Властта симулира обръщане към Русия, смята Миков

Соцлидерът зове да реанимираме големите енергийни проекти
6 яну 2016 12:52,
79
Властта симулира обръщане към Русия, смята Миков
Снимка: архив Булфото

Управляващите се опитват да симулират промяна на отношението си към Русия. Това е изводът от коментара на лидера на БСП Михаил Миков по повод променената  позиция на властта към Москва.

Още по темата

Според соцводача новата политика на страната ни към Русия е странна на фона на гордостта от спирането на три големи руски проекта в България.

"Прави се опит да се демонстрира промяна на отношенията с Русия", каза Миков пред Нова тв.

Според него влошените отношения между Москва и Анкара дават възможност България да реанимира големите проекти "Южен поток", "Бургас-Александруполис" и АЕЦ "Белене". Миков обясни и че за България е важно да запази присъствието си в ядрената енергетика на Балканите.

Лидерът на БСП нареди като основна задача за годината да се коригира свършеното от управляващите миналата година.

"Бюджетът бе приет без да се предвиди нищо за майките, за отглеждането на деца. Ако това не се случи, България ще продължи да умира", категоричен бе лидерът на левицата. Той подчерта, че за раждаемостта трябва да има държавна политика плод не само на един мандат.

Миков отново обвини Турция, че прокарва политика към България и други съседни страни, която не съответства на евроатлантическите ценности. Той обясни пак и че е в очакване дали ДПС ще изчисти образа си на опозиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
15
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 8 години
Министър Митов го каза точно тая сутрин... - "Рецептите се пишат от лекарите, а не от пациентите"... - Русия в ролята си на пациент пише рецепти за това кое е национален интерес за България...
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ооооо тоя изтрезня и реши да се обади :)
9
0
 
7
 
! Отговори
Мико преди 8 години
НАЗДРАВЕ БАТЕ МИШО НИЕ ОЩЕ ПОСРЕЩАМЕ НОВАТА ГОДИНА !!!НАЗДРАВЕ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ОЩЕ 125г.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За 5 дена изтрезня...
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NEMA DA STANE VREMETO E IZPUSNATO I VSICHKO SI OTIVA KAKTO SI OTIDOXTE I VIE
6
8
 
5
 
! Отговори
Батака преди 8 години
Абе другарете за кво се борят? За няколко милиона комисион от трансит на газ да влизат в хазната и още толкова в джобовете им? За ппо евтно горива? Ми то дори и без пари да са българина пак нищо няма да направи. Другаре смешни сте.
5
7
 
9
 
! Отговори
какво значи преди 8 години
да запазим присъствие в ядрената енергетика !!! на нас ни тряябва ефективност и да си гледаме собственият интерес а не присъствия и т.н. вместо аец белене е по-добре нов блок за наши нужди защото сега какво става -частни фирми изнасят тока от козлодуй и народа не печели нищо !! за ЮП когато руснаците признаят правото ни да се разпореждаме с 50% от тръбата за която ние ще платим и да пускаме каквато газ намерин за изгодно е ок.
4
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде сега да видим, кой най си е заслужил рубличките ! Волене, изоставаш напоследък или арестанските ласки по те кефят. ***, вземете за пример тов. Миков, как се работи наедро, не като вас да цъкате минуси и *** за копейки!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
AIDEEEEEEEEEEEEEEEE OTKAZAT ZA RABOTA PO VASHE VREME SE VRASHTA NA VSICHKI I CENATA E GOLEMA ,NO VRASHTANE NAZAD NEMA KAKVO POCHUKALO , TAKOVA SE E OBADILO CHESTITONEMEE STRAX OT NIKOI ZA NINISHTO I NIKADE
2
3
 
18
 
! Отговори
9К51 преди 8 години
Соцводача да не се прави на убита гугутка .. неговата партия /или това което остана от нея/ е толкова западняшка колкото и останалите ... нали неговите хора спряха "Южен поток" при правителството на Орешарката по заръка на на чичо Сам /надявайки се хамериканците да повлияят на протестърите/ в лицето оня сенатор ястреб дето идва на посещение .... така, че да ни си приватизира дружбата с Русия!
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сите сте маскари!