Кънев на бира от Австрия: Може да убият политик у нас

Прогнозира партия на Слави Трифонов
13 мар 2016 09:37, Александър Попов
124
Кънев на бира от Австрия: Може да убият политик у нас
Снимка: Facebook

В България се води битка за надмощие между Бойко Борисов и Цветан Цветанов, която е основна за политическия ни живот. Това е заявил Радан Кънев пред българи в Австрия, съобщи "24 часа". Лидерът на ДСБ е осъществил неформалната среща там, докато бил на конференцията “Среща на върха по въпросите на демокрацията в Централна и Източна Европа”, организирана от Международния републикански институт съвместно с политическата академия на Австрийската народна партия.

Крайната цел на битката обаче не била очертана от Кънев. Според него над 80 депутати в парламента наблюдавали "как Цветанов щял да си мръдне веждата", за да гласуват правилно. Освен това бившият вътрешен министър имал пълен контрол над партийните структури по места.

Стряскаща била неговата прогноза, че у нас е възможно убийство на висши политици или на прокурори, защото България напомняла днес на Италия през 80-те години, когато мафията се разправила с премиери, министри, сенатори, държавни обвинители.

Според него целта на партиите е да превземат администрацията на държавата и раздаването на постове. Лидерът на ДСБ обаче не е коментирал нито реформаторите, нито назначенията, които бяха направени в последната една година.

Единствените ласкави оценки за политици били направени по адрес на президента Росен Плевнелиев, който имал перфектен международен имидж, и за вицепремиера Румяна Бъчварова, която показвала европейско поведение.

Имало и въпрос защо не подкрепя тв водещия Слави Трифонов в неговата акция за референдум.

"Аз ходя често в предаването, Трифонов след президентските избори ще направи партия и е възможно да работим заедно", заявил Кънев.

Той изключва обаче партньорство с партията на Местан, тъй информацията му била, че Турция инвестира в този политически проект.

Радан Кънев определил кандидатурата на Ирина Бокова за шеф на ООН като нямаща никакви шансове. Номинирането ѝ било "вътрешнополитическа" игра.

Лидерът на ДСБ очертал и географията на своя електорат зад граница. Той смятал, че неговите привърженици са в Европа, а не в Америка и Канада.

Затова и щял да настоява в следващите избори да има 32-и избирателен район за българите в Европа и 33-и - за останалите по света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: ДСБРадан Кънев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
31
 
! Отговори
Милена преди 8 години
Извадки от разговора намерих директно от сайт на българи в Австрия:bgmedia.at/index.php/2010-12-18-18-47-04/1107-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D1%81-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BD-%D0%B2%D1%8A%D0%B2-%D0%B2%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D0%B0
73
1
 
32
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
Това е опозиционер във властта. Като си против Б. Борисов, напусни коалицията , извади си хората от правителство, министерства, бордове, комисии и комитети и започни борба срещу ББ и тогава да видим колко ятака ще имаш. Вземайки предвид теория на вероятността ятаците ще бъдат близко или клонящи към 0/нула/. За това спокойно и мирувай иначе в следващия парламент ще бъдеш на последните редове.
72
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Задължителното гласуване в условията на т.н. "демокраДция" е като задължително да купуваш от предлаганите на политическия пазар единствено и само мухлясали стоки в лъскави опаковки.Дори при социализма гласуването не е било задължително!Ставаме демокраДична диктатура!
71
1
 
31
 
! Отговори
мизенци преди 8 години
За съжаление последният албум на Black Sabbath -the End; прилича на "бонбонче".Ако са искали да се накъкаме да бяха използвали повече Тишината.Those snippets are infanta !
70
1
 
33
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Наздраве с бира от България!
69
1
 
40
 
! Отговори
ха ха преди 8 години
Ще гоним мутрите ,но с помощта на главния мутрьо Сл.Триф. ."Аз често гостувам там" .Браво .Егати и скапаната държава.Точно Сл.Триф наложи тези правила ,*** .........Точно той ,заедно с Илия Пвлов ,а адвокат му беше ТД ,която блееше на конгреса ти .
68
0
 
38
 
! Отговори
Хм... преди 8 години
Може да убият политик у нас----Тц...! Политици в България няма, има такива които се правят на политици, т.с има единствено политиканти! Иначе на тази територия на която по з-н предпазват болните от лекарска грижа - специализирана помощ, предпазват престъпниците от извършване на нови престъпления - охраняема зона, т.с тъй нар затвор, с други думи обществото на територията не е в безопасост по з-ните действащи!Хората от народа не са в безопасност, а политикантите се движат с охрана
67
0
 
39
 
! Отговори
дъра бъра преди 8 години
Глупости,ДСБ беше ликвидирано от Костов ,а опита за есхумация на Радан завърши с фиаско .Лъжи .лъжи и пак лъжи ,хем ще реформираме ,хем няма да сме на власт с мутрите,ама все пак ще реформираме,първо обаче ще се реформирал РБ .Що за плиткоумие и по - интересното ,кой му вярва на това адвокатче.Костов носи отговорността за съсипията в ДСБ ,но Кънев му спести това и сега неговото име ще се свързва с края на ДСБ.
66
4
 
42
 
! Отговори
ПУНТА МАРА преди 8 години
Радан и за физическа охрана не ставаш защото във 161 много спеше,Егати скапаната държава Борисов мутра и мафиоз ПРЕМИЕР, Само гадове ни оправляват,СМЪРТ НА ОЛИГАРСИТЕ ЧРЕЗ РАЗСТРЕЛ!!!!
65
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всички политици да са в ада
64
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЗапознатНещастни и измамени са разчитащите на информацията на ПИК !
63
1
 
32
 
! Отговори
-10 преди 8 години
Запознат, ходи поучи малко и после вади логически изводи от това какво следвало и какво не следвало от едно или друго нещо!
62
1
 
32
 
! Отговори
-10 преди 8 години
В малка грешка си! Нямат задължение да гласуват!
61
10
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искате или не, формата на управление ни е Демокрация, а в нея хората имат право и задължение да гласуват за държавно управление. Хора, които абдикират от своето право и задължение, нямат морално право, да коментират кой и как ги управлява, след като те са проявили нехайство при определяне избора на државно управление! Такива смехотворни твърдения, че нямало зо кого да гласуват и за това не упражняват правото си на вот са недостойни за всеки наричащ себе си демократ.
60
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майко мила! Много *** народ коментира тук. Лошо за България. Слаба държава ще си остане!
59
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А дано се избият, ама надали!
58
2
 
34
 
! Отговори
Ядец преди 8 години
Не се дърляите бе. Човека ни педупреждава да се подготвим за купон. Бира, цър-пър и там кой кавото му е по сърце. Наздраве.
57
5
 
38
 
! Отговори
тя преди 8 години
Смехотворни изводи на Кънев ! Това са нашите политици и дай боже да се случи това което предвижда за убийство!
56
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турски *** във сайта ...............намират се
55
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трудна задача. В България всички политици са за убиване...не е само един.