ДПС за кризата във властта: Или разум, или избори

Рушен Риза обвини ДСБ в неадекватно поведение
22
ДПС за кризата във властта: Или разум, или избори
Снимка: архив Булфото

За да бъде овладяна политическата несигурност в страната са нужни разумни политики или избори. Това обяви съпредседателят на ДПС Рушен Риза.

Според него България изживявя труден момент с "неразбориите" в управляващата коалиция и с неадекватното поведение на ДСБ, които дават разнопосочни сигнали до българското общество.

Риза припомни, че ДПС е за спокойствие в политиката. "Но пък, от друга страна, по този начин не може да продължи, ДСБ трябва да решат какво да правят и ако продължи още малко тази несигурност и тази политика на разнопосочни сигнали, според нас, е по-добре да се отиде на избори", каза съпредседателят, цитиран от БТА.

Според Риза кризата в управлението, съчетана с бежанската и икономическата криза, със спирането на обществени поръчки, които по думите на Риза са заради липса на финансови средства, създават чувство на несигурност у хората.

Депесарят, заедно с други ръководни дейци на движението, сред които евродепутатът Филиз Хюсменова и народни представители, участва в работата на Деветата областна конференция на силистренската организация на на ДПС в Силистра.
 


22
Още по темата: ДПСизборикоалицияДСБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
том том преди 5 години
До калашникофЗНЕШЛИ БРАТ ТИЯ ОТ ДНЕС, БГ СА НАЦИОНАЛИСТИ,ПРОЧЕТИ НОВИНИТЕ ВНИМАТЕЛНО
14
2
 
6
 
! Отговори
a преди 5 години
Лицата Доган , Д. Пеевски и Данчо ментата ли източиха КТБ ?
13
2
 
8
 
! Отговори
a преди 5 години
Лицата Доган и Д. Пеевски ли са покровителите на Пешо сумиста и Маргините ?Лицето Доган ортак ли е с Йосич чрез Хр. Ковачки , Пешо сумиста и Брендо ?Лицето Д. Пеевски пере ли мръсните пари на Доган , Йосич, Брендо ?Лицето Доган ли контролира вип - проституцията / чрез Маргините и Пешо сумиста / ?Лицата Доган и Камен Пенков ли контролират хероина / чрез Златко баретата / ?Лицето Доган 'сив вълк' ли е ?Лицата Доган и Д. Пеевски извършват ли финансови престъпления в енергетиката чрез подставени лица ?Лицето Доган ли 'поръча' Златко баретата на 28.01.2013 г. ?Лицата Доган , Д. Пе
12
1
 
1
 
! Отговори
карабудалЪ преди 5 години
Шиши бяга към Катар , но не защото се страхува от Правораздаването на Република Турция, а просто прави маратонско бягане от няколко хиляди километра ...Може ли Шиши да е най - желаният мъж в държавата и в същото време да не изглежда като френски мъж ? Спортната форма трябва да се поддържа най - вече с тичане !
11
1
 
1
 
! Отговори
карабудалЪ преди 5 години
дЪпЪсЪ уж щеше да става 7 милиона, а Шиши взе, че забегна към Катар, защото го е страх турските власти да не го пратят в Диарбекир за извършваните от него престъпления на територията на Република Турция ...А може би Шиши не е в Катар, а като бивш шеф на ДАНС е 'командирован' за повече от 20 г. в Диарбекир, за да разкрива вътрешните престъпления ?
10
1
 
4
 
! Отговори
Незнайко преди 5 години
Какво е дпс ?
9
9
 
9
 
! Отговори
Смях преди 5 години
Дали турците и този път ще му вярват на руския алкохолик от Сараите, че защитава турците? Мястото на Доган в в затвора, а ДПС трябва да се закрие заради държавна измяна за интересите на Русия.
8
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН какво се получава като крастосаш руснак с турчин ОТГОВОР АХМЕД ДОГАН
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този руснак с шалварии да си върви при Путин
6
11
 
10
 
! Отговори
Ахмед Кремълския преди 5 години
ДПС = Русия
5
0
 
8
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
Да не сте спал на течение отвит?. Опасно е за здравето ви. Нещо сте настинал, та е добре да вземете "весели таблетки".
4
1
 
22
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Къде видя реформи по дяволите?Статуквото е по силно от всякога.Мафия и управление в едно.Мислих, че след БСП и ДПС няма да е така, но ГЕРБ са същите.
3
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС може да иска каквото си иска, но хората виждат - чисто нови магистрали, два нови завода строим, железниците работим, реформите тръгнаха, има съпротива, обжалване правят на "Струма" от фирма, която никога не се е занимавала със строителство, преборихме се нашите интереси да са защитени в споразумението с Турция, стабилност има, към пенсиите ще добавим за Великден, инвестициите растат, всеки цент от европарите сме усвоили, повече от милиард от контрабанда сме спрели, пазим границите образцово,
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз съм за ибори.Особено сега, когато руското и турското крило в ДПС се хванаха за гушите, сега е моментът да ги свалим под 5% и двете депесета - турското и руското.Колкото до Борисов, той е отново партия с гранде мафиозите - раздал се е и на Пеевски и на другите мутри дето краднат всичко на макс.Съдебна реформа няма да се случи, заедно с пълния прокурор с очилата прикриват всички бандюги и злоупотреби, ДПС и БСП са пак във властта.Време е за избори, аз ще гласувам за Кънев.
1
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДПС нямат сериозен лидер вече.Погледнете ген. Борисов! Определено той е човекът, който прави разликата между ГЕРБ и всички останали партии!Макар че... ГЕРБ вече се изгради сериозно и устойчиво!ДПС не са така. Няма какво да се обаждат, а и нямат причина да искат избори. Само блъфират, но няма да мине такъв блъф пред генерала!