Представители на Турция шетат в Южна България

АБВ ще има кандидат за президент, разкри Първанов
7 фев 2016 21:14, Анисия Иванова
148
Представители на Турция шетат в Южна България
Снимка: Булфото

Представители на турската държава, посолството, консулството шетат из южните краища на България, мачкат наши сънародници, български турци, лидери на мнение, дори активисти на ДПС.Това заяви пред Нова телевизия Георги Първанов, президент (2002-2012) и лидер на АБВ. "Имам достатъчни сериозни сведения, че това е така”, обясни той.

„Сега се върви по структурите по места, за да се обръщат хората в правата вяра. Това го правят представители на турската държава и аз питам къде е българската държава”.

Според него трябва незабавно да се свика Съвет за национална сигурност към премиера, а защо не и към президента, ако има волята и характера да го направи. „Да се чуят службите, да се чуят политиците, да има една консолидация на българските политици по този въпрос, защото тук не можем да се делим. Това нещо не се е случвало над 25 години”, каза още Първанов. Той заяви, че ще сподели това с премиера Бойко Борисов буквално в близките дни и часове.

Първанов поясни, че той е на страната на българските интереси и те съвпадат с позицията, която бе изразена преди време от Ахмед Доган. „Позицията на Доган беше национално отговорна”, смята Първанов. Аз винаги съм уважавал Лютви Местан, но това, което той направи, за мен няма как да бъде оправдано, допълни лидерът на АБВ.

Той заяви, че неговата формация АБВ ще има своя кандидат за президентските избори, но отказа да каже дали това ще е самият той. Името му ще бъде обявено в средата на май, обеща Първанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
16
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Българина НЯМА самосъзнание за принадлежност. Една част лижат гъ-овете на американците, друга част лижат гъ-овете на руснаците. Ще се роди ли най-после един БЪЛГАРИН, който да ОБЕДИНИ това овче стадо и да работи за изграждане на САМОСЪЗНАНИЕТО ни за нация?Мъдрост и хитрост трябват. А най-много УМ. Как може гърчолята да ни въртят на / х.. / "шиш" искам да кажа а ЕВРОПАТА да нехае.Хитри византийци, а ние ....?Стадо, стадоооооо ИЗБЛЕЙ поне бе !!!!
73
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя откри топлата вода а и журналистите покраи него .
72
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
иСТИНСКАТА ОПАСНОСТ ЗА бЪЛГАРИЯ Е рУСИЯ!ВСИЧКИ МЕДИИ СА КУПЕНИ, ЧЕСТНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ, КОИТО ЗАЩИТАВАТ ПОЗИЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ СА ИЗГОНЕНИ И НЕЩАТА СЕ ВЛОШАВАТ ПЕРМАНЕНТНО.Телевизиите по цяла вечер бълват проруска помия и вече толкова грубо тенденциозно, че не си пускам българска програма!
71
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кога ще ни набивате в очите този русофил-г.золи.ец?Русофилите са най-големите противници и предатели на родината ни!НЕ ГИ ПОКАЙЗВАЙТЕ ПОВЕЧЕ, АКО САЙТА Е БЪЛГАРСКИ!!!!!!!
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Партията, която Лютви Местан ще обяви, ще бъде с евроатлантическа ориентация бившия председател на ДПС да обяви създаването на партия именно там се корени генезисът на скандала между Лютви Местан и Ахмед Доган.ситуацията между Местан и Доган с шахматна партия между двама несъмнени гросмайстори. Местан не беше някакъв човек, който се бореше с Доган, в самото начало те бяха единомисленици, саратници много дълги години. Тях ги раздели един въпрос въпросът за Турция. Тъй като въпросът за Турция явно се решава от Местан в една посока на по-тясно сближаване, а за Доган това не е приемливо, то на
69
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Там дето стъпи Хизбуллах тиква не никне
68
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гоце, до преди 1г. преди Русия и Търция да се скарат, а ДПС си беше открито с Турция, защо не се сети да правиш подобни изказвания???Елементарни кремълски слуги сте.Турция винаги е била по-добър партньор от "братската" Русия.
67
1
 
18
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Да се отвори Белене и всички Първановци, Миховци, Бойко Борисовци, Иван Костовци, вътре.До умирачка.
66
1
 
