Ген. Радев отвръща на Борисов, но като сдаде службата

"Все още съм действащ генерал", написа той във Facebook
3 авг 2016 16:44,
199
Ген. Радев отвръща на Борисов, но  като сдаде службата
Снимка: Facebook

Един от номинираните от БСП за кандидат-президент, ген. Румен Радев, се зарече да отговори на нападките към него, но след като излизането му от ВВС стане факт.

Генералът подаде рапорт за напускане в понеделник, но искането му трябва да бъде одобрено от президента.

Още по темата

Един от основните му критици се оказа премиерът Бойко Борисов, който при посещението си на авиобазата Граф Игнатиево вчера съжали, че си е "изгубил времето" с него. Ген. Радев подаде оставка и преди няколко години, но тогава Борисов го убеди да не напуска.

"Съжалявам, че с генерал Радев си загубих времето, тогава той ми даваше дума, че няма нищо с политиката. Обикновено, който ме излъже веднъж, няма възможност да ме излъже втори път", каза вчера Борисов.

Днес ген. Радев реагира във Facebook: "Получих многобройни обаждания с въпроси, свързани с моята оставка и с отправените към мен нападки и представеното състояние на българските ВВС вчера, 2 август, в авиобаза Граф Игнатиево. Готов съм да отговоря на всички след издаването на Указ на Президента за моето освобождаване от военна служба".

"Дотогава, моля да имате предвид, че съм действащ генерал от Българската армия и мога да давам отговори, интервюта и изявления с изричното разрешение на Началника на отбраната", обясни още Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как е станал генерал-Гоце го направил!Гоце го каза тази сутрин.
60
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова и Гоце родиха Радев-смяяяяях.
59
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази кандидатура на Радев е замената с лъжа и заговор.
58
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП щом опря до този анонимник значи е много зле.
57
29
 
6
 
! Отговори
Никога преди 7 години
Шапкар за президент -никога!!!
56
31
 
6
 
! Отговори
111 преди 7 години
Радев е ЛЪЖЕЦ!!!
55
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генерал Радев е уважаван човек с достойнство и е под нивото му да отговаря на нападките на един треторазряден квартален бандит, издигнат от мафията до премиер.
54
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормална е невъзпитаната и злобна реакция на Борисов. Той просто усеща, че идва краят му - неговият и на лъжливата, крадлива и престъпна шайка, която представлява.Змията хапе най-силно, когато умира.
53
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 80Каквото кажат големите началници.Б.Борисов
52
1
 
6
 
! Отговори
"'ANONIMEN преди 7 години
До АнонименСамо можеш да глупости явно си много ГОЛЯМА МИЖИТУРКА щом се криеш и плюеш по хората без да ги познаваш.Но по коментарите се разбира че си един С.А.П.О.Л '
51
4
 
38
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Госпожа Нинова удари...десетката с кандидатурата на г-л Радев за президент.Тази кандидатура ще обедини честните и изтерзани български граждани за да подкрепят един дълбоко морален и почтен български висш военен,доказал се в професията си,за да оглави Президенството,който да ни представя достойно пред света,като защитава народа и държавата си.
50
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 70 - Борисов ако загуб персонални избори моменталон следав оставка на правителството....
49
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 53 - то че по света има училище за политици - има, но не и нас. В Сорбоната например специално го готвят за политици. В Американския университет в Благоевград също имат много добра подготовка, но кадрите оттам не управляват страната ни.
48
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В youtube можете да видите генерал Радев в действие, клиповете се казват:- BGAF Mig-29 DogFight- MiG 29 Fulcrum: Russian Mikoyan Gurevich Fighter Jet by Bulgarian Air Force
47
22
 
3
 
! Отговори
Мони преди 7 години
Имам предвид ,че Борисов не губи нищо ако се кандидатира за президент и не успее Партията му продължава да е на власт ,а той нейн лидер.Но генерал Радев може да не успее да го победи на изборите.
46
4
 
25
 
! Отговори
до 47 преди 7 години
Умен, ти по-добре ни кажи какво работеше Борисов от 1990 до 2005 година преди медиите на Мафията да надуят балона и преди Пашата и Димата да му купят мястото Главен секретар в правителството на Царя ?Това все пак са 15 години. Нали не мислиш, че е бил регистриран в Бюрото по Труда в село Банкя ?
45
4
 
31
 
! Отговори
Мони преди 7 години
Мисля ,че се намери един честен човек!Ако е само за представителност той напълно отговаря за поста. Дано не го заблуждават от БСП,че може да постигне кой знае какво от тази позиция.Ще бъде обаче, добър коректив и опонент на премиера.Аз мисля ,че Борисов ще направи отчайващ ход да се кандидатира, защото няма в ГЕРБ друг ,толкова силен кандидат -така не губи нищо, може само да спечели. Но срещу Радев може и да загуби!
44
4
 
29
 
! Отговори
Бонева преди 7 години
Борисов по кротко,защото ти също си генерал!И теб може да те питаме какво търсиш в политиката?! Или си забравил от къде си тръгнал?! Като иска човека нека се кандидатира за президент.Радев е голем ас!Мястото му е в авиацията ,но като почти не е останала такава и останаха без изтребители по принуда ще стане политик с надеждата да оправи нещата, вместо да стои и да се тюхка или да псува политиците!
43
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек с чисто минало, неомърсен от политиката и безупречна служба към държавата. Как да не го страх Борисов от такъв човек?
42
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** зелен чорап