Към ловците на петолъчки: Не сте ли като Хитлер?

Депутатът от "Атака" Илиян Тодоров откровено пред Dnes.bg
9 мар 2016 11:07,
192
Към ловците на петолъчки: Не сте ли като Хитлер?
Снимка: архив, Булфото

Тези, които искат комунизмът да се преследва със затвор, не действат по-различно от националсоциалиста Хитлер, обяви депутатът от "Атака" Илиян Тодоров, който изпрати позицията си до Dnes.bg, провокиран от информацията, че Мартин Димитров и Петър Славов от РБ и Методи Андреев от ГЕРБ са внесли промяна в НК, с която предвиждат затвор и глоба за тези, които проповядват комунизъм и национализъм. 

Както Dnes.bg писа тримата смятат, че това са антидемократични идеологии, които трябва да бъдат санкционирани със същата тежест както фашизма. Те са сред инициаторите и на промени в друг закон - този, който обявява комунистическия режим за престъпен.

Още по темата

В него Димитров, Славов и Андреев искат да се наказват всички, които не отстраняват комунистически символи от обществени места, за които носят отговорност. 

"Имам един приятел с татуировка "сърп и чук" на лявото рамо. На него ръката ли ще му отрежете, или ще го глобявате по няколко пъти всеки ден? Защо пък не и доживотен затвор!", пита Илиян Тодоров.

Той нарича Димитров и Славов "реформатори-демократи", а Андреев "един, който говори на диалект". 

"Ще горим ли книгите на Маркс и Енгелс, бре Митоди, по подобие на Третия Райх през май 1933г.? Ще можете да танцувате хванати за ръце около огъня в състояние на амок, транс и полова възбуда. А ако изпитате каквато и да било немощ или слабост, ще имате възможност да увеличите градусите чрез трудовете на Зигмунд Фройд", пита депутатът от "Атака". В същото време националистът припомня, че тримата искат и наказания за фашизма. 

"А дали пък не става дума за шизофрения? Ще горим ли книги или не?", пита още депутатът. 

Той припомня, че те предлагат затвор и глоба за всеки, който проповядва антидемократични идеологии.

"Значи Митоди, Петър и Мартин ще трябва да бъдат глобявани всеки ден, защото какво по-недемократично от това да определяш кой каква татуировка да си направи", смята Тодоров и допълва: И едно кратко предложение към тримцата - затвор и глоба за всеки, който не се подстригва като лидера на Северна Корея - Ким Чен Ун!". 

Илиян Тодоров нарича предложенията "безумие" и дава пример с "люлката" на световната демокрация - САЩ.

"Комунистическата партия Communist Party USA (CPUSA) е създадена в щатите през далечната 1919 г., изповядваща и до ден днешен идеологията на комунизма, научния социализъм и марксист-ленинизма. Днес през 2015 г. в САЩ никой не преследва наказателно членовете, активистите или поддръжниците на своята комунистическа партия. Никой в САЩ не вкарва в затвора или не глобява хората изповядващи или парадиращи с комунистическите си убеждения!", пише Тодоров и дава примери и с държавите от ЕС.

"През 2012 г. във френската комунистическа партия "PCF" членуват 138 000 души. Никой не ги глобява или поставя зад решетките!". Същото било и в Германия.

Илиян Тодоров прави още едно предложение. "Смятам че е по-уместно зад решетките да попаднат тези "демократи", които ограбиха в своя полза построеното от комунистите, а не обратното! Всъщност, каква висша форма на неблагодарност? Днес демократите са милионери благодарение именно на комунистите, които сега искат да преследват." 

Националистът пита задочно тримата дали той и колегите му от "Атака" са комунисти, след като искат всички природни и подземни богатства да се върнат в ръцете на народа.  

"Ще бъдем ли вкарани в затвора, ще бъдем ли глобявани по обвинение, че нарушаваме фалшивите ви принципи за пазарна икономика? Разбира се, че ДА! Все пак никой не трябва да притеснява чуждите колонизатори. Да ни "смучат до дупка" по линията на евроатлантизма", пише още депутатът и завършва: "Още много може да се изпише по темата, да се направят сравнения, да се покажат факти, но честно казано предпочитам да гледам сеира на героите на Доньо Донев - "Тримата глупаци"! Сега го пускам!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
13
 
