Кънев на бира от Австрия: Може да убият политик у нас

Прогнозира партия на Слави Трифонов
13 мар 2016 09:37, Александър Попов
124
Кънев на бира от Австрия: Може да убият политик у нас
Снимка: Facebook

В България се води битка за надмощие между Бойко Борисов и Цветан Цветанов, която е основна за политическия ни живот. Това е заявил Радан Кънев пред българи в Австрия, съобщи "24 часа". Лидерът на ДСБ е осъществил неформалната среща там, докато бил на конференцията “Среща на върха по въпросите на демокрацията в Централна и Източна Европа”, организирана от Международния републикански институт съвместно с политическата академия на Австрийската народна партия.

Крайната цел на битката обаче не била очертана от Кънев. Според него над 80 депутати в парламента наблюдавали "как Цветанов щял да си мръдне веждата", за да гласуват правилно. Освен това бившият вътрешен министър имал пълен контрол над партийните структури по места.

Стряскаща била неговата прогноза, че у нас е възможно убийство на висши политици или на прокурори, защото България напомняла днес на Италия през 80-те години, когато мафията се разправила с премиери, министри, сенатори, държавни обвинители.

Според него целта на партиите е да превземат администрацията на държавата и раздаването на постове. Лидерът на ДСБ обаче не е коментирал нито реформаторите, нито назначенията, които бяха направени в последната една година.

Единствените ласкави оценки за политици били направени по адрес на президента Росен Плевнелиев, който имал перфектен международен имидж, и за вицепремиера Румяна Бъчварова, която показвала европейско поведение.

Имало и въпрос защо не подкрепя тв водещия Слави Трифонов в неговата акция за референдум.

"Аз ходя често в предаването, Трифонов след президентските избори ще направи партия и е възможно да работим заедно", заявил Кънев.

Той изключва обаче партньорство с партията на Местан, тъй информацията му била, че Турция инвестира в този политически проект.

Радан Кънев определил кандидатурата на Ирина Бокова за шеф на ООН като нямаща никакви шансове. Номинирането ѝ било "вътрешнополитическа" игра.

Лидерът на ДСБ очертал и географията на своя електорат зад граница. Той смятал, че неговите привърженици са в Европа, а не в Америка и Канада.

Затова и щял да настоява в следващите избори да има 32-и избирателен район за българите в Европа и 33-и - за останалите по света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: ДСБРадан Кънев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
13
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кънева да обясни защо парите на партията и милионите на костов бяха в КТБ.
13
10
 
36
 
! Отговори
тънък момент преди 8 години
значи според мен плевнята-който кънев одобрява , защитава американските интереси а не европейските (за българските не говоря ,защото няма такъв политик да мисли за България) НО радан смятал , че неговите поддръжници/избиратели са в европа а не в америка ??? той май като боко едно говори друго върши
12
1
 
35
 
! Отговори
Ауу преди 8 години
до 14Българино, звучиш отчаяно по дяволите!
11
15
 
47
 
! Отговори
ее тука преди 8 години
с прецедента радан се издъни !! леко се бях заблудил , че може и да помогне на България но с одобрението му към плевнята който би ни вкарал и във война срещу русия се убедих , че и рада е поръчкова . значи из цяла европа се чуват гласове за отпадане на санкциите срещу русия а кънев дефакто ги одобрява !! че путин има за дялане има (то щото меркел демократично реши за цяла европа)но поне защитава русия което не мога да кажа за политиците в ес които насила ни променят генофонда
10
7
 
42
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Абе хора луди ли сте ? Какъв тиквун какви 5 лева? Цецо създаде ГЕРБ, докато боко се правеше на кмет...след това на премиер и.т.н.... И наш раданчо разбрал това сега... Мале мале.... Ми тоя готов за президент...
9
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези срещи приличат на селски клюкарски седенки... А "перфектния имидж" на нашия прецидент вече не е такъв. Обама наскоро публично съжаляваше, че САЩ се забърка в проблемите с Украйна, Сирия, Либия, Ирак.
8
9
 
60
 
! Отговори
GPU преди 8 години
Радан си е измислил някакъв паралелен свят и си живее в него. Щом има кой да му плаща бирата ... Обаче нито една от неговите тези не издържа потвърждение. Радан навсякъде вижда скелети и демони. Да обяви, че Офшорко и Бъчварова имали перфектен имидж е съвсем малоумно. А протипопоставянето на Борисов и Цветанов е повече желание на Радан, от колкото някаква реалност. Радан разчита на популярността Слави Трифонов, защото собствената му популярност клони към 0.Може Кънев да се напива от една бира,
7
6
 
38
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ на ГЛАДНО преди 8 години
Другарката Бокова си остава несменяем шеф на УЙНЕСКО!
6
5
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То всички сте за убиване. Продажни *
5
6
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кунев не се притеснявай няма да тъжим ще бъде обявен ден за национална радост!
4
13
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този човек Радан Кънев наистина е за преглед при психиатър . Той приема натрапчивите си мисли за реалност и бълва само тъпни и простотии. Чудно ми е как такъв индивид е в политиката и има хора , които му вярват . Просто съм втрещен .
3
9
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рада превърна ДСБългария в ДСИзраел. А за убийството на политик не вярвам някой българин да си нацапа ръцете с тези мъ.рши.
2
6
 
50
 
! Отговори
Донка Казиска преди 8 години
Ееех, га едно време и аз бях длибока...
1
15
 
77
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Досега единствения политик, на когото посегнаха физически е от опозицията и се казва Волен Сидеров.Иначе Баце постоянно го заплашват, ама нищо не му се случва.