодишната нощ. Около 80 жени подадоха официално оплакване, а една от основните версии е, че извършителите са нелегални имигранти, като нападателите са били около 1000.

Според Джамбазки мигрантите не споделят европейските ценности и гледат по този начин на жените, които не носят забрадки.

"Не се налага да отидем до Кьолн, за да видим това. Достатъчно е да отидем до Лъвов мост. Напълно ясно е, че такива неща се случват и ще продължат да се случват все повече и повече. И ако някой политик ви каже, че е изненадан, възмутен или огорчен, аз ще кажа, че е лицемер. Именно те ги поканиха", заяви той пред Нова тв.

Според него поведението на властите в Германия е либерален фашизъм, а медиите си налагат автоцензура, като не казват нещо, което смятат, че не е редно да се каже. 

"Политиката и медиите там са част от проблема. Има една сбъркана и самоубийствена политика на канцлера, има ги нейните съучастници в лицето на немските медии. Това е моделът на интеграция, който те си поръчаха", допълни Ангел Джамбазки. 

Според него голяма част от мигрантите никога няма да се впишат в обществото, защото тези млади мъже са тръгнали за нещо друго към Европа и няма как да се интегрират.

Джамбазки припомни, че има традиция в ислямския свят в отношението към жените и мъжете смятат, че могат да се отнасят с насилие към тях.

"Това ли са тези клети бежанци? Организирано е прекарането на мъже от Афганистан и Пакистан, това не са бежанци, а мъжаги с бради, които нападат жените в Германия, които се ръгат с ножове на Лъвов мост", обобщи евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
14
 
9
 
! Отговори
Винетко Гербов преди 8 години
Европа има нужда от мъже, защото в момента са останали само женчовци. Просто няма мъже. Леви, десни и т.н. Дори няма истински мъже като националистите и патриотите. Останаха само леви и меки китки, герберчета, нарциси и т.н цветоподобни. В природата празни ниши няма. Там където няма мъже те идват от друго място и запълват празнотите. Закона на Дарвин
127
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срещу православна Русия хиляди санкции а срещу диваците толерантност.От тези същества човеци не става,те не подлежат на интеграция,тези тъмни субекти се ползват за репресии и натиск,те са провален опит на някой учен.Тези диваци биват само за роби,те са прости и не осъзнават положението си на простаци,тези диваци са идеални за донори на органи.Диваците са полезни и за ядрени и химични опити тип ебола.
126
1
 
16
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Новия германски химн:Дойчланд,Дойчланд,Аллах акбар,майне либе Халифат!
125
0
 
8
 
! Отговори
вижте преди 8 години
Да, защо европейските жени стигнаха до сношения с такива пришълци .Простичко е - сексуалната революция на Франкфуртската школа проми умовете им .Останалото го виждате днес.Обама искаше да наложи нещо такова в САЩ обаче ония са мъжаги и половина и го смачкаха. Чак рева .
124
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
blagodaria , ce mi iztrihte komentara ot saita s cenzura na potrebitelite. covek ima pravo da si napiche kakvo musli. a tuk v Dnes .Bg vsicko smetat za diskriminacia i go iztrivat. Blagodaria. DOSTA IMA DA GONITE GUJDITE MEDII I SAITOVE OT ZAPADNITE DARGAVI.
123
0
 
30
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Зомбирането на европейците вече дава плодове-стоят и гледат най-толерантно как ги бият,убиват и изнасилват,вместо да се вземат в ръце и да изхвърлят като мръсни котета пап.лачта!То щом така им харесва-да търпят,ама защо и на нас ни забраняват да вземаме мерки?????Не можело да се затвори границата!!!!!Може,та пушек ще се вдига!Гумени куршуми(за начало),а за каналджиите-съд за държавна измяна-доживотен и конфискация на имуществото!
122
0
 
28
 
! Отговори
Даола преди 8 години
Гледах г-н Джамбазки по НОВА - много точно, категорично и прогностично. Така трябва да говори един ангажиран политик ! Дано имаме повече млади политици като него !
121
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха Ха аааа WELCOME :) те си го казаха - ша ви ебееееме а децата ви в робство.Кой каквото посял, такова пожънал.Еврогей
120
1
 