! Отговори
гугъл преди 8 години
На Сидеров трябва да се припомни ,че беше либерал ,седесар и рушител на България.После се писа мулташко *** ,а след царския отказ да го приеме в НБДВ под жарките лъчи на слънчо Сидера хвана шизофрения и стана хитлерист.Днес е ревностен съветски православен комунист.Но преди всичко е един пошъл интересчия и деграде ,което ходи с пищов и напада деца из университети.За това трябва да полежи в дрънголника,макар ,че му е малко .
55
3
 
12
 
! Отговори
Наци преди 8 години
Що е национализъм? Напоследък ни обясняваха, че турското робство е националистична заблуда, било съжителство и присъствие. Националистично е да не приемаме с разтворени обятия всеки минал границата нелегално. Национализъм е да осъдиш крадец и побойник, ако е ***. Даже да вееш българският трибагреник може да се окаже националистична проява.
54
5
 
17
 
! Отговори
Freeman преди 8 години
В Свободен свят ли живеем или в демократичен тоталитаризъм??? Ако искам да съм Социалист, реформатор или гербер - няма проблем, но ако искам да съм комунист или националист ме грози затвор? Къде остана добрата свобода на словото и основното човешко право да бъда свободен???Ако искам да съм комунист - ще бъда комунист, ако искам да съм нацист - ще бъда такъв.
53
8
 
7
 
! Отговори
защо преди 8 години
Някой ще припомни ли на Сидеров ,че се писа фашист и пускаше Вагнер през 2005.
52
15
 
6
 
! Отговори
Европеец преди 8 години
Който оспорва демократичното развитие и евроатлантическата принадлежност на България и иска връщане на комунизма трябва да лежи в затвора! Евроатлантическата пинадлежност на България е висше постижение на страната и най-висша демократична ценност! Демокрацията трябва да се защитава.
51
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МучачосА пък днес американците избиха невинни хора в Ирак !
50
3
 
13
 
! Отговори
Да преди 8 години
До Един българинДа, руска песен не е тъждествено на комунизъм, но има хора, за които и руският език е комунистически. Фанатици да търсиш и най-вече пребоядисани.
49
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ataka,vashiyat vojd Bolen Siderov otkroveno podkrepyashe dps i bsp,zatui otkroveno kazano smenete si sidera pashata fes gyotveren s nyakoi dostoen bg63692
48
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СТРАШНОТО НЕ Е, ЧЕ ТАКА НАР. НАЦИОНАЛИСТИ ПРОКАРВАТ РУСКИ ИНТЕРЕСИ! НА ТЯХ ИМ СЕ ПЛАЩА И ТЕ СЕ СТРЕМЯТ ДА РАБОТЯТ! СТРАШНОТО Е, ЧЕ ТЕЗИ МАКАР И НА КАНТАРА ВЛИЗАТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ В НС! ИСКРЕНО С ЕНАДЯАМ ПРИ ДА НЕ СЕ СЛУЧИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И ТОЗИ МАНИАК И ОПАСЕН ЛУД ДА ОСТАНЕ САМО ИСТОРИЯ! ЗАВИСИ КОЛКО НАИВНИЦИ В БГ ОЩЕ МУ ВЯРВАТ! ОЩЕ ПО СТРАШНО Е, ЧЕ 27 ГОДИНИ СЛЕД ПРЕХОДА ОЩЕ НЕ МОЖЕ ПУБЛИЧНО И ОФИЦИАЛНО ДА СЕ ПРИЕМЕ ПОНЕ ЕДНА ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ ПОНЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ДО 89-А СА БИЛИ ВРЕДНИ!!!!!
47
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Главният прокурор Сотир Цацаров е дал депутата от ГЕРБ Методи Андреев на Комисията за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика. Поводът е оказан от Андреев натиск върху полицейски шеф в Пловдив, съобщава БГНЕС.Народният представител е искал да назначи свое протеже за директор на РУП Първомай, а след установяване на липса на ценз за заемане на длъжността на въпросния кандидат, депутатът е отправил закана, че ще отнесе въпроса по-нагоре.
46
5
 
19
 
! Отговори
Не са фашаги преди 8 години
До СДС и РБ са фашистиЩе прощаваш, ама фашистите не са ликвидирали промишлеността, а са я развивали на най-високо равнище. Даже и комунистите имаха култ към промишлеността, малко некачествена я даваха, но то беше от кюпавост, иначе я почитаха, строяха и разширяваха.СДС и сие не заслужават да бъдат наречени фашисти. Те са мародери и унищожители.
45
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Затвор е малко. Волен да се разстреля, заедно с 100% от Атака. БСП на 80%, ДПС на 80%, РБ на 30-40%, ГЕРБ на 20-30%. ДПС се закрива. Българите от турски произход ще имат възможност да гласуват според политическите си убеждения, ако не се чувстват гражданин на тая държава, моля Турция е близо. Така ще имаме, БСП с нормална лява и българска, не руска политика, РБ с дясна българска не американска-руско-германска политика, и ГЕРБ с центристка българска не руско-американска-германска политика.
44
4
 
