Нинова отсече: С Борисов няма да се разбираме!

Новият шеф на БСП ще ръководи партията със здрав юмрук
10 май 2016 11:37, Красимир Ангелов
63
Нинова отсече: С Борисов няма да се разбираме!
Снимка: БТА

Новият председател на БСП Корнелия Нинова се закани, че е готова да води партията със здрав юмрук и вече е разделила работата си на промени на партийно равнище и такива на национално.

Още по темата

Тя посочи пред bTV, че след две седмици Националният съвет на партията ще избере Изпълнително бюро, а след това ще има обиколки по страната.

"С Бойко Борисов няма да се разбираме, ставаме твърда, ясна и категорична опозиция", отсече Нинова. Тя начерта и плана пред левицата – ясно обозначаване като опонент на властта, представяне на ясна алтернатива, сваляне на правителството и предсрочни избори след президентските.

Новият лидер на БСП категорично отхвърли обвиненията, че представлява интересите на олигархията.

"Няма как олигархията да е 395 души от цялата страна. Това бяха хората от общинските организации, областните структури, които казаха: "Не ни харесва сегашното състояние, не ни харесва да губим избори", посочи тя.

Нинова обяви, че колективното начало в БСП ще се върне. Решенията ще се вземат там, където трябва, а не задкулисно от мен и някакви други хора и нашите другари да научават от телевизиите, обяви още тя.

Корнелия Нинова допълни, че вече е провела разговор с бившия председател на БСП Михаил Миков и с други свои колеги на "Позитано": "Първото беше да потърсим обединение, да вървим напред, да няма противоборства вътре, огорчените от този избор да не тръгват срещу БСП".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
4
 
! Отговори
Учител преди 8 години
Кво да кажа - изцепки на много заблудена комунистическа о.ца ,че и неграмотна относно чичко Нютон. Кога ли комунистите са били в час!!
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"....С Бойко Борисов няма да се разбираме..."Буди раат селско моме. Ще се пъчиш, ще се дърпаш и накрая и теб ще те оуноди !
40
3
 
5
 
! Отговори
Честито на БСП преди 8 години
Поздравявам др.Нинова и и пожелавам нови успехи!Тя беше изпълнителен директор на Техноимпекс и той се разпадна.Тя е председател на борда на директорите на Булгатабак(може би все още) и той ев колапс,уволнява работници(сбогом пролетарии).Лакомията и фарисейщината на червените милионери е потресаваща,чудя сепролетариатът къде блее,та дава още по някой глас за тези ренегати.Купеното лидерство ще позволи на др.Нинова да превърне БСП в политическо зомбисъс съдбата на Техниимпекс и Булгартабак.
39
2
 
7
 
! Отговори
99 преди 8 години
гербаджиите кръв пикат от яд , личи от коментарите
38
1
 
3
 
! Отговори
Тоя и той пострадал преди 8 години
Алоуу, пострадалия. Да ти имат проблемите днешните младежи, дето няма работа като завършат, а ги карат хем да имат поне 5 години стаж, хем не ги назначават никъде. Ако беше обикалял по интервюта да си търсиш работа друга песен щеше да пееш. Да прославяш ПАРТИЯТА и лично дугаря ТОДОР ЖИВКОВ. Както го правеха навремето всички подлеци, а сега видни "демократи". Милионери до един. От "честна" приватизация. А за децата и снахите на БКП съм съгласен
37
2
 
3
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Нинова ти чувала ли си за Нютон?Той е казал,че който юмрук вдига от юмрук пада!А Нютон е известен и изключително умен човек.Аз вярвам на него,а не на теб!
36
3
 
3
 
! Отговори
пострадал от БСП преди 8 години
Откакто завърших образованието си и БКП започнаха с гаврите.Първо беше насилствено разпределение на което аз се опълчих и така и не започнах работа там където БКП искаше.После бяха гаври със специализацията тъй като престижните специалности бяха за синчетата и щерките на Мамка им партията БКП.И така повечето от живота ми премина в борба с ***,синовете и внуците им.И вярвайте ми иска ми се не генерал Борисов да е на власт,а генерал Пиночет!Ако има български Пиночет за него бих гласувал.
35
2
 
3
 
! Отговори
ДоНИНОВА преди 8 години
СЕГА Е РЕД НА ВСИЧКИ ОТ ПАРТИЯТА ДЕТО СА НАЗНАЧЕНИ ЗА УПРАВИТЕЛИ ОТ МИШАТА ,А ПРЕДИ ТОВА СА РАБОТИЛИ В ЗВЕНО СИГУРНОСТ НА МВР И В МОМЕНТА СА ПЕНСИОНЕРИ ,А ИМА ТАКИВА !МОЛЯ ДА БЪДАТ МАХНАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО !ДОПУСКАМ ,ЧЕ ИМАТ КАРТЕЛ С ДРУГИ ПАРТИЙ!!!
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
доказани масови убийц никога не са се разбирали с никой !
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой може ли да ми каже каква е разликата между бкп-бсп и бкп-гербажиите?Щото аз не виждам никаква разлика! Всички имат червени книжки които им надничат от джобчетата а червените им петолъчки светят на челата им! Това са другари които по времето на тато не ги назначаваха и за чистачи на тоалетните. А някои другари си мислят че като гласуват за гербажиите гласуват за демократи! Такова животно в мутрестания не е имало няма и да има. Но какъвто народа такива и управниците му!
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже господи и тази кифла се прави на велика . Др. Нинова нали си спомняш, че те изгониха за корупция от зам . министър на икономиката . Щом БСП опря до тази другарка ми са ясни .
31
6
 
3
 
! Отговори
DA TI EBA преди 8 години
MASTIYATA.TI SHTE SVALYASH BOKO.GLEDAI PURVO ZA KUDE SHTE GO HVANESH.ZA DA SI GO NAMESTISH.
30
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАТО Я ГЛЕДАМ ТАЗИ С НИКОГО НЕ СЕ РАЗБИРА.
29
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като избрали Корнелия Нинова за председател на БСП , тя обещала да свали Бойко Борисов. Имало само един малък проблем - той не си падал по нея!
28
4
 
18
 
! Отговори
ОЛЕ, ОЛЕ, ОЛЕ преди 8 години
Другаря БОКО пак ще яде бой. Защото не помни къде е захвърлил партийната книжка и не е плащал членски внос откак напусна ПОЖАРНАТА
27
4
 
6
 
! Отговори
зико преди 8 години
До георги-НАЙ-МНОГО ДА ГИ ОБУЕ ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ ПРАШКИ !
26
6
 
15
 
! Отговори
георги преди 8 години
*** започва свалянето на Борисов, за целта Мая и подари червени прашки , ще следим процеса !!!!
25
5
 
11
 
! Отговори
ГОВОРИТ ФАШИНГТОН преди 8 години
Для всех понимающих, пьющих и непьющихЗаплатите този месец ще се забавят във връзка с преминаването на юани вместо долариОт АМБАСАДАТА
24
3
 
7
 
! Отговори
№1270112 преди 8 години
Браво другарко нинова, жени със здрав цикъл трябва да управляват България!
23
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не намирам никаква разлика между стария и новия лидер на проруската партийка. И двамата са кукли на конци, които слушат без прекъсване радио москва