Трайчо Трайков – на балотаж с кандидата на ГЕРБ!?

Ген. Атанас Атанасов го определи като "перфектния кандидат"
2 сеп 2016 09:30,
53
Трайчо Трайков – на балотаж с кандидата на ГЕРБ!?
Снимка: архив Bulphoto

Образът на Трайчо Трайков олицетворява търсения профил на кандидат-президента - коректив на властите, да казва "Не" на министър-председателя, да връща закони и да ги праща в Конституционния съд. Владее перфектно английски език, познава добре икономическата ситуация в България - перфектният кандидат.

Това мнение сподели в "България сутрин" по национална телевизия Bulgaria ON AIR зам.-председателят на ДСБ ген. Атанас Атанасов по повод президентската кандидатура на Реформаторския блок.

Още по темата

Той прогнозира, че Трайчо Трайков може да стигне до балотаж на изборите заедно с кандидата на ГЕРБ. Според него е предимство, че кандидатът на РБ е бил в първия кабинет "Борисов".

"Напуснал е, защото се е опълчил на авторитаризма. Когато Борисов назначава хора те трябва да са пажове и да не му противоречат. Обича и иска еднолично да разпределя порциите. Държавата му е като бащиния. Нарича "грешка" този, който му се опълчи", обясни ген. Атанасов.

Той подчерта, алтернативата на ГЕРБ е в кандидатурата на Трайков, докато левицата вече не е конкуренция. Ген. Атанасов настоя, че премиерът Борисов "много обича да играе в нагласени мачове". Той е на мнение, че желанието на ГЕРБ е Красимир Каракачанов да отиде на балотаж, но при кандидатурата на Трайков това става невъзможно.

Гостът на Bulgaria ON AIR коментира още ситуацията в лявото пространство и кандидатурата на БСП - ген. Румен Радев.

"Докато Георги Първанов се вихри в лявото там няма да остане камък върху камък. Най-голямата слабост на ген. Радев е, че от 18-годишен живее в казарма, но българският народ не е в казарма. Неговите познания за обществения живот са много ограничени", каза още зам.-председателят на ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
22
 
! Отговори
Хах! преди 7 години
Трай, Трайчо, за зелена тревица!
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление в Българската политика виреят само жалки и алчни същества затова отиваме надолу и все по надолу.
3
5
 
25
 
! Отговори
цирк БГ преди 7 години
Това е вица на деня.....
2
5
 
24
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Лелеее! Как пък се сетиха за тоя мушморок!!!
1
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хумор БГ, смях, смях, смях. Трагедията в десно е бзгранична....