Към ловците на петолъчки: Не сте ли като Хитлер?

Депутатът от "Атака" Илиян Тодоров откровено пред Dnes.bg
9 мар 2016 11:07,
192
Към ловците на петолъчки: Не сте ли като Хитлер?
Снимка: архив, Булфото

Тези, които искат комунизмът да се преследва със затвор, не действат по-различно от националсоциалиста Хитлер, обяви депутатът от "Атака" Илиян Тодоров, който изпрати позицията си до Dnes.bg, провокиран от информацията, че Мартин Димитров и Петър Славов от РБ и Методи Андреев от ГЕРБ са внесли промяна в НК, с която предвиждат затвор и глоба за тези, които проповядват комунизъм и национализъм. 

Както Dnes.bg писа тримата смятат, че това са антидемократични идеологии, които трябва да бъдат санкционирани със същата тежест както фашизма. Те са сред инициаторите и на промени в друг закон - този, който обявява комунистическия режим за престъпен.

Още по темата

В него Димитров, Славов и Андреев искат да се наказват всички, които не отстраняват комунистически символи от обществени места, за които носят отговорност. 

"Имам един приятел с татуировка "сърп и чук" на лявото рамо. На него ръката ли ще му отрежете, или ще го глобявате по няколко пъти всеки ден? Защо пък не и доживотен затвор!", пита Илиян Тодоров.

Той нарича Димитров и Славов "реформатори-демократи", а Андреев "един, който говори на диалект". 

"Ще горим ли книгите на Маркс и Енгелс, бре Митоди, по подобие на Третия Райх през май 1933г.? Ще можете да танцувате хванати за ръце около огъня в състояние на амок, транс и полова възбуда. А ако изпитате каквато и да било немощ или слабост, ще имате възможност да увеличите градусите чрез трудовете на Зигмунд Фройд", пита депутатът от "Атака". В същото време националистът припомня, че тримата искат и наказания за фашизма. 

"А дали пък не става дума за шизофрения? Ще горим ли книги или не?", пита още депутатът. 

Той припомня, че те предлагат затвор и глоба за всеки, който проповядва антидемократични идеологии.

"Значи Митоди, Петър и Мартин ще трябва да бъдат глобявани всеки ден, защото какво по-недемократично от това да определяш кой каква татуировка да си направи", смята Тодоров и допълва: И едно кратко предложение към тримцата - затвор и глоба за всеки, който не се подстригва като лидера на Северна Корея - Ким Чен Ун!". 

Илиян Тодоров нарича предложенията "безумие" и дава пример с "люлката" на световната демокрация - САЩ.

"Комунистическата партия Communist Party USA (CPUSA) е създадена в щатите през далечната 1919 г., изповядваща и до ден днешен идеологията на комунизма, научния социализъм и марксист-ленинизма. Днес през 2015 г. в САЩ никой не преследва наказателно членовете, активистите или поддръжниците на своята комунистическа партия. Никой в САЩ не вкарва в затвора или не глобява хората изповядващи или парадиращи с комунистическите си убеждения!", пише Тодоров и дава примери и с държавите от ЕС.

"През 2012 г. във френската комунистическа партия "PCF" членуват 138 000 души. Никой не ги глобява или поставя зад решетките!". Същото било и в Германия.

Илиян Тодоров прави още едно предложение. "Смятам че е по-уместно зад решетките да попаднат тези "демократи", които ограбиха в своя полза построеното от комунистите, а не обратното! Всъщност, каква висша форма на неблагодарност? Днес демократите са милионери благодарение именно на комунистите, които сега искат да преследват." 

Националистът пита задочно тримата дали той и колегите му от "Атака" са комунисти, след като искат всички природни и подземни богатства да се върнат в ръцете на народа.  

"Ще бъдем ли вкарани в затвора, ще бъдем ли глобявани по обвинение, че нарушаваме фалшивите ви принципи за пазарна икономика? Разбира се, че ДА! Все пак никой не трябва да притеснява чуждите колонизатори. Да ни "смучат до дупка" по линията на евроатлантизма", пише още депутатът и завършва: "Още много може да се изпише по темата, да се направят сравнения, да се покажат факти, но честно казано предпочитам да гледам сеира на героите на Доньо Донев - "Тримата глупаци"! Сега го пускам!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съгласен съм , а тези от Пазарджик с черните знамена и взривяващи се какво ще ги правим ?
115
0
 
6
 
! Отговори
Морски преди 8 години
Терора от фашистката партия ГЕРБ продължава.
114
2
 
8
 
! Отговори
Спас преди 8 години
Чакам събужданието на народите и бъдащий комунистически строй на целия свят. Галац, 20 април 1871 г.Хр. Ботйов
113
1
 
6
 
! Отговори
Спас преди 8 години
Символ-верую на българската комуна!Вярвам в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо, за да твори добро.И в единний комунистически ред на обществото, спасител на сички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свобода и равенство.И в светия животворящ дух на разума, укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма чрез революция.И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти.Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото.Чакам събужданието на народите и б
112
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тримата *** се страхуват, да не се потърси сметка и да не връщат заграбеното. Вече е много модерно да се изповядват вашизоидни идеи облечени в маската на демокрацията. Добре, че тримата *** не бяха активни политици по времето на соца, че 10 лагера Белене нямаше да им стигнат. Всъщност точно такива като тях са преследвали най-жестоко инакомислещите.
111
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Атакистко чегеварските червени възпалени хемороиди *** из форума Комунизма е на бунището на историята .Точка
110
7
 
