Борисов за опонентите: Правят това, което отдавна правим!

ГЕРБ изпреварила конкурентите си в предизборната кампания, заяви премиерът
Обновена: 2 ное 2016 11:00 | 2 ное 2016 11:00, Веселина Йорданова
112
Борисов за опонентите: Правят това, което отдавна правим!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов смята, че ГЕРБ е изпреварила конкурентите си в предизборната кампания с политиките, които прави.

"Слушам предизборните кампании – щели да правят това, което ние отдавна правим, поне малко да четат", коментира днес той пред министрите в началото на правителственото заседание.

Повод за думите му са връчените по-рано от него и от земеделския министър Десислава Танева 21 споразумения на Местните инициативни групи. Споразуменията са на обща стойност 78 млн. лева и с тях ще се финансират дейности, свързани с инвестиции в общинска инфраструктура, развитие на микропредприятия, туризъм, опазване на културното наследство на териториите. Споразуменията се финансират от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

"Раздадохме с министър Десислава Танева 78 млн. лв., средно по 4 млн. даваме за най-малките производители, най-малките селски стопани, инфраструктура по селата", пресметна Борисов пред министрите си.

По думите му това са безвъзмездни пари, "за да си подпомогнат хората там най-вече най-малкия бизнес".

На връчването на споразуменията Танева уточни, че те включват 35 общини с близо половин милион души население. Борисов пък призова производителите да се възползват от всеки лев, който отива при тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами то МВР никого не пази..... МВр само бие хората..... за толкоав пари можеше да купим АРМИЯ.колок пари дадохме за МВР миналата гозина - 1 милиар и двеста лимиона.А по-миналат - пака още по-миналат - 0,9 милиона.....И резулатат - плачевен.През комунизма се даваха досат по-малко пари за МВР, но в крайна сметка имаше полза.в Румъния заплатите на полицията не са чак толкова по-високи, обаче за 4 години излоивах над 150 политици. в затвора!!!
32
2
 
18
 
! Отговори
Путин преди 7 години
Много весел беее...цветанката му звъннал сигурно да му потвърди че бюлитините са готови....само дето се харчат пари за избори,всичко е прах в очите..избори се правят на улицата с молотовки..и на всеки светофар бесилка..само така ще се оправим..разсипаха народа...
31
10
 
2
 
! Отговори
гербист-столичан преди 7 години
Бие дадохме много пари, но народа е все неблагодарен. Нека да посмее народа да не избере достойния кандидат който му предложихме г-жа Цачева и после пак да критикува. Е не става само с критики, а ние да даваме постоянно. Не става и може да спрем да даваме.
30
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов постоянно казав АЗ. АЗ ДАДОХ ПАРИ за Магистрали АЗ ДАДОХ ПАРИ за църкви... чакай бе батмаен, тия пари от личния си джоб ли ги извади. Това са МОИ пари - на Пешо, Иван, Драгат, Стоян - НИЕ сме платили нашите данъци. това не са ТВОИТЕ пари. Като ет осъдиха за ЧОРАТА, защо не плати отТВОИТЕ милиони, а плати от париет на БЪЛГАРИЯ!
29
3
 
2
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
28продължаваш с популизъм, лъжа са тез, 2,3 милиарда лева, 1,1 за МВР 0,97 МО.А ти кскео искаш някой да те пази даром за два лева и купичка бобец. И чужда поли ция да си вземем но и тя за мн пари ще пази ;) стига демагогии.
28
4
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ - ДИВ КОМУНИЗМ преди 7 години
вкъмнаха се във властта под прикритието на антикоминистечесак риторика но всичките им действия ги демаскират като комунисти."по длета ще ги познаете" най-големите комунисти - Цветанов, Борисов, Цецак Цачева - заеха най-високите постове в държавата. лилито Павлоав вес я тикат напред. Борисов няколок пъти се произнеес хвалебстно за живков и продължи строителноот му дело. също като него умира разин "девойки" - актриси, журналистки, певици - да го пипат му мускула....
27
2
 
17
 
! Отговори
Вдигни доходите Бай преди 7 години
Да Боко, давате пари на селските стопани да се развиват! Да развиват се, купуват си мерцедес S класи!Вземи увеличи доходите, вече в Африка взимат по-големи заплати! Излез от София и виж как мизерстваме, стига с тия зали, тангенти, дъги и всякакви популистки обекти!
26
3
 
