Трайчо Трайков – на балотаж с кандидата на ГЕРБ!?

Ген. Атанас Атанасов го определи като "перфектния кандидат"
2 сеп 2016 09:30,
53
Трайчо Трайков – на балотаж с кандидата на ГЕРБ!?
Снимка: архив Bulphoto

Образът на Трайчо Трайков олицетворява търсения профил на кандидат-президента - коректив на властите, да казва "Не" на министър-председателя, да връща закони и да ги праща в Конституционния съд. Владее перфектно английски език, познава добре икономическата ситуация в България - перфектният кандидат.

Това мнение сподели в "България сутрин" по национална телевизия Bulgaria ON AIR зам.-председателят на ДСБ ген. Атанас Атанасов по повод президентската кандидатура на Реформаторския блок.

Още по темата

Той прогнозира, че Трайчо Трайков може да стигне до балотаж на изборите заедно с кандидата на ГЕРБ. Според него е предимство, че кандидатът на РБ е бил в първия кабинет "Борисов".

"Напуснал е, защото се е опълчил на авторитаризма. Когато Борисов назначава хора те трябва да са пажове и да не му противоречат. Обича и иска еднолично да разпределя порциите. Държавата му е като бащиния. Нарича "грешка" този, който му се опълчи", обясни ген. Атанасов.

Той подчерта, алтернативата на ГЕРБ е в кандидатурата на Трайков, докато левицата вече не е конкуренция. Ген. Атанасов настоя, че премиерът Борисов "много обича да играе в нагласени мачове". Той е на мнение, че желанието на ГЕРБ е Красимир Каракачанов да отиде на балотаж, но при кандидатурата на Трайков това става невъзможно.

Гостът на Bulgaria ON AIR коментира още ситуацията в лявото пространство и кандидатурата на БСП - ген. Румен Радев.

"Докато Георги Първанов се вихри в лявото там няма да остане камък върху камък. Най-голямата слабост на ген. Радев е, че от 18-годишен живее в казарма, но българският народ не е в казарма. Неговите познания за обществения живот са много ограничени", каза още зам.-председателят на ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе Трайчо,а бе чоджум!Защо не си траеш,ами и ти барабар какаванин с престъпниците?А бе ти за презерватив не ставаш бе, момче,кой ще се сложи за президент?Докога ще се гаврите с народа?Няма ли най-после Тръмп да стане президент на САЩ и да ви натика вас,всичката политическа ***-управляваща не само БГ след 1989г- в дрънголника,че ежедневно и до края на живота си да се радвате на истинска демокрация в Гуантанамо?
24
3
 
17
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Смях ! Тези съвсем са се самозабравили! Никаква самооценка не могат да си направят! Иначе пък защо ,не ?! След тези които до сега ни бяха президенти вече и магаре би изглеждало добре на този пост !!!!
23
1
 
18
 
! Отговори
?? преди 7 години
Само Боко Тиквата не си е казал кандидата! Защо ли! Явно магарето което е подготвил не е много читаво и е въпрос на психология да бъде избран от матряла , та затова в последния момент.......да не се изкарат компромати!
22
1
 
9
 
! Отговори
Не разбрал преди 7 години
В крайна сметка генерала от ВВС на който трудно му се разбира какво говори щото е малко стреснат и като робот го разбрахме кой е и чии е, НО не разбрахме кандидата на ГЕРБ кой е по дяволите !?!?!!?? Че аз нещо не успях да разбера.
21
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблем на платените драскачи, е че тези които ще гласуват за Трайков са хора мислещи и не се влияят от манипулациите на медии и *** .Трайков е единственият който реално се опълчи на мутрата, ел.мафията и мужиците.За това медиите на КОЙ и платените драскачи на мутрите няма да му простят.
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На нас евроатлантици не ни трябват , видяхме Росица до какво положение ни докара!
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как на балотаж ?. Все едно само те са спечелили изборите и се борят по между си. А, стига бе. Тия много си вярват.
18
1
 
13
 
! Отговори
Край преди 7 години
Трайчо може да белот да играе но балотаж никога.
17
4
 
8
 
! Отговори
.... преди 7 години
Боже опази този е турбо крадец + п***л . По зле ще е и от сегашния .Изклюяително противна мутра
16
0
 
1
 
! Отговори
Павел преди 7 години
Друго си е да е некой "***" :)
15
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не забравяйте и приватизацията на Булгартабак например, направи я точно Трайчо, а кой припала Булгартабак знаем всички - Пеевски! Този е замесен в толкова далавери и има наглостта да се кандидатира за президент.
14
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Твърде евроатлантик е този Трайков, а такива хора са практически неизбираеми към момента.
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Министерският мандат на Трайков ще се запомни само и единствено с преизпълнената квота за 16% инсталирани ВЕИ мощности 5 години преди крайния срок - 2020 година(като прогнозата е за 25%), и платените и продължаващи да се плащат за 20 години напред преференциални цени източени от НЕК, такова национално предателство е съизмеримо само с предсрочното закриване на 3/4-ти блок от АЕЦ и пропуснатите ползи от произведена ел.енергия, извършено от колежката му Кунева, демек - национален предател.
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе този така наречен генерал Атанасов, знае ли озобщо от коя страна се държи пушката!?!? Какъв генерал може да бъде този гном!?!? А относно Трайчо - никакъв шанс няма. Той дори сам си каза, че предпочита да не става президент. Чуйте го сами с ушите си при Цветанка Ризова.
11
9
 
7
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Не е мyтра и не е прoст. Българите не харесват такива хора.
10
4
 
16
 
! Отговори
боян преди 7 години
то на тая държава само президент с име Трайчо й трябва
9
3
 
15
 
! Отговори
Едикойси преди 7 години
Трайчо на балотаж с кого... ? Стига бе това е някакъв виц според мен...това не е истина просто...Владее английски!! - Това е важна характеристика!!"....ген. Радев е, че от 18-годишен живее в казарма, но българският народ не е в казарма."Я се скрий бе ченглел с ченгел!! Ченгетата като управляват от 30 години сме цъфнали и вързали!!!
8
2
 
19
 
! Отговори
zoro преди 7 години
Тоя ако мине 2%-тната бариера трябва да вдига купон
7
2
 
19
 
! Отговори
Късо съединение преди 7 години
Хахахахахахахахахахахахахаха, смея се с глас в офиса, колегите се чудят какво става...
6
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И само леко е национален предател, който подари "Горна арда" на австрийците.