Докладите на ЕК не се пишат по доноси!

Захариева зове да не се спекулира по темата
19
Докладите на ЕК не се пишат по доноси!
Снимка: БТА, архив

Министърът на правосъдието Екатерина Захариева заяви, че докладите на Еврокомисията не се пишат по доноси.

Още по темата
"Подобни твърдения са обида към ЕК и институциите", коментира Захариева пред журналисти и допълни, че Комисията събира информация от всички институции и от различни източници.

Тя призова да отпаднат съмненията, че България изпраща актуална информация на ЕК, както и да се спре със спекулациите, предаде БТА.

Захариева се обяви за ясен план за действие по препоръките на Еврокомисията. Затова и утре е първото заседание на новосформирания Съвет за за съдебна реформа. На него ще бъде направен отчет за напредъка по стратегията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Захариева!?!А, голям специалист по нищо....Удобна фигура, поредното мътно яйце от люпилнята на американските НПО-та в България.Ако си служил достатъчно на САЩ, може и да те пробутат министър, без необходимото образование и без ден трудов стаж в реалния живот.Чакам да видя сега освен лекето Митов и тази, дали пък няма да ни набутат някой малолетен незаменим служител на висш държавен пост, ако е успял той или родителите му достатъчно да прислужват на САЩ в България...Бетер активните борци са.
11
0
 
2
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
до 13 Не бе,на първо място по бедност е!
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само балъците си мислят, че при пишене на докладите от евросъюза, някакви техни чиновници наблюдават процесите в България. Пълни глупости. Всички доклади досега без изключение се пишат на база доноси, сигнали и материали в пресата само и единствено от България. Как си представяте някой еврочиновник да се занимава с всички страни в съюза? Още по-зле за тази Захариева, щом дори с това не е наясно. Нейният началник от служебния кабинет професор Близнашки каза, че е некомпетентна.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този клет доклад стана като Корана, всеки си го тълкува, както му е угодно. Разбира се, начело с главния имам Борисов, който спасява де що има за спасяване. И мат'ряла блее и поглъща, все едно е под хипноза, без да забелязва бездната, пред която се е изправил и, в която, всеки момент ще скочи.
8
3
 
12
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
Шеста година управляват(1/4 от прехода),а България е на дъното на всички класации.За,какво да ги търпим?
7
1
 
7
 
! Отговори
Тотална Диктатура преди 8 години
До АнонименА Борисов ли искаш да те управлява на който висши магистрати му стават на крака,надявам се разбираш за какво става въпрос!?
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бойко Борисов е най-неадекватният Министър Председател в цялата история на България /цели 3 Папи са го пипали по главата /, затова долу Бойко и да отива да бута количка в парка в Банкя , нали стана дядо .....
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червените *** да говорят за корупция е все едно педофил да иска да стане детски учител . От 1944 г. БКП-БСП убива собствениците за да им вземе имотите и парите . Това продължава и до днес от техните наследници. Последния пример е как ограбиха банка КТБ и Станишев си купи имение в Швейцария и Брюксел . Та така другари комунисти-социалисти-капиталисти , но винаги терористи .
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Властта вместо да отвлича вниманието на гражданите е длъжна да им обясни: Защо в края на миналата година не прие антикорупционния закон и договорения с подписите на 180 депутати исторически компромис за Конституционни промени ? Защо румънският доклад на ЕК отчита отлични резултати в борбата с корупцията, а българският доклад - никакви резултати ? Защо няма осъден нито един крупен мафиот ? Защо България е на първо място в ЕС по корупция ?
3
0
 
7
 
! Отговори
Безобразници!!!!!!!! преди 8 години
Що лъжете наглеци? Доклада е Най-Критичният от 2007г. Насам.... Показни расстрели обири изнасилвани тайни олигархични кръгове кражби от еврофондовете... Лъжливите Млади фермери които усвояват без да произвеждат... Защо Лъжете Народа??? НУЛА РАЗКРИВАЕМОСТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!!!! Кажете за замесените политици в престъпни организации и за висшите ръководни постове в мафията!!! Лъжете Най-Нагло!!! До сега....
2
2
 
7
 
! Отговори
Всезнайко преди 8 години
Абе, кой трябва да дойде, за да Ви каже достатъчно ясно, че сте Супер Зле!
1
2
 
20
 
! Отговори
Гадове преди 8 години
Оставка мръсни Българоубийци!Оставка!