Москов: Десницата да е единна, иначе идват БСП и ДПС

Кабинетът си тръгва, защото правеше реформи, смята той
Обновена: 16 ное 2016 13:39 | 16 ное 2016 13:39, Веселина Йорданова
81
Москов: Десницата да е единна, иначе идват БСП и ДПС
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Здравният министър Петър Москов се обяви за силна и единна позиция между ГЕРБ и РБ, за да не се върнат БСП и ДПС на власт.

Според него една от причините правителството да си тръгне днес, е, че е правело реформи.

Москов смята, че РБ е "нужното и смислено усилие" и трябва да се развие. "Не приемам позицията на ръководството на ДСБ, в която резултатът е "Радев президент", посочи министърът.

Още по темата

Москов заяви, че представители на БСП вече дават рецепти за управление на държавата, а няма "на какво отгоре да го правят".

"БСП не е алтернатива на каквото и да било, защото това управление дойде заради невъзможността на БСП да управлява", коментира министърът.

Москов каза, че усилията му оттък нататък ще бъдат насочени към това РБ да е силен и да си партнира с ГЕРБ, за да се противопоставят на "това безумие". Той даде пример с националистите и патриотите, които се обединиха и постигнаха голям изборен резултат.

Десницата трябва да бъде единна, ако някой разединява десницата, той върши престъпление и връща БСП и ДПС на власт, категоричен е той.

По думите му позицията на част от ръководството на ДСБ не е непременно на всички в партията. По отношения на новия проект на Радан Кънев, който се спряга в публичното пространство, Москов беше лаконичен: "Ако партията тръгне след Радан Кънев, значи е направила такъв избор".

За своя ресор – здравеопазването, министърът каза, че е знаел, че поемайки го, няма да извлече дивиденти за себе си или РБ. Но смята, че екипът му е успял да придвижи нещата поне малко напред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пипи така и не дойде в съзнание и не разбираше какви ги върши.Прости му Господи той не е виновен.Болните обаче дали ще им простят
25
9
 
3
 
! Отговори
край софрата преди 7 години
До Анониментия от БСП съвсем не са отслабнали от предния си мандат едва се придвижват към победата, тия от ДПС са на "диета Петя" поизсушили се малко и нервничат нетърпеливо за по-качествено суши, а юрушите вече са вемереойци ще наваксат с македонската наденица и бъчонките
24
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов, Москов, вие надминахте БСП+ДПС в кражбите. Освен това най-туркофилската част от ДПС в момента е към ДОСТ и стои зад вас, продажници. Я вземи да кажеш какви толкова реформи направихте, че аз 1 не виждам. Ако визираш пръстовите отпечатъци в болниците - това не е реформа, а чиста далавера.
23
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за 2 години им отъняха гушките на пеликаните от бсп+дпс+атака и почнаха да си мечтаят за власт.
22
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ппКогато БСП управляваше брутния вътрешен продукт растеше с 6% на годинаверно ли бе :))))Голо камуне на поляна да оставиш тревата с гъзa си ще оскубе и ще я открадне.
21
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кога ще плашат гаргите с БСП и ДПС. С това се качихте на власт вече толкова години, безсрамници. Или направете нормална дясна партия, без елементи като Борисов, Москов, Цецо, Цеца и сие.... или си ходете завинаги!
20
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 18Утре и тока ли ще ми спрете, ще ме затрупа небето със сняг ли, цунами от Нова Зеландия ще стигне до Черно море ли, какво още ?!?то стига изгладнялата сгaн бсп+дпс да дойдат на власт - цунамито ще ти се стори като туристическа атракция.
19
4
 
36
 
! Отговори
Скрий се Москов преди 7 години
Сътвори невероятни дивотии, незнам друсан или не, а и бая глупости издърдори. Това, дето го повтаряте - БСП, ДПС, ДПС, БСП, се изтърка, бе! Я си ходи поживо поздраво, че и ти бая допринесе да ви лъсне картата в червено!
18
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До матросчочемодан, вакзал, масква
17
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе Москов, Вие/десницата/Сте добрите и хрисимите ,а Ония /бсп и дпс/ крадци и разбойници.Благодаря,този филм сме го гледали . Едни и същи сте ,все по далаверата и кариеризма.
16
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Москов е толкова крадлив и властолюбив, че не знам как не го е срам да си отваря устата и да плещи... И разбира се, е прихванал от началника си Бойко, и започва и той да ни заплашва...Абе урунгели, не разбрахте ли, че със заплахи се стига до помийната яма. Как така ще ме заплашвате ?!? Утре и тока ли ще ми спрете, ще ме затрупа небето със сняг ли, цунами от Нова Зеландия ще стигне до Черно море ли, какво още ?!?
15
20
 
6
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
Присъединете се най накрая към Турция и живейте безгрижно както едно време
14
1
 
34
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ТОЯ СЕ ОКАЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ И ПОСТОВЕ. ЯВНО НИКОГА НЕ Е ЧУВАЛ ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ТОЛЕРАНТНОСТ.
13
5
 
23
 
! Отговори
Малкия Мук преди 7 години
Москов, като пипичен *** още ползва опорни точки отпреди четвърт век. Не става така, Москов. Не сме 1991 г.
12
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До толкова ни опротивяхти, че нека пък да дойдат напук на вас, от никого не се страхувамеОт тук нататък който не си гледа работата - вън, възпитателно, докато се научите че управлявате държава, а не частна фирма
11
34
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Москов най-вероятно ще е новият служебен Премиер...
10
6
 
32
 
! Отговори
матросчо преди 7 години
Това ли ти беше риформата, а парите под масата за операции, това що не погна - същия седесарски шарлатанин, махай се и се скрий в любимата си гейвропа ..
9
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
оляхте се бе туфлек противен затова заминаваш от дето си се пръкнал, благодари се на тиквата че се измъквате тихичко иначе скоро по коловете щяхте да висите
8
4
 
19
 
! Отговори
обединителя Трайчу преди 7 години
Пръстовия отпечатък съвсем се е напушил. новият файтон на Прокопиев и бившите народни врагове Костов и Царя бълнува 100 процента победа и размазване на настоящия народен враг Бойко в тандем с дежурните БСП/ДПС и другите там плюс новите проекти Марешарски и Слави Ориента
7
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов да си заминава за Израел. Да вземе и Радан, Калфин, Станишев, Вигенин, Надка Нейнски и Кунева И ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ!))))