Борисов за опонентите: Правят това, което отдавна правим!

ГЕРБ изпреварила конкурентите си в предизборната кампания, заяви премиерът
Обновена: 2 ное 2016 11:00 | 2 ное 2016 11:00, Веселина Йорданова
112
Борисов за опонентите: Правят това, което отдавна правим!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов смята, че ГЕРБ е изпреварила конкурентите си в предизборната кампания с политиките, които прави.

"Слушам предизборните кампании – щели да правят това, което ние отдавна правим, поне малко да четат", коментира днес той пред министрите в началото на правителственото заседание.

Повод за думите му са връчените по-рано от него и от земеделския министър Десислава Танева 21 споразумения на Местните инициативни групи. Споразуменията са на обща стойност 78 млн. лева и с тях ще се финансират дейности, свързани с инвестиции в общинска инфраструктура, развитие на микропредприятия, туризъм, опазване на културното наследство на териториите. Споразуменията се финансират от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

"Раздадохме с министър Десислава Танева 78 млн. лв., средно по 4 млн. даваме за най-малките производители, най-малките селски стопани, инфраструктура по селата", пресметна Борисов пред министрите си.

По думите му това са безвъзмездни пари, "за да си подпомогнат хората там най-вече най-малкия бизнес".

На връчването на споразуменията Танева уточни, че те включват 35 общини с близо половин милион души население. Борисов пък призова производителите да се възползват от всеки лев, който отива при тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
3
 
4
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 7 години
Сбогом не довиждане БОРИСОВ!
92
3
 
2
 
! Отговори
Катя преди 7 години
До Анонимен (103)И по какво от казаното в статията да го разберем - че Бойко е най-големият комунист и партията му е по-комунистическа от БСП? Сега аз разбирам желанието ти да напишеш нещо притив Бойко и ГЕРБ без значение от контекста, но все пак имай и малко уважение към интелекта на читателите на коментарите ти. Това че разпределят евросредства ги прави комунисти точно толкова колкото и новината че във Враца са намерили изгнили банани в местния супермаркет.
91
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какво ще кажете за "мъж",който 26годининикой не го е виждал със жена?!"мъж" ли е или ........?!аз лично съм убеден че е второто!
90
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако някой почне да ви говори че Бойко и герб мачакт комунистите - не го слушайте нанатък. Герб са най-големите комунисти в целия свят. По-големи комунисит от тях НЯМА! А най-голеимата комунистак е Цецка Цачева!
89
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сега разбрахте ли другари, че Борисов е един КОМУНИСТ. и партията му е дори ПО- КОМУНИСТИЧЕСКА ОТ БСП-то. той само се прави на Десен. сега обаче е демаскиран завинаги - БОБО КОМУНИСТА ОТКРИ ТУИСТА!
88
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
почит не познавам хора които да са гласували за Герб осевн някой и друг отчаян десебар и то - с омерзение. За Цачева пък никой не си признава че ще гласува, всички ги е срам от нея. И откъед се намериха тези 25 процента изведнъж като във форумиет не може да събеер и 15 проценат, а в някои форума - и 11 проценат не събира. това са 10 проценат купен вот.
87
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора не знам дали си давате сметак че "Лошият" Станишев винаги даваща 13 заптлата и 13 пенсия и коледин надбавки, а при ББ не само че няма такива неща, но исак да замрази минималнаат заплата за 3 години напред."Лошият" орешарски вез 1 милиард и Герб орева света, "добрите" герб взеха 16 милиарда и не ги вложиха в заплати....
86
2
 
1
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
До Анонимен 94:ХаресА ми как остроумничиш.Ето и от мен:Ако замениш третото си изречение с "кандидатът за президент на ГЕРБ,сър",следващите изречения може да останат същите.
85
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
1300 дьржава беше унижена от меркел с помощта на бьлг цьрвули по избораза оон затова да започнем промяната като изберем ген радев за президент игласуваме с 3 пьти да на референдума нямам нерви повече
84
2
 
3
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
До Анонимен 88(харесвам това число):Като станА въпрос за законно избрани,Асад също е законно избран,но защо тогава Щатите искат да го свалят(от власт) и защо България е съюзник на страна,която се бърка във вътрешните работи на друга държава?Недостатъчно Ентелектуално развитите герберисти изглежда си мислят,че щом някой пише против фашизоидния ЕС,значи е *** и злобен русофил.Не всеки,който не скача по свирката на евроатлантизЪма,е червен.Може би не скача,защото не се поддава на дресура.
83
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко е дал изборите на ДПС и Патриотите. След това са непобедими.
82
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 82Направо да излеезм по улиците и да ликвидираме Борисов...ми излезте бе, ако не успеете най-много баце да ви изплющи по веднъж през гащите.
81
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лорд Джеймс към слугата си-какъв е този ужс по ТВ, Джон -кандидатът за вице-президент на БСП, сър-Е, по-грозен мъж, не можаха ли да намерят-Ама тоав е жена сър!-Е, щом казваш!Прочети още на: dnes.bg/politika/2016/11/02/borisov-za-oponentite-praviat-tova-koeto-otdavna-pravim.320690
80
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
87 - Вярно е , че доказателства няма приведени , но няма и опровержения по изказаните предположения . Това тук не е Референдум , но би могло да бъде .
79
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все още са останали някакви червени каскети и просто не могат да живеят без спомените , колко им е било хубаво при бай Тошо . Добре , ама има и други милиони хора , на които сега им е хубаво . Никой не иска да чака за кола 15 години , за два банана цял ден , за Руски телевизор три дни , а за пералня месеци и т.н. ДругарЕ , много сте зле и никой вече не ви вярва .
78
11
 
2
 
! Отговори
до 88 преди 7 години
Точно така, избран със законни фалшификации. Интересно кой го избра, след като не познавам човек, който да е гласвала за него. А познавам много хора. Вярвай ми.
77
7
 
3
 
! Отговори
до бай Х преди 7 години
Не бе Баце,те щели да правят това,дето вие отдавна правите-да крадат и с ***!Затова ще изчезвам и аз от Невърленд,дето ти си начело!
76
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Данък върху пенсиите звучи като Данък върху данъка , а защо не и Данък за въздуха , това несметно национално Богатство .
75
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойците от хибридния полк на Русия яко са заели позиции и подривно атакуват законно избрания български министър председател.
74
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много обвинения, но няма нищо вярно. Докато не го докажете, това за мен си остава измишльотина.