Бургаската полиция впечатлявала с резултатите си

Бъчварова: Нямам информация, че ми искат оставката
18 фев 2016 19:41, Анисия Иванова
14
Бургаската полиция впечатлявала с резултатите си
Снимка: БТА

Служителите на полицията в Бургас показват впечатляващи резултати в работата си. Това заяви в Бургас министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова, позовавайки се на статистика и отчет за изминалата година на областната дирекция.

Бъчварова каза, че се прави всичко необходимо за осигуряване на необходимия брой полицаи, които да охраняват курорта "Слънчев бряг" през летните месеци.

От няколко години насам полицаите, командировани в туристическия комплекс през лятото, също показват професионализъм. Работата на полицията в "Слънчев бряг" се оценява и от представителите на държавите, които имат свои туристи тук, заяви Бъчварова.

Главният комисар на МВР Георги Костов каза, че в Бургаска област е отчетен внушителен спад на престъпността, има ръст на разкритите престъпления.

Главният комисар и министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова днес присъстваха на годишния отчет на ОД на МВР в морския град. След като се запознаха с резултатите, те дадоха брифинг пред медиите. Главният комисар каза, че информациите в медийното пространство, че той ще оглави министерството на вътрешните работи са несериозни. И аз нямам такава информация, каза министър Бъчварова, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
8
 
! Отговори
МАК преди 8 години
Кака зле сте и ти,и Борисов,и то много,не можеш да си представиш как цялата нация се е озлобила срещу вас,а на избори си вземайте по 100% ако щете вече никой не ви вярва освен лелките в дър,администрация!
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ела да видиш как всички нормални хора в Бургас скърцат със зъби, и после дрънкай глупости и *** статистики по медиите.
7
1
 
5
 
! Отговори
Visoko kachestvo K преди 8 години
Edinstveno Krassi Balikov e diamantena visoka klassa bg sportist! Bravo, Krassi!? Accent na cennostite i smisala v jivota!
6
0
 
20
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Изобщо не харесвам Румяна Бъчварова .
5
0
 
25
 
! Отговори
Разтуряй корумпетата преди 8 години
Рушветчиите са царе на лъжите и измамите. Една статистика никога не би им се опряла. Хората *** като мухи по коларските пътища, те отчитат намаляване на броя на загиналите в катастрофи. Битовата престъпност, убийствата с цел грабеж за два лева са ежедневие, непрестанно обири, кражби и какво ли още не, а те стресираните корумпирани некадърници на държавна хранилка, пак отчитат спад. Нали помните Гърмен, за година четири престъпления и две от тях разкрити, тоест петдесет процента успеваемост.
4
1
 
26
 
! Отговори
Чоки преди 8 години
Сивият кардинал на ГЕРБ нямала информация, че й искат оставката. Права е, хората не й я искат, а ще си я вземат скоро. Да се надяваме, че няма да има бой с камъни за подсещане.
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аха те се самооценяват.Интересно освен отличен резултат какво би могло да има?Още по-отличен?
2
0
 
34
 
! Отговори
а хората кВо думат? преди 8 години
Ха-ха-ха областната дирекция прави отчет който е впечатляващ е не знам някой да напише нещо лошо за себе си.
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Узаконени заменки, узаконени строежи на дюни, узаконени грабежи с концесии, укрито ДДС, пране на пари в имоти и т.н. и т.н. големи резултати.