19
 
! Отговори
погр ебален агент преди 8 години
По-добре е Европа да приеме 2 милиона сирийски и иракски бежанци, от колкото да пропусне през границата 80 милиона безвизови турци. Ако визите за турците паднат, диктаторът Ердоган ще осъществи възвръщането на отоманския ислямски халифат. България ще престане да съществува и ще се стане част от турската империя. И Русия отново ще трябва да дойде и да ни освободи от турско робство!
43
4
 
22
 
! Отговори
СДС и РБ са фашисти преди 8 години
СДС и РБ са фашисти. След като СДС ликвидира икономиката, първо селското стопанство с ликвидационните съвети на Ф. Димитров и Ж. Ж.елев, после промишлеността и всички предприятия с престъпната приватизация на Ив. Костов и накараха хората да ровят в кофите, дадоха образованието на Сорос, за когото важни са само *** и мюсюлманите, а срещу българите се провежда геноцид, тези сини болшевики, талибани и ликвидатори на България не престанаха да разделят народа и да го насъскват да се самоунищожава
42
2
 
9
 
! Отговори
w.q.germani преди 8 години
PAK TRQBWA DA STAWAME....PARTIZANI....
41
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От 89г. насам никога не съм гласувал в червено. Гласувах предимно в синьо. Боже прости греховете ми. *** ме докараха дотам, че голяма част от идеите на Атака днес да ми изглеждат адекватни на времето. Либерастите разградиха държавата. Днес предлагат военната служба да била по желание. Майко мила Българио...
40
7
 
7
 
! Отговори
ист преди 8 години
ТавАришь Тодоровичь, използва думата шизофрения. Не е ли шизофрения да свалиш знамето на ЕС и да го тъпчеш с крака. Не е ли шизофрения да развявате руско знаме а не българско. Прав е покойният Желе.в, че между комунизма и фашизма разликата е само в собственоста.
39
1
 
10
 
! Отговори
Родолюбец преди 8 години
Който си мисли, че нашите депутати-комунисти могат да бъдат затворени много греши. Те са си комунисти но са в пшарламента под много други имена, а не само като членове на БКП. Така че да затвориш комунист в днешната държава е абсурд. Така че не виждам и защо да се приемат подобни абсурдни закони. Най-много националистите-родолюбци да затварят и глобяват.
38
4
 
8
 
! Отговори
vmz преди 8 години
До АTAKICTДАННИТЕ ЗА КТБ СПОРЕД ОДИТИТЕ СЪЩО БЯХА ПЕРФЕКТНИ. ДОРИ НАГРАДИХА ШЕФА И ЗА БАНКЕР НА ГОДИНАТА.ИСТИНАТА ЛЪСНА ,КОГАТО БЕШЕ НАПРАВЕН НЕПОДКУПЕН ОДИТ.А ЗА ДЕВЕТТЕ МИЛИОНА БЪЛГАРИ ПРИ СОЦА ЩЕ ВИ КАЖА ОТ ЛЧЕН ОПИТ (НА 60 СЪМ). НЯМЯМЕ ПАСПОРТИ, СТРЕЛЯХА ПО ГРАНИЦАТА, А АКО УСПЕЕ НЯКОЙ, ИНТЕРНИРАХА , УВОЛНЯВАХА, ЛИШАВАХА ОТ ПРАВО НА ОБРАЗОВАНИВ РОДНИНИТЕ.ГОВОРИЛИ СМЕ СИ, ЧЕ АКО ИМАХМЕ ИЗЛЗ НА АДРИАТИКА А НЕ НА ЧЕРНО МОРЕ, ВСИЧКИ ДА СМЕ ПРЕПЛУВАЛИ ДО ИТАЛИЯ.
37
3
 
21
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Нашите мили родни "антикомунисти" се оказаха най- обикновени фашунгери!Ще парадирам със символи на комунизма и ще се гавра със синия *** на ЕС колко си искам!Да се пукат фашунгерите колкото си искат.А на Мартин Димитров ,ако му зашлева един *** шамар ще се разпадне на съставните си атоми този "громител на комунизма"