Москов: Десницата да е единна, иначе идват БСП и ДПС

Кабинетът си тръгва, защото правеше реформи, смята той
Обновена: 16 ное 2016 13:39 | 16 ное 2016 13:39, Веселина Йорданова
81
Москов: Десницата да е единна, иначе идват БСП и ДПС
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Здравният министър Петър Москов се обяви за силна и единна позиция между ГЕРБ и РБ, за да не се върнат БСП и ДПС на власт.

Според него една от причините правителството да си тръгне днес, е, че е правело реформи.

Москов смята, че РБ е "нужното и смислено усилие" и трябва да се развие. "Не приемам позицията на ръководството на ДСБ, в която резултатът е "Радев президент", посочи министърът.

Още по темата

Москов заяви, че представители на БСП вече дават рецепти за управление на държавата, а няма "на какво отгоре да го правят".

"БСП не е алтернатива на каквото и да било, защото това управление дойде заради невъзможността на БСП да управлява", коментира министърът.

Москов каза, че усилията му оттък нататък ще бъдат насочени към това РБ да е силен и да си партнира с ГЕРБ, за да се противопоставят на "това безумие". Той даде пример с националистите и патриотите, които се обединиха и постигнаха голям изборен резултат.

Десницата трябва да бъде единна, ако някой разединява десницата, той върши престъпление и връща БСП и ДПС на власт, категоричен е той.

По думите му позицията на част от ръководството на ДСБ не е непременно на всички в партията. По отношения на новия проект на Радан Кънев, който се спряга в публичното пространство, Москов беше лаконичен: "Ако партията тръгне след Радан Кънев, значи е направила такъв избор".

За своя ресор – здравеопазването, министърът каза, че е знаел, че поемайки го, няма да извлече дивиденти за себе си или РБ. Но смята, че екипът му е успял да придвижи нещата поне малко напред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
Пепи - любимеца преди 7 години
Пепи Готиново Ваксината Менгеле Отпечатъка, любимеца на народа се изказа. Ако продължат да го показват по телевизията, "десните" скоро няма да има и един депутат в парламента. Човека, освен, че унижи всички пациенти с пръстовите отпечатъци, унижи и всички български учители с психотествоте. Освен това е арогантет и самовлюбен. Цецка Цачева избяга в реформаторската квартира, снима се до този *** и я набухаха с 20% разлика на балотажа.
65
1
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Скачай в скъпата си колица,и бръмкай някъде извън България,няма да липсваш нито на живите,нито на ...
64
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пред Москов Доган ми се вижда като български патриот.Пепи е безскруполен гад, който извърши невиждан геноцид над българския етнос.
63
1
 
12
 
! Отговори
От диспансера преди 7 години
Москов е един пиян психопат.
62
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов - български гражданин, с не българско етническо самозъзнание . По скоро с ,,хазарско ,,етническо съмосъзнание .Нещо като Самуел Московиси ,Рафаел Москоф.Друг подобен пример у нас е министър Московски .
61
0
 
5
 
! Отговори
БУМБЕТО ТЕЛЕФОНИСТА преди 7 години
НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОТНАЯТ ТАКА С НАС НЕКОИ КАТО КАЛЪФИН НО ТИ КЕРЕЗ НЯМАШ НИКАКВА ВИНА ЗА НИЩО
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов ДА НЕ ТИ КАЗВАМ КАКВО И КЪДЕ ДА СИ ...
59
1
 
10
 
! Отговори
!!!!!! преди 7 години
Десницата ми е единна и здрава но не си ми насреща, много си далеч .
58
0
 
17
 
! Отговори
Ето преди 7 години
Един безумец нарича хората безумци. И това същество е бил министър на здравеопазването. Горката България.
57
1
 
11
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Най- малкото Вие имате право на мнение.Засрамете се и се скрийте в някоя операционна,обдишвайте си болния и си кротувайте. Трябва да сте благодарен на този народ с който Вие се подиграхте, че не Ви..........
56
3
 
11
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 7 години
БСП+ДПС ! Да не е по-различно от ГЕРБ+ДОСТ !!!
55
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пепи, а какво стана с далаверите с ваксините? Няма ли да те привикат малко да полежиш на топло?
54
3
 
12
 
! Отговори
Емил преди 7 години
Москов, ти въобще нямаш право да говориш! Ти си посмешище за всички десни хора!
53
2
 
8
 
! Отговори
гробарят преди 7 години
Глупакът,Москов вади скелети от гардероба,не става дори и метафори да мисли!
52
3
 
12
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Хаха, дори и Рапона спря да плаши народа с подобни евтини спекулации, но на Менгелето откак го свалиха от БМВ 7мицата, явно му се реве и гледа като по.а.кан. С Лукарски направо са като сиамски близнаци. Чакам с нетърпение и сиамската сестра Пръмова да се появи, сигурно ще е състарена с 20 години.
51
2
 
13
 
! Отговори
маверик преди 7 години
Левицата да е единна,иначе идват ГЕРБ и ДОСТ
50
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Далаверите с турските ваксини май ги забравиха някои... Много удобно забравят.Този е за затвора, а не да ръси мозък по медиите. Всяка поява на накалинчени министри отдалечава Борисов от план Б.
49
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Елементарно хитър кариерист от комунистическо-бояджийско семейство, с манипулирана русофилска фамилия. Предлагам му да си я смени на Трампов. Така ще отговаря на амплоато му, а и може да лъже че е Тръмповист.
48
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Десница?Бойко, който 2 пъти бяга като госпожица и не си изкарва мандата, щото не му стиска да си свърши работата и да скръцне на реформатори и дсбейци за глупостите в здравеопазването и образованието? Само ур.од би гласувал за тия дето го приравняват на убиец, побъркват децата ни с абсурдизми в учебната програма, а от вчера приели наредба в която ако дете отсъства за 1 ден по дом причини трябва да описва в детайли защо? В детайли! Фашистите и ББ управлаваха с наредби-закони, дали ни писна, а?!
47
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Екс министърче, кога ще ти вземат отпечатъците .... в прокуратурата?