Борисов за опонентите: Правят това, което отдавна правим!

ГЕРБ изпреварила конкурентите си в предизборната кампания, заяви премиерът
Обновена: 2 ное 2016 11:00 | 2 ное 2016 11:00, Веселина Йорданова
112
Борисов за опонентите: Правят това, което отдавна правим!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов смята, че ГЕРБ е изпреварила конкурентите си в предизборната кампания с политиките, които прави.

"Слушам предизборните кампании – щели да правят това, което ние отдавна правим, поне малко да четат", коментира днес той пред министрите в началото на правителственото заседание.

Повод за думите му са връчените по-рано от него и от земеделския министър Десислава Танева 21 споразумения на Местните инициативни групи. Споразуменията са на обща стойност 78 млн. лева и с тях ще се финансират дейности, свързани с инвестиции в общинска инфраструктура, развитие на микропредприятия, туризъм, опазване на културното наследство на териториите. Споразуменията се финансират от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

"Раздадохме с министър Десислава Танева 78 млн. лв., средно по 4 млн. даваме за най-малките производители, най-малките селски стопани, инфраструктура по селата", пресметна Борисов пред министрите си.

По думите му това са безвъзмездни пари, "за да си подпомогнат хората там най-вече най-малкия бизнес".

На връчването на споразуменията Танева уточни, че те включват 35 общини с близо половин милион души население. Борисов пък призова производителите да се възползват от всеки лев, който отива при тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ние бяхме но 8 място по образование в света перд 27 години, а сега сем толкова назад, че нямам думи.Игнатов замрази проекти спечели от БАН, защото бяах Европейсик, не минаваха през министерство на образованието и няамше как Герб да ги плилапа. Проектите бяха на стойност 400 милиона лева и ЕС вече ги бе одобрил. Горанов продължава тази политика. герб дирекно казват - ако не дадеш 50 проценат няма да спечелиш проект.
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се страхувайте,хора.Излезте и гласувайте за когото си искате.Никой нищо не може да ви направи.Хелуин мина,да изхвърлим тиквите на ***.
11
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
един премиер който унищожава културата на България-. за учителите - няма пари.за преподавателите - няма пари.За БАН - няма пари.Но за МВР има пари за 20 заплати невиждани отпуски. какво прави МВР - взима поздкупи и бие хората. Престъпността намаля ли - не, увеличаав се. Но МВР е нужно за да бъдат фалшифициарани изборите. А Просвета и култура не са нужни, защото не ни трябав умен народ, а СТАДО!
10
4
 
36
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
Силен страх е сковал малките населени места. Там освен плакати на мустакатата "майка на нацията" Тетка Цачева, други не се виждат.)Хората не смеят да кажат за кого ще гласуват.Герберската мафия се саморазпавя с всеки дръзнал да се обяви за инакомислещ.)Дори привържениците на "патриотите", които са коалиционен партньор на ГЕРБ казват с половин уста за кого ще гласуват.Всичко това след 7 години еднолична, авторитарна и тоталитарна власт на Бойко Борисов и неговата мутро-милиционерска ПП ГЕРБ !
9
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ги изпреварихте?-Като заплашвахте администрацията,че беа вас са аут,като подготвихте фалшивите бюлетини,като лъжете наляво и надясно какво сте постигнали,като крадете като за последно,но за това никой не ви търси сметка,като обещавате неизпълними неща и после ги забравяте или увеличението на пенсиите с 5 лева ще вдъхнови нещастните хорица да гласуват за вас?Не разбрахте ли,че вече никой не ви иска и само зомбираните ви фенове и страхлива администрация ще ви подкрепят.Толкова сте нагли и безк
8
5
 
39
 
! Отговори
благодарим ти преди 7 години
Благодарим ти, пожарникарю! С твоята кандидатура, Цвечка Цачева, ти най-много допринасяш за избирането на генерал Радев за президент!
7
5
 
34
 
! Отговори
радан преди 7 години
Говоренето на глупости не е повод за гордост или състезание, уважаеми ми винету.
6
5
 
43
 
! Отговори
тенчо преди 7 години
Тоя продължава да ни се подиграва и то в очите!Алоооо, Тиквун, хората в България не пасат трева! Ще усетиш народната любов на изборите! Тогава ще разбереш, колко "много" си направил за страната!
5
5
 
30
 
! Отговори
zeus преди 7 години
Вярно е, всички искат да крадат, а вие го правите вече над 10 години ;)
4
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже мили - като му видиш муцуната на тоя ужас те обзема какъв премиер си имате.И ако този народ не се опомни на 6-ти ще видите с каква президентка ще се сдобием
3
37
 
4
 
! Отговори
Да на Цецка Цачева ! преди 7 години
Нека да подкрепим нашия кандидат на изборите. Ние вече много години работим за гражданите и раздаваме по 4 млн. лв. на малките производители.
2
5
 
36
 
! Отговори
1 преди 7 години
Идват първите ви загубени избори, които ще са началото на края на продажната ви партия.
1
7
 
32
 
! Отговори
И ваща мама също преди 7 години
Аааа, Боче, назад да бягате не могат да ви стигнат ! Фалшификациите и манипулациите по изборите, които Цв.Цв. умее никой друг не ги може !