Москов: Десницата да е единна, иначе идват БСП и ДПС

Кабинетът си тръгва, защото правеше реформи, смята той
Обновена: 16 ное 2016 13:39 | 16 ное 2016 13:39, Веселина Йорданова
81
Москов: Десницата да е единна, иначе идват БСП и ДПС
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Здравният министър Петър Москов се обяви за силна и единна позиция между ГЕРБ и РБ, за да не се върнат БСП и ДПС на власт.

Според него една от причините правителството да си тръгне днес, е, че е правело реформи.

Москов смята, че РБ е "нужното и смислено усилие" и трябва да се развие. "Не приемам позицията на ръководството на ДСБ, в която резултатът е "Радев президент", посочи министърът.

Още по темата

Москов заяви, че представители на БСП вече дават рецепти за управление на държавата, а няма "на какво отгоре да го правят".

"БСП не е алтернатива на каквото и да било, защото това управление дойде заради невъзможността на БСП да управлява", коментира министърът.

Москов каза, че усилията му оттък нататък ще бъдат насочени към това РБ да е силен и да си партнира с ГЕРБ, за да се противопоставят на "това безумие". Той даде пример с националистите и патриотите, които се обединиха и постигнаха голям изборен резултат.

Десницата трябва да бъде единна, ако някой разединява десницата, той върши престъпление и връща БСП и ДПС на власт, категоричен е той.

По думите му позицията на част от ръководството на ДСБ не е непременно на всички в партията. По отношения на новия проект на Радан Кънев, който се спряга в публичното пространство, Москов беше лаконичен: "Ако партията тръгне след Радан Кънев, значи е направила такъв избор".

За своя ресор – здравеопазването, министърът каза, че е знаел, че поемайки го, няма да извлече дивиденти за себе си или РБ. Но смята, че екипът му е успял да придвижи нещата поне малко напред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
17
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Каква десница го тресе тоя с безумния поглед та нали те се самоизядоха в стремежа си за власт от тук нататък са в трета глуха до девето коляно.
45
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов,ти си най-големия предател.Отиваш в историята заедно с ББ.Сбогом.
44
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов какво общо има с десницата - това е един бояджия, продал Радан Кънев за власт, станал гербав кариерист и Боку спокойно може да си го ползва по предназначение. Да се бърше с него и от него.
43
1
 
21
 
! Отговори
NACO преди 7 години
За коя ДЕСНИЦА става дума г-н Москов,за "партията" на НЕЛЕГАЛНИЯТ ДРУГАР Борисов ли???
42
2
 
22
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Стола не е за изпускане.Ами сега?!
41
4
 
12
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Защо да не се направи коалиция от ГЕРБ, ДПС и БСП и ще имат и могат всякакви промени в политическата система на управление. Но има само един проблем личното его на политиците и всеки мисли кой повече да краде. Така държава не се управлява. Новите субекти които ще влязат в политиката ще бъдат същите маскари. Крайно време да се чуват по добре гражданските структури.
40
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
I KAKVO KATO DOYDAT BSP I DPS. DANEBI VIE DA STE PO KADARNI :)))) VIDQHME VI, HAYDE SEGA BEGOM
39
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов не се тюхкай надяваме се да не си в следващия парламент а в затвора.
38
9
 
18
 
! Отговори
Селянина преди 7 години
Треперете герберасти - справедливостта ще възтържествува и на бъдещите парламентарни избори !!! Народът вече започва да разбира какво зло сте за страната ни !!! Успех на българската левица !!!
37
2
 
22
 
! Отговори
Ванката преди 7 години
Десницата сами си я разбиха десните министри и политици с лакомията, корумпираността и очевадната си тъпотия. Скоро парламент няма да видят, отвратиха и мъртвите от себе си.
36
2
 
15
 
! Отговори
шаламонто тоягата преди 7 години
К,во ревете бе, всички сте еднакви маскари! Бяхте, видяхме ви, не ставате! СЛЕДВАЩИТЕ и така докато се намерят читави не крадящи хора, знаещи как да работят "на ползу роду".
35
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов води класацията на виновниците за загубата на Борисов.Колкото по-често го показват, толкова повече си мисля, че някой си е загубил окончателно не само разума, но и харизмата, и инстинкта.
34
2
 
12
 
! Отговори
dp преди 7 години
То че няма десница и въобще че имаме само имитация на многопартийна система е факт, ама да дойдат тия с вресливата леля начело за година няма да е толкова зле.Цялата банда руски слуги да пооскотеят от мизерия дето ще им струпат на главите тия "специялисти" та да попритихнат малко и после пак да оставят малкото годни да правят нещо да го правят поне без да им пречат много.
33
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой е в тази десница - Радан и другите отрочета на Костов - направо гнусно. Дано Тръмп врътне кранчето на Америка за България и др. така наречени неправителствени организации които пазаруват наши политици на килограм.
32
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една смислена реформа не направиха. Направо разстреляха образованието.Физически унищожиха маса болни хора със здравната си реформа. Бавно унищожават хората в предпенсионна възраст с несигурност от удължаването на трудовия стаж. Обрекоха на скотско живеене хиляди пенсионери, семействата на работещите бедни, безработните. За сбърканото правосъдие, за злоупотребите с власт. За национализираните загуби. За окрадените вложители и активи на КТБ - пикливите магистрали не могат да покрият безобразията
31
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Москов, и чистата кока не прощава! Дори и на министри, или бивши такива!
30
0
 
20
 
! Отговори
Star KOSTOVISTIST преди 7 години
Ти си една от причините на десницата. Алчен, корумпиран, иначе си артист и дълго време ни държеше в заблуждение. Няма да припариш в ДСБ. Ти си срам за нашата пария, долен подлезурец, боков.
29
3
 
21
 
! Отговори
Теди Москов преди 7 години
Братчеде Пешо, ти повече министър няма да бъдеш в този си живот. Това от мен да го знаеш. Братчед, Ти случайно стана министър. Стана само за това , че Будю Мутрев Тиквов иска да е заобиколен от жени или мъже-жени с меки китки като тебе. Братчед, фишуто което носиш около врата си те издава, че си минал на другия тротоар. Осоено когато сменяш цветовете на фишутата и се нацапаш с гел, също като Кирчи-Гела от Лудогорец.
28
5
 
20
 
! Отговори
БРЯХ!! преди 7 години
Тоя па наркоман откачен ще ми каже кой идвал. Нали ви видяхме кво представлявате и десните! По леви от левите! Аре у лево! А ти скоро си аут също дорде не си затрил още народ!
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоз ли шмекер е лицето на мажоритарния вот???А ЧЕСТИТО!