19
 
! Отговори
Южна България преди 8 години
Представители как няма да шетат след като има огромни площи в които няма нито един българин. Хората в селата даже не знаят български. Не можеш даже за пътя да ги попиташ без да знаеш турски.
65
19
 
11
 
! Отговори
от ЮАР преди 8 години
Най-много шетат на Гоце любимите руснаци. Не само шетат, но и управляват държавата през целия преход. Мизерията на България се дължи изцяло на тая руска агентура. Който има поне малко мозък може да го разбере. Особено напоследък, откакто путландия вече дори не се прикрива, а по най-нагъл и безочлив начин се опитва да дестабилизира България. Откакто им свалиха таралясника все турците им виновни. Безсрамници!
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По Турско е било забранено да се строят здания по-виссоки от джамията а тя в София не е кой знае какво... След Освобождението от едната й страна се построява Градската Баня - от същия камък и същите цветове, само дето е като дворец за времето си. От другара страна се построяват Халите. Пак от същия камък и същата цветова гама ама ... Зад тях е новата синагога - и тя от същия камък и цветова гама, но е най-голямата на БалканиЖалко че Ст. Софиянски не знаеше това и при реставрацията белоса Халите.
63
0
 
6
 
! Отговори
Зиго преди 8 години
До КЪДЕ СИда забият, ама реват срещу Русия, *** за НАТО и ЕС, ама главите ви са наврени дълбоко отзад и не виждат как ставаме васали. Ние вече сме ВАСАЛИ. След 100 г. в учебниците ще пише, че след 1885 г. /убийството на Стамболов/ сме васали - на свастиката, петолъчката, райетата, на полумесеца.... А ти можеш да продължиш да си спамиш във форума на Днес.бг! Гоуем си патриот! Още описание на профила ти и този на мнозинството в БГ, можеш да откриеш в стих. от Ботев "В механата"!
62
7
 
8
 
! Отговори
Гълъбин преди 8 години
Ане те и руски *** обикалят из парламента, правителството, съда и телевизиите, ама тоя не ги забелязва! Ако му купим едно огледало, дали ще му помогне?!?
61
0
 
2
 
! Отговори
Зиго преди 8 години
До КЪДЕ СИВсеки, който не знае какво да каже, изплюва думата *** и си мисли, че е изобретил топлата вода. Което автоматично го превръща в ***, ***. Та, ***, пояснявам - ние долариофициално получаваме, даже доста, само че те идват, минават през "наши" хора и се връщат обратно, този път с разлиаката, че ги вече ги дължим. Но ти си ***, ти не можеш да стигаш до толкова ДЪЛБОКО. Ако имаше по-малко като теб, вечните мрънкалници и п**ки, които се чакат да ги опраят и даже един пирон
60
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Представители на турската държава, посолството, консулството шетат из южните краища на България", защото държавата е абдикирала от функциите си и позволява на чужди политици да се месят в управлението на България.
59
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АНТОН БОЙЧЕВЯсно е, какво искаш. Но защо пишеш по форумите? Няма ли да ти е по-лесно да посрещнеш новия посланик на ЮСА в БГ,да коленичиш пред него и му целунеш ръка, да забиеш тясно чело в обувките му и ги оближеш от праха, и да му се закълнеш във вечна омраза към Русия и че ще си сложиш главата в торба $, за да изпълниш идеята му, така интелигентно изревана пред цял свят, че ще бори "АГРЕСИВНО" руската пропаганда в България. Въпреки че Русия не я интересуваме изобщо, не се цапа с ***.
58
1
 
7
 
! Отговори
loko преди 8 години
Gospodin prezident oste li ste kradeş ne se nayade se sas turcite si vzemay glasovete kuce takvoz
57
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бели мишки шетат в главата на сволоча Гоце и останалите руски ***.
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 71Трябва наистина да си син на родители сифи-листици, за да не виждаш кой ни обра, не обира, обра ни, този, който ти плаща да промиваш мозъците на глyпaците и на младежите. Но такива пари водят до нелечими болести.
55
0
 
8
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
тоя пръв приятел на Турция кога е обърна плочата..той със сигурност не лъже за това,което твърди..все пак лично е работил с тия турски емисари и им е помагал !!!