Кънев на бира от Австрия: Може да убият политик у нас

Прогнозира партия на Слави Трифонов
13 мар 2016 09:37, Александър Попов
124
Кънев на бира от Австрия: Може да убият политик у нас
Снимка: Facebook

В България се води битка за надмощие между Бойко Борисов и Цветан Цветанов, която е основна за политическия ни живот. Това е заявил Радан Кънев пред българи в Австрия, съобщи "24 часа". Лидерът на ДСБ е осъществил неформалната среща там, докато бил на конференцията “Среща на върха по въпросите на демокрацията в Централна и Източна Европа”, организирана от Международния републикански институт съвместно с политическата академия на Австрийската народна партия.

Крайната цел на битката обаче не била очертана от Кънев. Според него над 80 депутати в парламента наблюдавали "как Цветанов щял да си мръдне веждата", за да гласуват правилно. Освен това бившият вътрешен министър имал пълен контрол над партийните структури по места.

Стряскаща била неговата прогноза, че у нас е възможно убийство на висши политици или на прокурори, защото България напомняла днес на Италия през 80-те години, когато мафията се разправила с премиери, министри, сенатори, държавни обвинители.

Според него целта на партиите е да превземат администрацията на държавата и раздаването на постове. Лидерът на ДСБ обаче не е коментирал нито реформаторите, нито назначенията, които бяха направени в последната една година.

Единствените ласкави оценки за политици били направени по адрес на президента Росен Плевнелиев, който имал перфектен международен имидж, и за вицепремиера Румяна Бъчварова, която показвала европейско поведение.

Имало и въпрос защо не подкрепя тв водещия Слави Трифонов в неговата акция за референдум.

"Аз ходя често в предаването, Трифонов след президентските избори ще направи партия и е възможно да работим заедно", заявил Кънев.

Той изключва обаче партньорство с партията на Местан, тъй информацията му била, че Турция инвестира в този политически проект.

Радан Кънев определил кандидатурата на Ирина Бокова за шеф на ООН като нямаща никакви шансове. Номинирането ѝ било "вътрешнополитическа" игра.

Лидерът на ДСБ очертал и географията на своя електорат зад граница. Той смятал, че неговите привърженици са в Европа, а не в Америка и Канада.

Затова и щял да настоява в следващите избори да има 32-и избирателен район за българите в Европа и 33-и - за останалите по света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: ДСБРадан Кънев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
12
 
47
 
! Отговори
35 кинта преди 8 години
На снимката: среща на Ратан със седем броя българи. По пет кинта на калпак, 35 кинта му е струвала сбирката на Ратан.
33
9
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кънев е единствения Политик който излъга българите в Австрия , другите поне не лъжат навън
32
24
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кънев в момента е единственият, който е реална опозиция.ГЕРБ краде заедно с ДПС и Пеевски, раздават си милиарди евро пара, подават някоя трошица и на БКП и те си мълчат.Да сте ги чули последните месеци да гъкнат, даже не се правят на опозиция.Борисов и корумпираното му куче ЦЦ купиха и лукаря и куневица, само Кънев и Иванов не се продадоха.Спечели ме с мъжката си позиция да застане срещу обръча ГЕРБ-ДПС-БКП-атакаЩе гласувам за него със сигурност и ще се постарая доста хора да го направят.
31
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Офицялна информация: Кънев излъгал българите в Австрия за да гласуват за неговата партия
30
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виждам, че форумът на днес е пълен с национал-русофили...Имам въпрос към вас? Не е ли парадоксално, че партийният ви лидер Сидеров изповядва едновременно нео-нацистки и проруско-комунистически идеи.Не е ли странно, че управляваше заедно с комунистическото ченге Ахмед Доган, които доскоро уж водеше неоосманска политика.Скоро се разбра обаче, че и доган е руски агент и значи са си партия с волен.За това ви разбирам до някъде, че се кефите и на атака и на ДПС, но не е ли шизофренично???????
29
11
 
45
 
! Отговори
до: Радан преди 8 години
Битка между Борисов и Цветанов , ти Радане и за лъжец не ставаш , научи се да лъжеш правилно
28
4
 
44
 
! Отговори
пак аз преди 8 години
"Радан Кънев е единственият български политик, на който вярвам!"Досега ... ама тая възможност за партньорство с "певеца на мафията" Станислава Трифунеску нещо не ми харесва ... като знам от къде му идват кинтите на дългия?!?Май ще трябва да преосмисля подкрепата си и за Раданчу ... Но всъщност статията е в трето лице ... т.е. не сме чули всичкото това от устата на Радан ами преразказано от медиите на "КОЙ" ... та - не се знае - знае ли се.
27
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не си прав Радане , битката е между Борисов и Путин , и съответно между Цветанов и Обама
26
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кънев с таа новина за некаква измислена битка , се оказа поредния Политик-лъжец
25
20
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Адекватните политици в момента са Кънев, Плевнелиев, Христо Иванов...май за други не се сещам.За това и толкова ги плюят по форумите родоотстъпниците, които искат да ни направят руска или турска губерния.Българският народ е по-разделен от всякога - на про западни, работливи и интелигентни хора, които ежедневно напускат държавата и хората на другата крайност - необразованите, охранителите, чалгарите, псевдонационалистите и псевдопатриотите, крадците и измамниците, русофилите.
24
7
 
43
 
! Отговори
???????????????????? преди 8 години
А кой го кани в Австрия и с каква цел , няма информация , или той отишъл просто да пие бира
23
0
 
31
 
! Отговори
AZ22 преди 8 години
Ти, както виждам, си от плитките.
22
6
 
41
 
! Отговори
FBI преди 8 години
Кънев е абсолютен лъжец , тръгнал да лъже Българите в Чужбина
21
5
 
47
 
! Отговори
ДЕЗИНФОРМАЦИЯ преди 8 години
Каква битка между Борисов и Цветанов , и двамата са от ГЕРБ , абе тоа Кънев взе целия Български Народ за *** , тука бих казал сами МАНИПУЛАЦИЯ и ДЕЗИНФОРМАЦИЯ
20
5
 
45
 
! Отговори
грубиян преди 8 години
Откакто назначиха Плевнелиев за президент не ми се ходи на цирк. Неговите клоунски номера ми стигат. А сега и Радан помага в скечовете.
19
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До AZ22И ТИ ЛИ СИ ОТ ДЪЛБОКИТЕ
18
34
 
42
 
! Отговори
AZ22 преди 8 години
Радан Кънев е единственият български политик, на който вярвам!
17
12
 
49
 
! Отговори
ххх преди 8 години
Шнапсът нещо го е ударил в главата :)
16
16
 
65
 
! Отговори
ист преди 8 години
Ако има психотест за депутатите, Раданчо няма да го издържи.
15
13
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кънев да говори с погнуса за това, че партиите искали да овладеят администрацията!? Какъв цинизъм, при положение, че точно Костов наложи това поведение! По- зле са тези и от ЦК на БКП...