Цветанов: За мен Радан Кънев като политик вече не съществува

Той се закани, че ще съди и Станишев за набеждаване
21 фев 2016 11:30, Петя Славова
165
Цветанов: За мен Радан Кънев като политик вече не съществува
Снимка: архив, Булфото
"Ще си потърся правата, след като заведа дело за набеждаване към Сергей Станишев. Това заяви Цветан Цветанов във връзка с поредицата дела, които бяха заведени срещу него пред Нова тв.
 
"Лидерът на БСП излезе с един донос компромат, един анонимен сигнал. Това беше абсолютно тенденциозно и целта му беше обслужване на политическата стратегия за парламентарните избори през 2013 година. В момента адвокатът ми комплектова документите. Истината трябва да излезе", категоричен бе заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ.
 
"За мен Радан Кънев като политик вече не съществува. Той съществува като един народен представител, който под една или друга форма е заявил, че ще бъде в опозиция", подчерта Цветанов.
 
Преди дни заместник-председателят на ГЕРБ се закани, че ще съди Кънев. Поводът бяха твърдения на съпредседателя на Реформаторския блок, че Цветанов имал общо със спрени от премиера обществени поръчки.
 
По повод назначението си преди дни за председател на Комисията за вътрешна сигурност Цветанов изтъкна, че никога не е излизал от сектора за сигурност. 
 
Поводът е замесването на името му в твърдения на съпредседателя на Реформаторския блок, че заместникът на Бойко Борисов имал общо със спрени от премиера обществени поръчки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
0
 
! Отговори
Пак аз преди 8 години
Най напред се огледай в огледалото. Жалко ........
115
4
 
7
 
! Отговори
аааааааа преди 8 години
да правят избори вече ,че тоя сбърканият Радан не се търпи,президента за когото гласувах също!
114
4
 
10
 
! Отговори
да преди 8 години
Тук е напълно прав .Кънев никога не е бил политик ,а политическо ДСБ инженерство-неуспешно .
113
3
 
11
 
! Отговори
Син Шамандурник преди 8 години
Каква кръв, бе Анонимен 151 и Чия кръв? Ако мислиш за моята-не ти е вярна сметката.България е на Евгени Дайновци и Иван Костовци, които лъгаха, мамеха и продължават да лъжат, мамят и пият кръв. Търси кръв от тях.Дайнов нямало да спи, докато не свали кабинета. И защо ще го сваля. За да може пак да граби от бюджета и от евро парите за изследване на Килотите на баба си и да си оборудва сараят в Минджа. Сарай по-голям от доановия.Вие акъл нямате бе хора. Защо не виждате кой и защо ви клати!
112
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нито ГЕРБ нито никой вече не може да бъде изритан от политиката при наличието на смугъл електорат. Без кръв няма да стане или по-добре да отправим молитви, защото и Господ понякога си знае работата...Не спирам да вярвам, че България ще бъде върната на българите - интелигентните и ЧЕСТНИ морални хора. Амин!
111
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За Ц.Ц. съществуват само Пеевски, Догановци, Куневици, все отбор юнаци, а ако някой не е удобен - не съществува :).
110
7
 
11
 
! Отговори
Добро утро! преди 8 години
Че този Радан Кънев отдавна не съществува за никого, освен за Иван Октоподович Костов и за "Проф. д-р по нещо си и незнайно защо и незнайно от къде" Евгениййй Мижитурникович Корупционистич Дайнов, синият шамандурник, синът на ченге, докторантът на АОНСУ към ЦК на БКП, стипендиантът на Фондация Л. Живкова.
109
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** и нахален ***, две думи не може да каже, само предъвква някакви шаблони. Пълна липса на интелигентност, култура, елементарна образованост и всичко това в съчетание с безсрамна наглост
108
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВЯРВАМ НА ДВАМА ДУШИ НА 100%---БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ...ТЕРТИЯ МАНДАТ Е НЕИЗБЕЖЕН.
107
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
""Само , че ГЕРБ печели вече 10 избори , а твоя Станишев ...""....................................Ето тука разсъждаваш като глупав партиен кадър (номенклатура) каквото най-вероятно си ...Изборите ги печели Бойко ВЪПРЕКИ цветанов. Но ако конете с капаци като теб продължават да се множат в Герб, скоро ще дойдат и загубите.
106
2
 
11
 
! Отговори
АК преди 8 години
Мдааа, трябва да раздам справедливост на Цветанов.Както на Чаушеску.
105
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само , че ГЕРБ печели вече 10 избори , а твоя Станишев за няколко години затри БСП до селска партия . Така , че ползата ти я смятай .
104
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вредата за Герб от Цветанов е по-голяма от ползата от него.
103
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно Миков-водката какво разбира от политика та се занимава с нея . Като си отговориш на този въпрос ще ти стане ясно .
102
4
 
15
 
! Отговори
LOL преди 8 години
Тоя кълач Цецо е гола вод с рибка в джоба!Той незнае КАКВО е политика,а се занимава с нея!Нещастен червен гурел!
101
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Станишев няма никакво образование , Първанов също . Освен ако не смяташ , че история на БКП е някакво образование . И какво общо има демокрацията с наследници на мандраджии .
100
5
 
10
 
! Отговори
бореца преди 8 години
За мен и двамата не съществувате!Нещастници такива!
99
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това племе другарю търпя 35 години един овчар без никакво образование за Държавен глава , твоя любим Тодор Живков . Така , че след него всички са най малко професори .
98
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
колкото и да плюят другарите , тепърва ще видят кон боб яде ли . Да се готвят за големи арести от БСП .
97
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко племе, толкова ли не може да излъчи двама по умни от Боко и Цоко да го управляват ?Та нима това е цветът на нацията ?