МВР търси незаконния бизнес на Очите, легален имал

Бъчварова: Безумно е да се твърди, че има чадър над престъпността!
13 юни 2016 09:21,
159
МВР търси незаконния бизнес на Очите, легален имал
Снимка: Булфото, архив

Митьо Очите има публично няколко легални бизнеса. Сега опитваме да установим дали се занимава и с нещо незаконно. Това каза пред Нова тв вътрешният министър Румяна Бъчварова по повод екшъна, който се разигра миналата сряда в морския курорт.

"Атаката срещу мен и премиера, че има чадър над престъпността в Слънчев бряг, е безумие. Тези хора, които го твърдят имат усещане за безнаказаност. Само преди дни са заловени 16 души, които са извършвали престъпна дейност", каза още Бъчварова.

Вътрешният министър обяви, че до леглото на Митьо Очите в болницата има полицай, защото близките му се притесняват да не го убие някой. "Ние правим каквото трябва", заяви още Румяна Бъчварова.

"Драстичен е наистина случаят с престрелката в Слънчев бряг. Това е голям проблем. Но вижте какво става и по света и в Европа. Има хора, които си мислят, че са над закона и могат да правят всичко. Часове след случая много от заподозрените бяха задържани", допълни тя.

"Защо хората, които твърдят, че войната е за наркотици не сезират прокуратурата или не сигнализират до полицията. Не може само да се коментира. Непрекъснато се правят проверки за наркотици, не само в Слънчев бряг. В момента се използва всеки един конкретен случай за политическа атака", допълни вътрешният министър.

Тя допълни, че ще посъветва премиера да заведе дело за клевета срещу Атанас Атанасов. "Как да коментирам човек, който твърди, че в нощта на екшъна аз и Борисов сме били близо до Бургас заедно с Валентин Златев. Нека да се разбере когато един човек говори, какво всъщност стои зад думите му. Моето уважение към Атанасов приключи", категорична бе Бъчварова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
3
 
! Отговори
а преди 7 години
Ало, ало...Ваньо...
102
0
 
4
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 7 години
Абе гербрите сега държат ли чадър над наркобосовете или се ровят за незаконния им бизнес?
101
0
 
8
 
! Отговори
Sunny Beach преди 7 години
Мале.. мале ... тази яко бута ! .. ела лятото срещу Кубан да видиш как четирима дилъри продават дрога а "полицаите" спират персонала, обикновените хора работещи по 12 часа с договор за 8 и минимална заплата и туристите да ги " обискират" (тоест да ги джобят за кашето което искат да си гръмнат след тежкия работеб ден) .... но неееееееееее и дилърите ... които вадят пакети и продават и стоят по 1 час и яко продават но не и тяхх ... не къф чадър вие луди ли сте !!!! БЕЗОБРАЗИЕ ! СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ !!
100
0
 
7
 
! Отговори
Христо преди 7 години
А още по-безумно е да се твърди,че НЯМА!!!!! За какви ни мислят тия *** от правителството!?!?
99
0
 
10
 
! Отговори
българин преди 7 години
Да не би да са легализирали вече и разпространението на наркотици и събирането на рекет ?
98
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама службите чакали сигнал толкова време! Чудя си защо неп едприемат нищо към босовете на престъпниците, а то нямало подадени сигнали! Без сигнал спецслужбите не разкриват ли престъпници, не предотвратяват ли престъпления??? Скрийте я някъде тази женица - плащайте й заплата, но да не излиза пред медиите.
97
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
всеки от нас се досеща,че легалните му бизнеси са за изпиране на парите от другия бизнес,това,че държавата умишлено не желае да разкрие истината,логически довежда до мисълта,че отговорните за това институции са финансово заинтересувани това да не се случи,или по-точно техните ръководители.Сигурен съм,че легалните му фирми отчитат фантастични приходи и обороти
96
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
95
0
 
18
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Атаката срещу мен и премиера, че има чадър над престъпността в Слънчев бряг, е безумие. Тези хора, които го твърдят имат усещане за безнаказаност.---------------Ако изказвам мнение, значи имам усещане за безнаказаност?Това някаква заплаха ли е?Махайте я тая ку4ка, че вече дразни.
94
0
 
23
 
! Отговори
ЧАДЪР НЯМА преди 7 години
МАФИЯ! ПОЛИЦАИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ПРОДАВАТ ДРОГА ЗА МИТЬО ОЧИТЕ, ПРОКУРАТУРАТА ОТКАЗВА ДА РАЗСЛЕДВА ОПГ-ТО!
93
0
 
34
 
! Отговори
Пародия преди 7 години
Права е няма чадър. Има направо шатра. И това говорим за човек който сам се призна за ръководител на нарко група и лежа в затвора. Същия този затворник 5 год. по-късно прави меле със стрелба между 30-40 души на обществено място и тази се чудела дали имал нелегален бизнес!!!! И за награда понеже близките му се притеснявали ,му сложиха полиция да го охранява....аз ако се притеснявам за живота си в Слънчев Бряг от Него дали ще ми сложат полицай за охрана?
92
0
 
20
 
! Отговори
xaxaxax преди 7 години
тьо Очите има публично няколко легални бизнеса. Сега опитваме да установим дали се занимава и с нещо незаконно.hahaahhahahahhahahhahahhaha :D :D :D
91
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо го пазите щом няма нелегален бизнес?
90
0
 
23
 
! Отговори
Teo преди 7 години
Проблемът на госпожа Бъчварова е, че авгиевите и обори тънат в *** много преди тя да дойде. И за да се промени поне малко ситуацията е необходимо адски много време. Желязков е един изпълнител, нищо повече, кофти човек, който се мисли за Карамански но на практика бригадир на яки момчета. Поел си е кръста и сега бере душа в болницата. Въпросът е КОЙ си затваря очите за 40 яки мъжаги въоръжени с брадви? КОЙ си затваря очите при продажбата на др0га в Слънчев бряг? Отговор - подчинените и!
89
0
 
3
 
! Отговори
P.D преди 7 години
Do legloto na mitio okoto ima policai nie pravim kakvoto trqbva kaza gospojata .....pazite prestapnicite dobra rabota nali te vi plashtat zaplatite
88
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямало чадър ли?А защо го пазят като писано яйце.Явно много им е нужен.
87
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И като са заловени 16 души,колко са останали зад решетките-точно 1,този,който е убил гарда.А Бъчварова не знае ли,че незаконния бизнес се4 прикрива със законен?Горката женица.Как можа да се натресе на място за което си няма и понятие.
86
0
 
12
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
До Анонимендо 96 Верно,за нищо не става Бъчвата!Ами след като не я бива по полицейската работа,да подходи към въпроса чрез социологията,нали там е спец(уж).Нека пусне проучване и ще разбере какви ги е вършил Очите в района!Да се надяваме само в минало време,пу-пу!
85
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъчварова...ти сега ли ще започваш да го търсиш незаконния бизнес на очите???Ами, че то цяла България го знае, само ти и МВР не го знаете!!!Айде, оставка, че вече ни писна от вашата некадърност.Че се опитвате и нас да ни изкарвате на прости.
84
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безумно е ти да си министър,като нищо не разбираш от тая работа.