Ген. Румен Радев се зарече да се вслушва в гласа на бизнеса

Имал за приоритет и засилване на търговията с другите държави
Обновена: 2 дек 2016 07:31 | 1 дек 2016 20:10, Камелия Цветанова
89
Ген. Румен Радев се зарече да се вслушва в гласа на бизнеса
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Новоизбраният президент ген. Румен Радев заяви по време на церемония по награждаване на фирми, че като президент ще работи и за това да има по-голяма чуваемост на предложенията, идващи от българския бизнес, за продължаване на съдебната реформа, за по-малко корупция и за по-благоприятна среда за развитие на българския бизнес.

Още по темата


Имах възможността по време на предизборната ми кампания да се срещна с управителния съвет на БТПП и да се запозная в детайли с проблемите и перспективите за развитие на българския бизнес, заяви новоизбраният президент на България на церемония по връчването на наградите на БТПП, цитиран от БТА.

Мой приоритет ще бъде и развитието на търговско-икономическите отношения с другите държави, за което ще разчитам и на потенциала на БТПП, както и на нашите посланици и търговски представители по света, допълни Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам какво лошо е направил Радев? Той каза че ще говори и ще слуша всички, българския народ. Не може да минем без икономика, т.е. бизнес, нали? Или просто няколко протестъра са решили, че дори да кихне, трябва да му се иска обяснение или импийчмънт. Няма угодия! *** са по-лоши и от най-върлите комунисти. Все враг им се привижда.
36
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
горкият човечец, явно дълго е стоял под полата но Корнелчето и от намаления приток на кислород му се явяват звездички като при нощен полет та така гледа изтерзано!
35
7
 
14
 
! Отговори
Брацигов преди 7 години
Къде ми беше ума, че гласувах за фуражка подкрепена от социалисти, не знам. Обаче повече такива грешки няма да правя. Отсега казвам кака Корни да извади един глас от тези които бяха за генерал Фуражков.
34
8
 
15
 
! Отговори
Ашкулсум преди 7 години
Като му гледам главата си мисля, че зрял пъпеш ще ни бъде президент! Благодарение на Корнелиту Нинова и съгласието на посьол Решетников - или обратното!
33
5
 
9
 
! Отговори
Специалиста преди 7 години
Румен Радев се зарече да се вслушва в гласа на бизнеса---То беше ясно, че победата на БСП не беше тяхна, но сега вече е ясно, че няма да вземат и половината, щото истината лъсна !
32
8
 
19
 
! Отговори
Евалата Ал Бънди! преди 7 години
Новоизбраният президент ген. Румен Радев заяви по време на церемония по награждаване на фирми, че като президент ще работи за олигарсите, които го издигнаха! А те всички са все от висшата номенклатура на партията на комунистите, които 45 г. грабеха, убиваха, затваряха в лагери интелигенцията, а после с парите на хората станаха червени милионери, а някои станаха и милиардери т.н. олигарси, владеещи 99 % от икономиката и парите на страната ни !
31
3
 
17
 
! Отговори
стоев преди 7 години
А кой най после ще чуе гласа на народа?
30
0
 
27
 
! Отговори
лупи преди 7 години
Сега остава работодателите да започнат да плащат навреме заплатите и да осигуряват служителите си на реалното възнаграждение. Това е като минимум
29
6
 
3
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Целия свят го слуша този глас.
28
4
 
17
 
! Отговори
:-D преди 7 години
Добре се е ориентирал генералът. Знае откъде идват благинките ;-)
27
16
 
22
 
! Отговори
Борисов в оставка преди 7 години
Много е трудно разни въшкави въшльовци да измислят обиди срещу генерал Радев. Той за една седмица, смачка всичките си опоненти взети заедно. В последните 27 години нито партия , нито президент са печелили избори с такъв резултат. Може се каже , че най сетне случихме. Сега е нужен още един като него, за премиер. И ще потръгне някак си живота.
26
19
 
21
 
! Отговори
Ефрейтор Иванов преди 7 години
Когато Господ раздавал акъла, военните били на учение. Той ги съжалил и решил да ги причака на един мост, за да им даде и на тях. те, обаче, минали под моста, с учебна цел.
25
10
 
21
 
! Отговори
метаморфози преди 7 години
Преди да го изберат, щеше да се среща с Маковей. След като го избраха щял да подкрепя едрия бизнес? Че то едното не изключва ли другото? Ако е излъгал преди изборите, да му се направи импичмънт.
24
8
 
26
 
! Отговори
65 преди 7 години
Кой бизнес,кой?Този на наркопласьорите ,на ,,бизнесмени'' като Баневи,Диневи и още много знайни и незнайни крадливи ,герои""
23
8
 
16
 
! Отговори
колега преди 7 години
До Анонимен 25 *** , разбирам че ви е скучно , чакате ТРЪМП да встъпи в длъжност и не можете да вържите 2 изречения , ама стига се излагате с подобни писания Радев получи повече гласове от ГЕРБ отколкото от ДПС , РЕФОРматорите гласуваха за него
22
11
 
14
 
! Отговори
467485769 преди 7 години
До Анонимен 22 Едва ли ще е по-лошо от "гербберухите " и Плевнелиев ако е по-лошо , да закриват държавата Плевнелиев , толкова свали летвата - то не беше слугинаж на ВЕИ -тата , на чужди посолства , на чужди вериги магазини , всичко прави - не само да се запита - какъв е интересът на народа , на България
21
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми да, нали задкулисния бизнес го предложи, а "мъдрият (ли?)" български народ го избра. С решаващата подкрепа на ДПС...
20
1
 
5
 
! Отговори
не, мерси преди 7 години
До Анонимен 21по-точно е хазарка, а наивника, дето я кани у тях си - или не е добре между ушите, или още по-зле.
19
7
 
14
 
! Отговори
ха ха преди 7 години
Ще се вслушва в гласа на Нинова
18
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много бързо му се нарадвахте на тоя Радев.Още не встъпил в длъжност и вече съжалявате ,че сте го избрали.Само,че ще трябва да го търпим още 4-5 год.Какво ли ще натворят тия комунисти не ми се мисли.