6
 
! Отговори
xaxo преди 8 години
Съветски *** разбрахте ли новината,че Ердоган е повредил на Путин газовата тръба?
109
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Между другото платеният преврат на Ленин и поръчковият идеолог Маркс изиграват важната задача да се сложи ръка на Руската банка. Единствената голяма банка по него време извън лапите на Ротшилдовци. И успяват. Днес Русия е на път да излезе от този смърдящ вертеп. Колкото и да не ви харесва те ще успеят. Всички политичиски квалификации за случващото се просто са без значение когато става въпрос за финансова независимост. Това опита и Кенеди, но беше в устата на вълците и не успя.
108
6
 
12
 
! Отговори
Край преди 8 години
Тия ялови умове зорлем искат комунист да ме направят. Тези депутатчета не представляват никого. При мажоритарен избор Мартинчо най много да го избберат за домоуправител на входа на панелкатадето живучка.
107
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лихвата е закон за евреите. Нормално е финансовата институция да е държавна, и при работеща икономика валутата е с покритие. Частната банкова система е *** и мошенничество. Дори след 1930 са правени много сполучливи опити за финансиране в някои европейски градове. Но успехът е бил много ужасен за днешните и тогавшни доячи на хората които наистина създават нещо с ръцете и умовете си. Зная че много малко хора никога няма да се събудят от наркозата си. Днешната система е заробваща.
106
3
 
13
 
! Отговори
Лъчезар преди 8 години
Само да не направят закона да влиза в сила със задна дата, че тогава доста "демократи" ще трябва да сменят сградата на парламента с една друга сграда :)
105
6
 
4
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааа158... преди 8 години
....."ЗАЕМИТЕ --ОТПУСКАНИ , "без лихви"......ха,ха,хааааааааааааа.....И , ОТ КАКВО СА СЕ ИЗДЪРЖАЛИ ТИЯ БАНКИ ,БЕ.......ОТ "ФОТОСИНТЕЗА ЛИ"...?????!!!!!КОЙ КОМУНИСТ , ТИ НАДРЪНКА ТИЯ ГЛУПОСТИ ,БЕ......ХА,ХА,ХАААААААААААААААЯ , ХОДИ ДА ИЗТРЕЗНЕЕШ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!
104
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горди избиратели! Всеки може да стане президент. Инвестиции. Субсидии. Частна собственост? Няма частна собственост, има затънали в кредити бачкатори. Иии, има шепа банкери които ни доят с лихвите си. Сигурно не помните и не знаете че преди Ротшилд да глътне банките в Лондон, заемите са се отпускали без лихви? Колко къса памет има човечеството!
103
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само не се заблуждавйте, помислете по задълбочено от времето на Маркс, Ленин, кой и как ги създаде и с каква цел. И вижте продължението на същият процес в това което наричате капитализъм и демокрация. Целта е една и съща, отнемане на имотите и земята от простолюдието. Господарите измислили целият този бъркоч опитаха два различни на пръв поглед начина за постигане на целта си. Но вече са на края на целта си. Затънали в кредити, живеещи под наем, работещи от сутрин до вечер без личен живот
102
8
 
5
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
КАКВИ "ПЕТОЛЪЧКИ" ....КАКВИ 5-ЛЕВА............АМИ ,ЧЕ ТЕ СА СИ КРАДЦИ И УБИЙЦИ ОТ КЛАСА!!ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И НЕЙНИТЕ ИДЕОЛОЗИ ---К. МАРКС И ЛЕНИН:-----"ЕКСПРОПРИАЦИЯТА"-------ИЛИ ОТНЕМАНЕТО НА КАПИТАЛА /СИРЕЧ "КРАЖБАТА " МУ.... и НЕЙНОТО "ОЗАКОНЯВАНЕ"/ЗА КРАЖБА----ХАН КРУМ Е РЕЗАЛ РЪЦЕ!!!А, НИЕ ---Е ВРЕМЕ ДА *** ГЛАВИ!!ЗАЩОТО ---СУЛТАНА ЗА ТИЯ 500-г.....МНОГО СЛАБО Е РАБОТИЛ ПО ВЪПРОСА...!!!
101
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, дай да изстържем всички татуировки с ъглошлайф, с пили или директно одиране на кожата. Но, има други при които тези идеи са програмирани в главите им. Те са мнозинство в парламента, в правителството. Лесно ще ги откриете, нали пазите досиета? На тях главите ли ще им отрежем? Нали вълците не стават овце? Или доживотна забрана за държавни служби на тях и роднините им.
100
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Червен ПиПероРадвам се, че те има!
99
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мама ви болшевишка
98
3
 
9
 
! Отговори
гого преди 8 години
Оп, чекай малко, Боко не беше ли с партиен билет и най-близкия гадиборд на Тошо? Или нещо съм сънувал...
97
23
 
13
 
! Отговори
номер2 преди 8 години
На оня не ръката, а главата да му се отреже, както и на Илиян Тодоров! България трябва да се прочисти от предателите, от комунистите!