Кънев на бира от Австрия: Може да убият политик у нас

Прогнозира партия на Слави Трифонов
13 мар 2016 09:37, Александър Попов
124
Кънев на бира от Австрия: Може да убият политик у нас
Снимка: Facebook

В България се води битка за надмощие между Бойко Борисов и Цветан Цветанов, която е основна за политическия ни живот. Това е заявил Радан Кънев пред българи в Австрия, съобщи "24 часа". Лидерът на ДСБ е осъществил неформалната среща там, докато бил на конференцията “Среща на върха по въпросите на демокрацията в Централна и Източна Европа”, организирана от Международния републикански институт съвместно с политическата академия на Австрийската народна партия.

Крайната цел на битката обаче не била очертана от Кънев. Според него над 80 депутати в парламента наблюдавали "как Цветанов щял да си мръдне веждата", за да гласуват правилно. Освен това бившият вътрешен министър имал пълен контрол над партийните структури по места.

Стряскаща била неговата прогноза, че у нас е възможно убийство на висши политици или на прокурори, защото България напомняла днес на Италия през 80-те години, когато мафията се разправила с премиери, министри, сенатори, държавни обвинители.

Според него целта на партиите е да превземат администрацията на държавата и раздаването на постове. Лидерът на ДСБ обаче не е коментирал нито реформаторите, нито назначенията, които бяха направени в последната една година.

Единствените ласкави оценки за политици били направени по адрес на президента Росен Плевнелиев, който имал перфектен международен имидж, и за вицепремиера Румяна Бъчварова, която показвала европейско поведение.

Имало и въпрос защо не подкрепя тв водещия Слави Трифонов в неговата акция за референдум.

"Аз ходя често в предаването, Трифонов след президентските избори ще направи партия и е възможно да работим заедно", заявил Кънев.

Той изключва обаче партньорство с партията на Местан, тъй информацията му била, че Турция инвестира в този политически проект.

Радан Кънев определил кандидатурата на Ирина Бокова за шеф на ООН като нямаща никакви шансове. Номинирането ѝ било "вътрешнополитическа" игра.

Лидерът на ДСБ очертал и географията на своя електорат зад граница. Той смятал, че неговите привърженици са в Европа, а не в Америка и Канада.

Затова и щял да настоява в следващите избори да има 32-и избирателен район за българите в Европа и 33-и - за останалите по света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: ДСБРадан Кънев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да му се спре бирата на този ...ВЕДНАГА
53
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До dp Червено Гербера от Банкя ,чии слуга е ?А Червената Кукувица ?
52
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези българи до него ,ешкенази ли са ,или сефарадски българи ?Или от рода Мойк Кордова ?
51
0
 
46
 
! Отговори
а дано преди 8 години
Когото и да утрепят и когато и да го утрепят от тези б.клуци все ща е малко и късно късно.
50
4
 
35
 
! Отговори
Кой е смешника преди 8 години
До Анонимен Ти знаеш ли кои са четирите приоритета на РБ и колко от тях са изпълнени или поне е започнало някакво истинско изпълнение по тях? Убеден съм, че не знаеш. Ще ти кажа - по нито един. Точно затова за мен смешника си ти, а не Радан.
49
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да пази България.
48
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И тоя е голям ***! Партия която е на власт може и така е редно да заема държавни постове по високите етажи на властта а такива на които народа не е гласувал доверия могат както казва той да заемат такива постове само с убийства!Изказването на този *** може да има за цел само едно,признание какво би могло да се случи ако им го позволи някой !
47
3
 
59
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Ако някой политик бъде у.бит,то със сигурност няма да е Р.Кънев!Кой ще тръгне да си хаби джепането за него?????Виж за ментора му(И.Костов) ще се намерят мераклии!(Хи-хи)
46
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТУК НЯКОЙ МАЙ Е ПРЕЯЛ ОТ ЛОКУМИ....
45
5
 
65
 
! Отговори
rusnak преди 8 години
Рада длибоката се кефи на Роската страпоня, някой удивен?
44
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рада,Янка,***,как се докарахме дотук хора такива да ни управляват и учат на морал и демокрация?
43
12
 
37
 
! Отговори
dp преди 8 години
В БГ няма и не е имало комунисти от значение, само слуги на Кремъл.И досега всички допуснати до политиката са под контрол от там, ако и смяната на поколениятада им отслабва хватката още държат.
42
5
 
38
 
! Отговори
AZ22 преди 8 години
Току що Татяна Дончева беше изпратена с аплодисменти от делегатите на ДСБ. Браво г-жо Дончева! Супер въздействаща реч! Мойте уважения!
41
1
 
35
 
! Отговори
vie bagari li ste преди 8 години
che pluete radan kanev kakvo mu hubavoto na bb. zz. samo dalgove i dalgove praviat a kato doide vreme da se plashtat shte zagovorite drugo
40
10
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 49 тюпкофилПич много рано те е ударила деменцията и не си нормален. Сидеров нито е бил министър, зам.министър или областен управител както и хора от неговата партия. Как тогава да са управлявали? Ако има партия ,която винаги да е била против турците, това е единствено АТАКА. Това , че българските интереси се преплитат с Руските е идеално, защото са братски народи. никога няма да бъдем еврогейатлантици.
39
7
 
46
 
! Отговори
*** преди 8 години
Тези на снимката цялата секта ДСБ ли са или има и външни?
38
11
 
53
 
! Отговори
*** преди 8 години
"Стряскаща била неговата прогноза, че у нас е възможно убийство на висши политици..."-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Не бой се Радане, теб никой няма да те закачи. Ти не си политик, а един злобен късак с Наполеонов комплекс.
37
4
 
46
 
! Отговори
До 55 преди 8 години
Радан Кънев както и ти сте свободни граждани и имате право да пътувате във всяка държава по всяко време, стига да е със собствени пари, а не на данъкоплатците.Бъди сигурен, че Кънев пътува със собствени пари.Колкото до ДАНС, под носа им или по скоро с тяхна подкрепа изнесоха от държавата 4 милиарда лева един дебелак и мафиотите около него.ДА 4 МИЛИАРДА ТЪПАКОНе мислиш ли, че ДАНС има по сериозна работа от това да разследва какво прави Кънев в Австрия.
36
9
 
46
 
! Отговори
Бат Илия преди 8 години
Тоя изперка тотално. привиждат му се вече таласъми.
35
11
 
46
 
! Отговори
FBI преди 8 години
ДАНС да направи проверка на Радан Кънев , кой и с каква цел го кани в Австрия и с какви средства