Мястото на нелегалните имигранти? В затвора или зад граница!

Държавата не спазва законите, констатира Волен Сидеров
19 сеп 2016 10:07,
42
Мястото на нелегалните имигранти? В затвора или зад граница!
Снимка: архив, Bulphoto

Нелегалните имигранти трябва да бъдат съдени и екстрадирани. Тогава няма да има проблем с мигранти и лагери, настоя лидерът на Атака Волен Сидеров.

По думите му става въпрос не за бежанци, а за мигранти и като такива има текст в Наказателния кодекс, който инкриминира незаконното преминаване на държавна граница.

Коментарът на Сидеров бе по повод протестите в Овча купел срещу бежанския лагер, както и засиления мигрантски натиск. По думите му държавата не спазва закона за справяне с потока.

Още по темата

"Ако държавата го прилагаше до момента, те щяха да са или в затвора или върнати там откъдето са дошли. Въобще не бива да ги допускаме", заяви Сидеров пред bTV.

По думите му засиленият мигрантски натиск е в резултат от политиката на САЩ в Близкия изток и е нужно евролидерите да поискат Вашингтон да спре с тази вредна намеса.

Волен Сидеров коментира и актуални вътрешнополитически въпроси. Той се обяви за разумни отношения с властта и обяви, че не трябва да се търси опозиционно поведение "заради спорта".

"Когато една страна е в криза не бива партиите да клатят лодката, а да са в разумни отношения с властта", посочи той.

По думите му когато една страна е в криза трябва да се изчака тя да премине, тъй като не е полезно да се търсят кусурите на командира. "Трябва да му се помага да намери подход към проблемите".

По повод стоплянето на отношенията при националистическите формации Атака, Патриотичния фронт и НФСБ, довело до обща кандидатпрезидентска двойка, Сидеров посочи, че е било нелогично да има толкова дълга вражда.

Още по темата

"В рамките на няколко срещи с Валери Симеонов напарвахме анализ на предните години. Силата е да надмогнеш обидата и да кажеш това, което е правилно за хората", коментира още той.

Фактът, че управляващата партия все още не е излъчила своите кандидати за вота есента, Сидеров коментира с думите, че подобно поведение не е сериозно и не е коректно към властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
6
 
! Отговори
АТАКИС преди 7 години
След като шефа прави обратен завой от БСП и ДПС отново към ГЕРП, кои сме ние че да него подкрепим? 4-те проценат на АТАКА няма да отидат при пилотчето със сигурност.
15
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя си мени мнението като ветропоказател, каква е гаранцията, че утре няма да поиска всеки българин да подслони по едно афганистанче в хола си?! Не ти вярваме вече, Алк.
14
4
 
10
 
! Отговори
Г преди 7 години
АСАД ИМА ХИМИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ ОЩЕ ОТ САДАМОВО ВРЕМЕ.ВПРОЧЕМ ЕТО КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА ОРЪЖИЯТА НА САДАМ ,КОИТО ООН ТАКА ТЪРСЕШЕ 2003 .АСАД ГИ ИЗПОЛЗВА 2013 ..............
13
6
 
11
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Волен - президент!
12
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Националистът" Сидеров най-после реши да се обади по национален въпрос със закъснение от повече от година. Къде бяхте досега, г-н Сидеров? Защо мълчахте през цялото време по въпрос, по който вие пръв трябваше да се изкажете?
11
3
 
5
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Вън.
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъвто и да е Волен, преценката и мнението му за ситуацията са изключително точни. Във всяка една правова държава, върховенството на закона е неуспоримо. След като в НК има текст, че нелегалното навлизане в чужда държава е криминално деяние, то понататъшни дискусии както и бездействието са абсолютно пагубни за нас.
9
11
 
4
 
! Отговори
Сиганин преди 7 години
Този къде и как изкара пробацията или тя беше само на хартия? Колко паметника изми?
8
3
 
11
 
! Отговори
До Истинската Истина преди 7 години
Драги, подпиши се правилно като Турски Шпионин!!!Ердоган беше тоя дето употреби химическо оръжие в Сирия за да предизвика сухопътна намеса на Щатите, но не му се получи.Путин само предприе мерки за унищожаването на химическото оръжие.Сега ислямистите сами произвеждат химическо оръжие, но кой ги е научил?- Ердогановите хора очевидно.
7
12
 
4
 
! Отговори
истинската истина преди 7 години
Кисинджър предупреди 2013 какво ще стане с Европа ако САЩ покажат на Москва ,че са слаби .И вие видяхте нагледно ,Сирия,окупация на Крим ,намеса в Украйна . А тоя обикаля и само приказва ,тези Американци ,как искат да ни върнат във феодализма.........А защо не в робовладелския строй както са в Китай . Сидеров е национален предател противник на ЕС и НАТО .ЧОВЕК КОЙТО НОВАТА АМЕРИКАНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ ЩЕ УНИЩОЖИ!
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За сега не мислете защо мигрантите не са в затвора. ПОМИСЛЕТЕ, МОЛЯ!ЗАЩО 7-8 ПЪТИ ДОКАЗАНИ КАНАЛДЖИИ ОТ АФГАНИСТАНСКИ И ПАКИСТАНСКИ ПРОИЗХОД НЕ СЕ ОСЪЖДАТ ЕФЕКТИВНО И НЕ СЕ ВКАРВАТ В ЗАТВОРА, А СЕ ОСТАВЯТ НА СВОБОДА ДА ВЛАЧАТ НОВИ НОВИ ОРДИ?ЕДИН ТАКЪВ Е ОТИШЪЛ СЪС САМОЛЕТ ДО ИРАНСКО- ТУРСКАТА ГРАНИЦА И Е ДОВЕЛ НОВИ "БЕЖАНЦИ" ОТ АФГАНИСТАНСКИТЕ ТАЛИБАНИ.СПРАВКА, ИНТЕРВЮ СЪС СЪДИЙСА ОТ ЦАРЕВО.
5
10
 
5
 
! Отговори
истинаката истина преди 7 години
Всъщност Путин спасявайки Асад стои зад това гигантско местене на хора.Всичко стана през 2013 ,когато Путин спаси Асад ,а Обама не свали диктатора.Мнозина експерти предупредиха какво ще последва . Имайки предвид ,че Сидеров бачка за Москва той най -малкото може да говори . Сидеров много обича на една истина ,която крадне да я преправя и да ви я поднася като полу истина.
4
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Волен Сидеров към доктора,,,докторе ли вече може ли да правим с е к с,,еее Волене изчакай да навърши 6 казва доктора
3
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И мястото на Болен Лидеров е в затвора.
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Toя, от време на време, има някакви проблясъци на разум.
1
3
 
22
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
"По думите му когато една страна е в криза трябва да се изчака тя да премине, тъй като не е полезно да се търсят кусурите на командира. "Трябва да му се помага да намери подход към проблемите"."Браво на Волен Сидеров! Забелязваме първи лъч на успешно превъзпитание!