Борисов за опонентите: Правят това, което отдавна правим!

ГЕРБ изпреварила конкурентите си в предизборната кампания, заяви премиерът
Обновена: 2 ное 2016 11:00 | 2 ное 2016 11:00, Веселина Йорданова
112
Борисов за опонентите: Правят това, което отдавна правим!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов смята, че ГЕРБ е изпреварила конкурентите си в предизборната кампания с политиките, които прави.

"Слушам предизборните кампании – щели да правят това, което ние отдавна правим, поне малко да четат", коментира днес той пред министрите в началото на правителственото заседание.

Повод за думите му са връчените по-рано от него и от земеделския министър Десислава Танева 21 споразумения на Местните инициативни групи. Споразуменията са на обща стойност 78 млн. лева и с тях ще се финансират дейности, свързани с инвестиции в общинска инфраструктура, развитие на микропредприятия, туризъм, опазване на културното наследство на териториите. Споразуменията се финансират от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.

"Раздадохме с министър Десислава Танева 78 млн. лв., средно по 4 млн. даваме за най-малките производители, най-малките селски стопани, инфраструктура по селата", пресметна Борисов пред министрите си.

По думите му това са безвъзмездни пари, "за да си подпомогнат хората там най-вече най-малкия бизнес".

На връчването на споразуменията Танева уточни, че те включват 35 общини с близо половин милион души население. Борисов пък призова производителите да се възползват от всеки лев, който отива при тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Премиерът работи за разделение на нацията , а Президентът за обединението и , може ли да кажете за какъв Бяс Ви е такава Нация .
72
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако след седмица има резлутат над 20 проценат за Цачева - всички да излезем на улиците да протестираме за грубата фалшификация.
71
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лорд Джеймс към слугата си-какъв е този ужс по ТВ, Джон -кандидатът на Герб, сър-Е, по-грозен мъж, не можаха ли да намерят-Ама тоав е жена сър!-Е, щом казваш!
70
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОРИСОВ *** СИ С МИР ЗА ДА НЕ СТАНЕ ВОЙНА!
69
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе какво ще чакаме избориет на 6, че да ни подеменят резултата. Направо да излеезм по улиците и да ликвидираме Борисов...
68
7
 
19
 
! Отговори
вече брои бюлетините преди 7 години
Докато ние обменяме във форума гениалните си мисли, Цецо се е спотаил някъде, хили ни се и вече брои бюлетините.
67
8
 
15
 
! Отговори
бойко преди 7 години
По-голям наглец няма, но номерата няма да му минат и този път.ОСТАВКА ВЕДНАГА!!!
66
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Раздаваме, даваме..."Ех, че лесно раздава Бай ***.
65
5
 
13
 
! Отговори
без думи преди 7 години
Депутатът от герп Грозданов,член на бюджетната комисия е предложил въвеждане на данък върху пенсиите......
64
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проф. Е.Н. беше здрав като бик - стана катастрофа в Кресненеското дефилле - тир зад него и дев коли изсакачт пред него да се съзтезават, умряха жена, му децата му, свекър му - американец.той оживява - стига до правителствена - там умира след 4 дена.След една година намериха друг експерт да свитеделства за Цветанов - застреляах го под блока му.....
63
3
 
6
 
! Отговори
като нищо преди 7 години
Простотии и национални предателства ли са започнали да правят опонентите ви?
62
2
 
18
 
! Отговори
Опозицията преди 7 години
Мишо бирата - умря при странни обстоятелства. говори се за отрова.Само след 6 месеца си отиед жена *** - все млади хора.Ваньо Танев . несъгласен с мноог заключения на Горанов, Цацаров и компания -умря на 57 години.проф. ЕВгений николов - главен научен секретар в Бан, шеф на националната лаборатотия по компютърна вирусология, най-добрият компютърен специалист вБългария...потвърди че хората на Цветанов са извършвали подслушвани...и ..умря с цялото си семейство.
61
10
 
1
 
! Отговори
какъв досадник! преди 7 години
ООО, Я ДА МЛЪКВАШ!!!!
60
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
патриотите нямат нито един министър - какав управляваащ партия са те. По някои въпроси подкрепят Герб, за да не дойде ДПс не власт, но каракачанов ясон заяви, че стигне ли се до подкрепа на ДПС или Дост на изборите Цачева не може да разчита на тяхната подкрепа.Т.е. подкрепата не е безусловна като при реформаторите. някои от предложенията на Патриотите бяах приети - например за ограничаваен на секциите в Турция други обаче - за задължителан армия и по-бързо завършване на ограта - не бяха приети.
59
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 66 - политиката на патриотите е, че не трябав да залитима нито към Русия нито към САЩ, а да отстояваме БЪЛГАРСКИТЕ интереси. да бъде в НАТО и ЕС, но са бъдем достойни и равностойни партньор на НАТО, а не слуги и да не си разваляме отоншенията с Русия.каракачанов е всичко друго не не и хамелеон - никога не е бил с БСП или с ДПС- само с десни партии и националистически - ОДС, ССД, НФСБ - всичик те са ситуирани в дясното пространство. И не са чак толкова много-
58
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво постигна Борисов за 6 години власт.Просвета - унищоженаЗдравеопазване - катастрофа. Първо смени 7 министри за 4 години, посел нае д-р Менегле.култура - но коментПросъдие - мимкрия.МВР - перстъпността и катастрофите се увеличиха-Социалан реформа - Опита се да национализира социалниет фондове, и увеличи стажа, но от това не се увелиич стандарта. Заля страната с имигранти.и накря - гордостата - строителството - магистралите се пукат през 6 месеца!
57
4
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Каракачанов е част от сегашната власт.Той гласува с Герб,подкрепя политиката на правителството -какъв опозиционер може да бъде. Патриотите в момента са пълна каша-Симеонов ни казва че Русия е по лоша от ислямска държава,Сидеров ни вика,че само с Русия можем да вървим напред,Каракачанов по средата -е така и не разбрахме каква политика ще правим -политиката на Борисов,на Симеонов или на Сидеров. А като имаме предвид колко партии смени Каракачанов -политически хамелеон -винаги с този който е на вла
56
2
 
9
 
! Отговори
Оги Стефанов2.3.2016 преди 7 години
"танев твърдеше, че финансовият минъстр Горанов си търси начин да се отърве от него. Знаеше и под чие давление се извършва този натиск."танев знаеше поименно кои митничари от средния ешелон и над средния за кои партии работят. заяви че многократно е разговарял с прокурори да бъдат ударени тези схеми, но винаги е получавал отказ.""Танев знаеше адресиет на най-големиет складове с контрабандни стоки, предимон цигари. те обаче се ползваах с протекциите на магистрати и политици"
55
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тикво тиквоо, тикво! Съдебна реформа ли направи? Здравна реформа ли направи? Реформа в МВР ли направи? Пенсионна реформа ли направи? Чикий, това направи тикву с тиквун.
54
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
А ти не правиш ли това което и другите преди теб са правили.Този човек толкова се е самозабравил,че вече наистина си мисли че света започва от негова милост.Не драги,ти просто си една мъничка брънка от това което са правили преди теб-нищо уникално или реформаторско няма в тебе просто една посредственост.Който и да беше на твоето място щеше да усвоява европари,може би и по малко щеше да краде от тебе.