Пищова: Ще направя шадраванчето при президентството джакузи!

Двойката Пищова-Шишарката цели да вземе вота на негласуващите
20 сеп 2016 10:37,
74
Пищова: Ще направя шадраванчето при президентството джакузи!
Снимка: bgonair.bg

Кандидат-президентската двойка Митьо Пищова - Радо Шишарката безспорно е най-колоритната кандидатура. Шоуменът и фолк певецът гостуваха в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR заедно с Георги Георгиев, председателят на партията, която ги издигна, за да разкажат повече за кампанията и целите си.

С бъдещия президент се явяваме, за да покажем, че в България трябва да се случва и нещо различно. Дори хората да гледат с насмешка на цялата история. Надявам се много хора да гласуват за нас, за да покажат намерение за промяна. Ясно е, че има шоу. Има и сериозен мотив да се кандидатираме - да събудим хората, които не желаят да гласуват.

Още по темата

Това каза в студиото на Bulgaria ON AIR Радослав Петров - Шишарката. Той подчерта, че трябва да има и изпълнение на обещанията. Изпълнителят на "Тигре, тигре" настоя, че появата им на изборите идва на фона "на всички неща, които стават през годините".

За Димитър Маринов – Митьо Пищова "схемата" за предизборната кампания на двойката е много простичка - музика, танци, кебапчета, кюфтета и топъл хляб.

"Има едно шадраванче при президентството, което ще направя джакузи. Президентът командва малка армия, която може да се събере във вашето студио. Всички мои приятели са обещали да гласуват и да дадат по 100 лева за кебапчета. Нашата кампания е по селата", обясни плановете на кандидат-президентската двойка Митьо Пищова.

Той потвърди думите на Радо Шишарката, че основна цел е вотът на негласуващите. Шоуменът обеща в предизборната им кампания да се изявят Сашо Роман, Орхан Мурад, Тони Дачева, Сашка Васева, както и самият Радо Шишарката.

Председателят на Българско национално обединение Георги Георгиев призна, че идеята Пищова и Шишарката да вземат участие в изборите е изцяло негова.

"Позволих си да ги поканя, защото чрез тяхната кандидатура искам да покажа до какво ниво сме стигнали. Цялата държава е една пародия. С какво те са по-лоши от сегашния президент, който всяка седмица излиза с нов гаф?", обясни гостът в студиото.

Той добави, че иска народът да каже сбогом на "овцедушието".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
36
 
! Отговори
Култура ми Янков преди 7 години
В България , Бг-политиците докараха държавата до това дередже , подигравка с най-стойностната институция - Президентската ???Нямам думи , даже и в Парламента всичко е прекалено оцапано , от хора които нямат даже и ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ . Същите те коват и ЗАКОНИТЕ НА ДЪРЖАВАТА ?!?!?Стигна се до там , че се ''гордеем'' с успехът в образованието , а именно :--ВСЕКИ 2-РИ Е НЕГРАМОТЕН ?!?!?КАК СЕ ГРАДИ ДЪРЖАВА С НЕГРАМОТНИ ЛЮДЕ ???
18
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тази"прецедентска"двойка са пълни КЛОУНИ!!
17
9
 
14
 
! Отговори
боян преди 7 години
и аз ще гласувам за тях.след чутовното позорище - прецедента роси - това е единственото, което този народ и тази "държава" заслужават
16
3
 
33
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Някой по-долу ги беше нарекъл "нереализирана мутра" и "посредствен чалга певец". Аз пък искам да попитам щом треторазредна мутра и посредствен служител на пожарната може да бъде премиер, защо тези двамата да не могат да бъдат президент и вицепрезидент ?
15
2
 
6
 
! Отговори
skunka преди 7 години
по дяволите, ако това, което им е водещо в кампанията го бяха казали някои други, които не познавам в тази светлина, в която са те или ако не бях прочел кой ще се кандидатира, бих гласувал за тях, наистина споделяме общи идеи - без овчедушие, с гражданско общество, а шадраванЯ си е джакузи за *** и без това..., така че сауундс грейт
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Партийните субсидии са причината да гледаме подобни недоразумения, затова гласувайте за тяхното намаляване на предстоящия референдум!
13
9
 
22
 
! Отговори
Избирател преди 7 години
Ще гласувам за Пищова-Шишарката!
12
8
 
21
 
! Отговори
Галин преди 7 години
Все тая....по-добре президента да е гамен кат Пищова, отколкото пееееддер***ас кат плевнята....да ни се смее целият свят с тоя зализан перчем, тип "аз съм ***" ама се правя на либерален...
11
5
 
26
 
! Отговори
преди 7 години
Тези клоуни ще вземат почти половин милион лв. за предизборна кампания от ВАШИЯ ДЖОБ.
10
2
 
14
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Хаха. Преди си имахме Кире Либерало и Жоржи. Сега па тия. По добре и аз да се кандидатирам. И без това сега е генералско време ;))) Горката България. Пълен цирк. Quo Vadis?!
9
1
 
15
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Като се разбере кой дава парите ,ще дойдат и другите отговори.
8
1
 
20
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
Все си мислех, че Bulgaria ON AIR е телевизия, различна от АЛФА например. Но явно съм се объркал. Мисля, че не е нормално да отделяш тв време за да популяризираш двама не много умни човека. Но, какво разбирам аз? Просто съм обикновен българин който не харесва простотията, харесващите простотията явно са много!
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нереализирал се като мутра и посредствен чалга певец. В държавата Мутро-чалгария.
6
9
 
16
 
! Отговори
teo преди 7 години
ТОЗИ *** МИТЬО ПИЩОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК ЗАЩОТО РАЗВОДНЯВА ИЗБОРИТЕ, КАТО ХАРЧИ ПАРИТЕ НА НЯКОЯ ПАРТИЯ ЗА ОПОШЛЕВЯВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ. ЦИК ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА И ДА НЕ РЕГИСТРИРА ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ! ТОЗИ *** ДА ДАРИ ТЕЗИ ПАРИ НА НЯКОЙ ДОМ ЗА ДЕЦА, ВМЕСТО ДА ПРЕЧИ НА ИЗБОРИТЕ! ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ , А *** СЛОБОДИЯ! БЪЛГАРИНО? ?????
5
1
 
15
 
! Отговори
777 преди 7 години
АЗ СЪМ ЗА! ТАКА ТРЯБВА КАКВИ СА ТИЯ ШАДРАВАНИ САМО ТИНЯ СЪБИРАТ!
4
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление в днешни дни това не е майтап. Сегашният президент е ***, тези двамата също. Дотук приликите свършват, защото тези поне са и смешници, а сегашният е ***.
3
5
 
6
 
! Отговори
песен и клип преди 7 години
Луна! Луна президент! Поне има обноски и разсъждения. По- приемлива е от Йотова вицето.
2
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ще гласувам за тях! Призовавам и вие да сторите същото. Смешата ни държава, тея 2-та клоуни ще я представят перфектно.
1
1
 
38
 
! Отговори
Знайте! преди 7 години
Кандидатурата на тези двамата за тези постове, както и тяхната РЕГИСТРАЦИЯ трябва да ви говори много. Най- вече за нивото на държавата.