Кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" 2 е ясен, но...

Ще го представят средата на септември, имало достатъчно време
29 авг 2016 09:37,
96
Кандидатът на ГЕРБ за "Дондуков" 2 е ясен, но...
Снимка: архив Булфото

Президентската кандидатура на ГЕРБ вече е ясна, за заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

Още по темата

"Нашите структури в цялата страна, са готови и приемат решението, което ще бъде окончателно, на Изпълнителната комисия, за да може действително да реализираме една успешна кампания, 11-та по ред и да запазим тази стабилност, която имаме днес", допълни Цветанов.

Той посочи, че ГЕРБ има много доказани хора, които могат да се включат в предизборната кампания за президент и вицепрезидент.

"Трябва да бъде човек с твърд характер, да е човек, който се е доказал в управлението, да е управлявал и политически да има съответните познания ,за да може да се включи активно в сегашния динамичен международен и вътрешен политически дебат", каза още зам.-председателят на партията пред БНТ.

Цветанов заяви, че кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ е достатъчно разпознаваема в Брюксел, Вашингтон и Москва и се ползва с добър авторитет.

"Бъдещият президент не трябва, когато спечели изборите, да бъде разпознаваем с това, че зад него е застанала най-голямата политическа сила или тя го е издигнала. Трябва да го разглеждаме като бъдещия държавник и човек, който ще бъде и Главнокомандващ на Българската армия, но ще може да бъде медиатор на всички вътрешнополитически процеси в страната и да участва активно в международните дебати по последствията от Близкоизточния проблем", посочи Цветанов.

"ГЕРБ се подготвя много сериозно и отговорно за тези предстоящи президентски избори, но на фона на сложната международна политическа ситуация, конфликтите в Близкия изток, няма защо да влизаме толкова рано в предизборен период, след като има едномесечен законов срок", посочи още Цветанов.

По думите му на страната ни е нужен смислен политически дебат и трябва да се отнасяме с уважение към всяка една кандидат-президентска двойка.

Цветанов каза още, че кандидатпрезидентската двойка на ПП ГЕРБ ще бъде обявена на по-късен етап.

"Имахме намерение да бъде обявена в средата на септември. Аз смятам, че от 20-22 септември до 2 октомври е нормален срок, в който може да бъде представена кандидатпрезидентската двойка. Това забавяне се налага не от това, че нямаме решения, а от това, че искахме през всички тези месеци правителството, местната власт, парламентът да работят спокойно", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
17
 
! Отговори
ХАААА... преди 7 години
НАЙ ГОЛЕМИЯТ МАНИПУЛАТОР НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ДО СЕГА -УВЕЛИЧИХА ЗАПЛАТИТЕ НА ЧИНОВНИЦИТЕ В ОБЩИНИТЕ ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ЦВ.ЦВ. НА ИЗБОРИТЕ - НЕ ОБЯВЯВАТ КОЙ ЩЕ Е КАНДИДАТА ИМ ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ ПОСТА СИ КОЙТО Е КАНДИДАТА
36
2
 
19
 
! Отговори
Кво праим? преди 7 години
Всяка кампания за президент в т.н. демократични държави или да го кажем в държави, в които се провеждат ужким избори, трая поне половин година. Поне спазвайте приличието от ГЕРБ. Ами ако ни дадете за кандидат някой канибал-педофил-мейцеубиец? И за този канибал-педофил-майцеубец гласуват купениот вас гласове от салафидската махала на Пазарджик, ДОСТ и изселниците от Турция, какво правват нормалните българи???? Кво праим???? Или искате да ви вярвам на блайнд? Няма начин!
35
2
 
16
 
! Отговори
герб ВЕЛИКО ТЪРНОВО преди 7 години
А ПИТАХТЕ ЛИ СТРУКТОРИТЕ, ИЛИ ВИЕ Г-Н ЦВЕТАНОВ ЩЕ НИ НАТРАПИТЕ ВАШИЯТ ЛИЧЕН ИЗБОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ ТАКА, КАКТО НИ НАТРАПИХТЕ И КМЕТОВЕ, ДЕПУТАТИ.... ТОЗИ ПЪТ-НЕ!!!
34
3
 