16
 
! Отговори
ь преди 7 години
На този дебат в БНТ под всякаква критика беше и Трайчо ,който освен да се прави важен нищо не каза.Оставам с впечатление ,че е по -зле от Радан и Плевела взети заедно.Дончева-ренегатка,сега ли се сети ,че конците ги дърпат олигарсите от 26 г .Ами Калфин -позор ......И това ми било бг политик . Стигнахте дотам един Орешарски да е класен . Не знам кой ще спечели ,но нещата в БГ са потресаващо зле. Нямаме ни армия ,ни авторитет в САЩ,ЕС и Русия.Турция им била важна на всички .Страхливци .
25
2
 
13
 
! Отговори
Баи х.и преди 7 години
Да проверят кои се възползва от тия субсидии..ама няма кой да ги провери,защото всички са на хранилката на Фирмата..няма един да е взел евро пари които да не е в структурата(фирмата)..иначе е красноречив,умее да омаива..
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
там е въпросът че не става въпрос само за пенсиите. МВР тъне в привилегии, тази година им дадоах 2,3 милиард бюджет - основон - за заплати. И какво са свършили толкова?Престъпнииц ли уловиха, имигранит ли или политииц като в Румъния?защо големците никой не ги наказва като паркират неправилно?някояй да се разходи вЦентър и особеон прен Народно Събрание- поен стотина акта може да насвятка.
23
4
 
1
 
! Отговори
ПНХ преди 7 години
Заглавието е много точно.Опонентите правят същото,което и ГЕРБ-съсипват България.Защото и Тез и Онез са от $татуквото.
22
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама никъде не чух, другите да замразяват минималната работна заплата за 3 години.
21
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Излезте и гласувайте и да покажем, че сме по-силни от филшификаторските способности и машинации на Цветан Цветанов . Крайно време е да се постави началото на край на ГЕРБ.
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мноог искам да спечели Тръмп - Герб го плюха, рогаха, крещяха колоко е т - ъ- п какъв смешен к лоун е....леле, ако случайно спемчели какво ли-зане на опердели части на тялото му ще падне.....
19
7
 
8
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
до 14хсйде стига с тез 20 заплсти на полицсите. за 1000 пенсионирсщи се гофишно са 2 милиона нека 3 да са. ами километър нагистеала струва 2 милиона.Престанете с популизъм и противопоставяне нс прослойки.
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
преподаватели, учители, БАН - те създават К У Л Т У Р А. но според горанов щом от нещо не се вадят финанси то е нерентабилно. бизнеса да го спонсорирал! кой безнес, бе Горанов, като в България бизнес НЯМА! Единественият бизнес е на мафията! среден бизнес не се създаде, почит няма фирма която да може да рекламира продукта си по телевизията осевн ако не е перилен прах за пране или хапчета. Де го тоя бизнес? и кои бизнесмени ще чакат да се съзададе едон лекарство пет години?
17
6
 
9
 
! Отговори
х преди 7 години
Всичко ще се реши от Америка.Ако Клинтън спечели ще е Цачева ,ако ли пък Тръмп ще е ген Радев.Каракачанов е посмещище.Вчера се издаде в БНТ ,че всъщност е ратник за добри отнощения с Ергодан и го нарече приятел .Ами с какво е по -различен от Бойко .Бойко поне е играч и артист пред турчаците.Щял да поставя условия на Анкара ,ами ако ти кажат не Каракачанов ,какво правиш ? Ама нали няма журналисти да те питат .Стигнахте дотам Орешарски да спечели дебата .
16
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквата е прав!Никой не може да краде повече от ГРОБ!Те наистина отдавна го правят,ама вече им изтече времето.
15
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора, не обиждайте себе си като гласувате за ГЕРБ. Това е организирана престъпна групировка.Бъдете смели!
14
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добавете 20 проценат ДДС към 50-те проценат който давает на ГЕРБ - вие давает 70 проценат на Герб за да спечелиет проект. А поселимает и ДРУГИ разходи. навремето. викамхем на Ал Бож "мистър 10 процента" и го смятахем за ковумпиран - как трябав да казваме но Горанов и Кунав -"господин 70 процента"