24
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
Германийо, Германийо, какво не е на ред с вас - сбъркани бяхте, сбъркани си и останахте.Преди беше: Deutschland uber alles - сега стана: Alles uber Deutschland.В превод - беше "Германия над всички", стана "всички над Германия".
119
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Диваците стават само за ядрени опити
118
3
 
9
 
! Отговори
Буркина Фасото преди 8 години
Немско порно с харабски привкус. Шнеле шнеле вундабахен от сабахлен *** оноден гемахен. Ай сиктир аахахахаха
117
1
 
18
 
! Отговори
Джак преди 8 години
До Пиер 157Тук се изхожда от здравия разум и нещата такива каквито са а ти и тези като теб се ръководят от дефектни либерални доктрини които влекат всички ни към гибел и отказваш да признаеш истината. Никой не е по-сляп от този който отказва да види. А що се отнася до Путин, тук той няма нищо общо не знам защо го замесваш изобщо, сигурно Путин ти е постоянно в главата и не го забравяш и когато спиш.
116
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живея в Германия в градче - 6 000 души, 1 200 бежанци, пазаруват, шлаят се....страхлива съм, но не виждам заплаха да ми направят нещо през деня. Виж посреднощ е друго 3 денонощни казина в градчето пияни, заляни жени....и млади жадни за секс мъже. Тук във входа ни ключовете са на вратите, звънах на съседката да и кажа, че си е забравила ключа, тя ме гледа странно. Вечер ги махат. Масово смесени бракове, германките явно харесват тези мъже. Колежката ми, сестра и са женени за бежанци
115
1
 
26
 
! Отговори
Буркина Фасото преди 8 години
Само чакайте да видите как ще е през 2020 година! Голям купон я чака европата хахахаха. Ще има голямо търсене на снайперисти, артилеристи и изобщо на тюфекчии. Гарантирам ви го. И без това 7 милиарда са твърде много.
114
0
 
27
 
! Отговори
Джак преди 8 години
До Пиер 149Когато имаш зверове насреща си трябва да ги третираш като зверове, да действаш адекватно. Ако ги третираш като агънца ще те разкъсат защото не са агънца а зверове. Казах ти вече и ти обясних що за хора са това, те са с манталитет на безпризорни кучета - подли и жестоки само железен юмрук може да ги държи в някакво състояние на общество. Тук няма двойни стандарти само адекватно отношение а ти както и либералите се правиш на сляп и че не виждаш какво всъщност представляват.
113
2
 
8
 
! Отговори
Бай Ви Хуй от Китай преди 8 години
Те нашите "политици" щото ни решиха на нас проблема с р.омс.ките прим.ати, че тръгнаха немците и тяхната политика да критикуват.Алоооуу,Джамбаски,забрави как влезе в политиката.Забрави,че си националист нещо!
112
7
 
2
 
! Отговори
Пиер преди 8 години
До Джака кой те интерсува какво мисли Джак, другарят Путин ли?
111
3
 
14
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
До ДО 124Ами олевяването се изразява първо в данъци до 55-56%, от които се дават пари за какво ли не - на гърци, испанци, нашите еврофондове, дето ги "усвояваме", откъде са според теб? Накрая се получава така - младежи без работа (не им се налага да работят), без квалификация, не умеещи абсолютно нищо, а работещото население застарява. Съответно евтина работна ръка - араби, индуси, пакистанци, турци, която да осигурява поддръжката на стандарта и те така
110
0
 
32
 
! Отговори
Джак преди 8 години
До Пиер 145Хич не ме интересува какво мислят за нас западна Европа и сащ, ние българите знаем кои сме и че нямаме нищо общо с извергите п0дчовеци. Заблуждението им и без това идва от размиването на понятията българин и "български гражданин", като лошите впечатления са оставяни от едни мург***ви граждани близки по манталитет до споменатите вече п0дчовеци.
109
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това след години ще го пише в учебниците , като най голямата простотия , която е направила Европа , да пусне неграмотни *** в дома си. Сега почват гражданските размирици и войни . Целта на САЩ е постигната .