Вадят агитки за метеж срещу кабинета?

За протеста утре били поканени и ултраси
27 яну 2016 07:09, Анисия Иванова
329
Вадят агитки за метеж срещу кабинета?
Снимка: архив, Булфото

В ход е сценарий за сваляне на правителство. Той включва протести, които ще започнат още в четвъртък пред Народното събрание. Такава информация са получили в Министерския съвет.

Сигналите са подадени от футболни агитки, които са призовани да излязат на митинг срещу властта на 28 януари от 15 часа пред Народното събрание, обяви директорът на Правителствена пресслужба Севделина Арнаудова по БНТ, цитирана от "Монитор".

Още по темата

За същата дата върви призив за метеж през социалната мрежа Facebook, под надслова "Национален Протест срещу безобразията в България“.

Говорителят на премиера Бойко Борисов бе категорична, че протестите за събаряне на властта се организират от същите хора по стария познат сценарий от предишните блокади на жълтите павета, когато през 2013 г. бе свален първият кабинет на ГЕРБ.

Според Арнаудова с разпространяването на клеветите за измислен съветник на премиера, който е искал подкуп от американски инвеститор за "Химко", се атакува директно Бойко Борисов, за да се прилепи името му към думата "корупция".

Тя уточни, че министър-председателят няма нито съветник, нито съдружник с фамилията Богданов и следователно рушвет на потенциални инвеститори за предприятието не е бил искан.

Крайната цел е дестабилизация на държавата, категорична е шефката на пресцентъра на Министерски съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
35
 
6
 
! Отговори
кмет от ГЕРБ преди 8 години
Търпение трябва да има народа, ние няма как за 1г. да оправим всичко което са надробили тройната коалиция. Ето, че за 25г. преход вече сме на средата и след още толкова ще приключим с прехода и реформите. Но до тогава трябва да имаме търпение и да работим, защото прехода няма да стане сам. Работа и търпение трябва.
52
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трайте си, че Пепи Ваксината, приятелчето на Боко Тиквата и вас ще реформира!
51
34
 
5
 
! Отговори
gerbist-evroatlantis преди 8 години
Нека сега пак да се съберем всички млади и красиви, за да покажем на тия червени *** как се протестира. Нека да не приемаме натиск от страна на улицата, добро си е правителството ни, и парламента ни също. Ние не искаме нови избори, защото това ще е само загуба на време, а работа има много за вършене. Да кажем не на протестите.
50
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на тези червеи окупирали властта само сценарии им се привиждат , ОСТАВКА ***!!!
49
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Долу Мафията и слугите им Тикви !ВЛАСТ НА НАРОДА !
48
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каквото почукало такова отговорило
47
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-а управници, има тенденция народа да правораздава на улицата! Не мислите ли, че нещо не е наред? Къде са ви анализаторите, съветниците?
46
4
 
37
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 8 години
Ще има ли край Догано-Тиквенската диктатура ???!!!
45
5
 
44
 
! Отговори
Кратун преди 8 години
***, разбира се! Всеки недоволен от Боце и дружина е или платен или провокатор. Всички други са щастливи от мафията във властта, постоянно растящите такси за какво ли не (тук слагам и щастливата св.инка Павлова с винетките), от затварянето на болници, ефективната полиция, и т.н.
44
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Научихте се как да сваляте правителства, но така и не се научихте как да назначавате! Айде този път преди да правите простотии помислете КОЙ ще е следващият! Щото като гледам алтернативите хич не са розови! Или пък са "розови"!
43
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарите от Позитано 20 са много отчаяни щом им се видя , че Рада-дълбоката успешно ще замести Станишко в политиката . Ура другари .
42
11
 
39
 
! Отговори
ok преди 8 години
Който и да управлява след това, 100% ще е по-добър вариант от безочливата проста Тиква. Дайте да бъдем честни - и Станишев беше по-добър, и Кобурга, и Костов. Да не говорим, че Орешарски за една година и оправи всички бакии от предишния мандат на тази Банкянска карикатура. Аз нямам притеснения, ако ще и Радан Кънев да идва. Някой трябва да отърве държавата от Борисов и Доган.
41
41
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На изборите се видя кой мрази народа. ГЕРБ победи убедително с повече гласове от БСП и ДПС взети заедно . Това , че няколко червени трола говорят от името на народа нищо не значи .
40
3
 
37
 
! Отговори
Айде да идеме!!! преди 8 години
Тия у мон требе Народен съд... Пред очите ни променят историята а народ без история е изгубен народ.
39
39
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами айде излизайте да ви гледаме сеира. Пак ще сте 125 пенсионера с руско знаме в ръка и 10-15 продажника да гледат лошо отстрани, сеирджии.
38
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като има коментари за сваляне на правителството , трябва да се запитаме , а кой искаме. За сега най големия мераклия е Иван Костов, който ограби България и неговото протеже Рада-дълбоката. Щом като това искате да ви е честито .
37
15
 
8
 
! Отговори
Без Ак-47 не става преди 8 години
Очевидно ВСС са на двойна издръжка държавата тоест хората и мафията... А тиа наркомани и деградаци агитки... За по 100лв за доза и цигари и майките са си продали... Уби заколи да тъпио бугарин не постои. Много *** народ се е збрало требат да се прочистиме... Най напред мутрете и политицете айдуците...
36
35
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарю червен *** , ами като БСП не иска да сваля ГЕРБ ти защо си толкова активизиран . Искаш ли например ДСБ с Иван Костов и Радан Кънев да те управляват . Явно толкова си отчаян в омразата си към Борисов , че си съгласен Рада-дълбоката да те управлява .
35
6
 
47
 
! Отговори
сержант от милицията преди 8 години
Метеж има в главата на зам. министъра на образованието. Заради такива антибългари трябва да скочи целия народ. Стига вече предатели да ни управляват.
34
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рано или късно оставки ще има. Всеки, който се е сблъсквал с българското правосъдие, знае, че повече не може да продължава така. Ако тези хора имат някакво останало достойнство, в което се съмнявам, ще отложат агонията и ще си отидат още днес. Всички вън начело с Цацаров и Бойко!