16
 
! Отговори
герб преди 7 години
АКО МИНИСТЪР МОСКОВ НЕ БЪДЕ СВЕТКАВИЧНО УВОЛНЕН И АКО СЕ ВЪВЕДАТ ПРЪСТОВИТЕ ОТПЕЧАТЪЦИ - НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ОТИДЕМ НА ИЗБОРИ АЗ, ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО, РОДНИНИТЕ И ПРИЯТЕЛИТЕ НИ! НЕ МИСЛЕХ, ЧЕ ЩЕ ГО КАЖА, НО ЩЕ НАПУСНЕМ И ДЪРЖАВАТА!
33
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Нашите структури в цялата страна, са готови и приемат решението, което ще бъде окончателно, на Изпълнителната комисия"Да ви го на-чукам на болшевишките глави. Структурите вече приемат решението, което решение на Изпълнителната комисия още не е прието. Мръсни, долни сви-не!
32
1
 
13
 
! Отговори
ivan преди 7 години
Какви структури, какви политико-организации---- Дръжте се---ще ви издухаме!!
31
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А къде избяга СеГей ?Защо се скри в Швейцария с мъжа си - Моника ;)
30
6
 
17
 
! Отговори
Млад гербист преди 7 години
Името и личността на кандидата са без значение. Важното е да е добър и лоялен гербист и да бъде винаги готов да изпълнява каквото трябва.
29
2
 
26
 
! Отговори
fsd преди 7 години
Смятайте колко са самоуверени, че какъвто и човек да сложат той ще спечели. Да не се окаже, че са ме посочили мен и една приятелка за президентска двойка. И нали ме издига ГЕРБ, значи ще спечеля. Какви дебати, каква политика - тия се крият като малки деца. Серго правилно им каза, че са циркаджии, а коронният номер е "Как се печелят избори".
28
2
 
17
 
! Отговори
Фидел Беев преди 7 години
Важното е кандидатът да фигура, приемлива за Бойко и Пеевски.
27
28
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мачкай Цецо, тролингените плюят отрова, не им плащат от Масква, ядът само руска овесена каша ;)Ще спечелиш и тези избори, рускофилосите що се напъват изобщо?
26
27
 
4
 
! Отговори
Цецо е прав преди 7 години
И защо искате да знаете кой ще е ?За да го оплюете предварително ли?Цецо е най-добрия и знае какво прави.Неслучайно искахте да го затворите!Цецо печели всички избори с успех.Почвайте да плюете сега.Но няма да има полза :)))
25
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този празен поглед на снимката...
24
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-вероятно изчакват другите партии и коалиции да обяват кандидатите си и тогава да започнат отпечатването на фалшивите бюлетини.
23
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От гореизложеното се вижда, че "структурите по места" били готови да приемат кандидатурата, но всъщност още не знаят коя ще е тя. /?!? / Е..... си партията!
22
1
 
14
 
! Отговори
Един от народа преди 7 години
През 2021 го обявете кандидат-президента в деня за размисъл,щом толкова ви е акъла.По 2 камшика да ви жулят гърбовете ви е малко,ши.ани политици!!!
21
2
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Цецо го разбирам и неговата не е...лесна.Боко му е хвърлил партийните и изборни дела и чака само...победа.Трудно ще му бъде на Цецо,след един провален президентски мандат на сегашното тяхно протеже...прецедента Плевненлиев.То беше радост,когато го номинираха и след това...спечели.Даже си смениха и часовниците с Боко.Хубава е човешката радост,ама след това цял народ...псува и сега помни.Та затова Цецо отлага до последно;ако има чалъм,да обявят следващия си кандидат за...прецедент ден преди избора
20
8
 
3
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Аз залагам на Цветанов за президент.
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно е дали и на тези избори СИК (ГЕРБ) ще спечелят и кои са хората гласуващи за СИК?
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има и вариант ГЕРБ да подкрепят генерал Радев. Тогава е сигурно, че ГЕРБ ще спечелят и тези избори.