Вадят агитки за метеж срещу кабинета?

За протеста утре били поканени и ултраси
27 яну 2016 07:09, Анисия Иванова
329
Вадят агитки за метеж срещу кабинета?
Снимка: архив, Булфото

В ход е сценарий за сваляне на правителство. Той включва протести, които ще започнат още в четвъртък пред Народното събрание. Такава информация са получили в Министерския съвет.

Сигналите са подадени от футболни агитки, които са призовани да излязат на митинг срещу властта на 28 януари от 15 часа пред Народното събрание, обяви директорът на Правителствена пресслужба Севделина Арнаудова по БНТ, цитирана от "Монитор".

Още по темата

За същата дата върви призив за метеж през социалната мрежа Facebook, под надслова "Национален Протест срещу безобразията в България“.

Говорителят на премиера Бойко Борисов бе категорична, че протестите за събаряне на властта се организират от същите хора по стария познат сценарий от предишните блокади на жълтите павета, когато през 2013 г. бе свален първият кабинет на ГЕРБ.

Според Арнаудова с разпространяването на клеветите за измислен съветник на премиера, който е искал подкуп от американски инвеститор за "Химко", се атакува директно Бойко Борисов, за да се прилепи името му към думата "корупция".

Тя уточни, че министър-председателят няма нито съветник, нито съдружник с фамилията Богданов и следователно рушвет на потенциални инвеститори за предприятието не е бил искан.

Крайната цел е дестабилизация на държавата, категорична е шефката на пресцентъра на Министерски съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
8
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълни глупости! В ход бил сценарий, били получили информация в Министерски съвет, дрън-дрън... Ялови писъци на некадърни управляващи, че пак някой им пречи да си свършат работата и клател държавата, а те никога за нищо не са виновни! Орешарски виновен, цената на петрола виновна, нивото на река Дунав, снега, кишата, сушата, извънземните...
32
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има толкова обезверен народ, колко ме и да го купиш за баничка и боза!
31
15
 
11
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
До 36 - стига с това БСП. Сега правителството иска да го свали Р. Кънев. Отмъщението на малките. Когато си бил във властта и те изхвърлят, търсиш начин да се върнеш и да яхнеш тълпата. това е истината. Битката вече е в ГЕРБ и неговите сателити. Доста време едни и същи хора от ГЕРБ управляват и мишоците искат да лапат и за това ще направят вътрешно дворцов преврат. БСП изобщо ги няма никъде, но ДПС са по- страшни те имат сила и пари и могат всичко.
30
34
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин е КОЙ и Болен е неговият пророк!
29
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A в същото време Свинечовекът изкупи Държавата!
28
8
 
41
 
! Отговори
Цецо Физкултурата преди 8 години
Тоя път Тиквун Ага дали пак ше се скрие в Правителствената Болница или ще бега при мускулестото Майче в Барселона...да го успокоява с ъс страпоня???
27
5
 
36
 
! Отговори
ники пенчев преди 8 години
Не Путин плаща за свалянето на боко а щатите онази американска кака дето идва преди дни си свърши работата и сега щатите си търсят друг послушко боко вече нестава които и да дойде все тая все ще му дърпат конците дали са щатите или русия важното е ние да имаме облаги но политиците са такива тикви че гледат повече да крадат а не да свършат работа та нали ако паднат от власт ако има вот на недоверие тея същите няма да влезнат в парламента на следващите избори за това вота на недоверие няма да мин
26
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
През годините на прехода когато имаше бунтове и се сваляха правителства,винаги имаше надежда някой да ни оправи-1991,1997,после Дедо за 800дни.А утре кой ще е?КОЙ?КОЙ?КОЙ?КОЙ.
25
3
 
44
 
! Отговори
вчерашния преди 8 години
Тия пък метеж. Много сте страхливи. Мислех да не ходя на протеста но заради статията ще отида. Ще заведа и целия отбор по карате..., че ми писна от тия.
24
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крайно време беше накадърните крадливи тикви и калинки да даси да си ходят. Доста дълго ги тъпряхме.
23
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На другарите ще им припомня една умна приказка. Едно е да искаш , друго е да можеш , а трето е да го направиш . Така, че повече никога БСП в близките 100 години няма да види власт .
22
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Купените *** и тро л овете са се наакали. Ще ви избием зъбките и после в затвора дрискайте още
21
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Така еКато гледам биографиите на управляващите...и ме обземат едни съмнения...#КОЙ си пази ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЙНА КНИЖКА от БКП?
20
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха! А когато те саботираха предишните и плащаха на претестърите- тогава всичко беше демократично май? А стига бе.
19
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кому_Не_тата са примрели от глад, щом почнаха ученички да напиват и изнасилват.
18
30
 
7
 
! Отговори
Така е преди 8 години
Да , комунистите няма да мирясат.Нечестни удари под кръста ,идеологически диверсии , измислени компромати,все похвани излъскани до съвършенство от 1917г. насам.
17
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в белите страни за наи малкият гаф политиците сами си подават оставките защото имат достоинсво а при нас народа им казва в лицето че са корумпирани крадливи некомпетентни че отдавна водят България към дъното въпреки че хората работят живеят в краина бедност и то при положение че сме страна от ЕС ивъпреки това излизат нагло да обясняват по телевизията че това е инсинуация ите са тези които ще ни оправят от тази по голяма наглост и гьонсуратлък не съм виждал
16
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех излизането да беше като пред компа.. Смешни батакисти руски! Излизат само бабите и 15 платени руски ***.
15
32
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червения *** се активизира и почна да мете . Само , че много повече хора вярват на ГЕРБ , а от БСП остана само скелета , също като чинията на в. Бузлуджа .
14
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако някой си въобразява , че при предсрочни избори хората в правителството и в НС ще са много по различни от сегашните , се лъже. Пак ГЕРБ ще спечели изборите и пак Борисов ще е Премиер . Явно Радан Кънев се е напушил и не вижда , че никой не го харесва за водач .