Борисов ни желае здраве, мир и благополучие от Facebook

"Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-а да бъде успешна и мирна!"
1 яну 2017 08:15,
184
Борисов ни желае здраве, мир и благополучие от Facebook
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави българите за новата година. Ето какво написа той в личния си профил във Facebook:

"Нека да е честита новата 2017-та година! Пожелавам на всички здраве, мир и благополучие. 2016 г. бе година на много предизвикателства и трудности пред нас. Ние, всички заедно, успяхме да съхраним спокойствието и мира в България въпреки военните конфликти и размириците, които се случиха в близки на нас държави.

Благодарен съм, че българите за пореден път доказахме, че сме миролюбив, състрадателен и винаги готов да помогне народ.

През 2016 година ние като правителство постигнахме реални резултати във важни сфери на обществения живот като икономиката и финансите, където България е сред първите страни в целия Европейски съюз по икономически ръст, а за пръв път от близо десетилетие очакваме да завършим годината със значителен излишък в държавния бюджет.

Имаме над 4 милиарда приходи от борбата с контрабандата. Увеличихме в пъти инвестициите, продължихме политиката си от първия мандат – построихме пътища, магистрали, пречиствателни станции, спортни зали и други.

Въпреки това – категоричните резултати от проведените преди месец и половина избори бяха ясен сигнал, че обществото има и други очаквания към нас. Ние чухме добре това послание, направихме си равносметката и сме готови с нови сили и идеи да продължим да работим неуморимо за бъдещето на децата ни.

Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-та година да бъде успешна и мирна!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
21
 
! Отговори
маде ин Булгари преди 7 години
Пожелавам на народа на България едно безборисово бъдеще!
26
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да попитам, къде са по-големи пенсиите- В демократични страни, или в комунистически? Елементарен въпрос?и втори въпрос, защо бсп само обещава ръст на доходи ипенсии-но никога не го направи!!! то и за страната нищо позитивно не направи де, а обратно, ще теглим още бая време, наследство от тяхното крадене и безхаберие
25
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 35Какво речи, я пак : пенсиите не зависели от икономиката А ?!? Те ще падат от небето така ли ..М? хахаха паля.чоЯ по-добре приготвяйте пакети с по 5000 - 10 000 лв за измамниците, хвърляйте ги през терасите
24
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧНГ,Бойко и повече не искаме да ни управляваш!Уж сме първи в Европа по икономика и финанси и бюджета бил в излишък а защо като сме цъфнали и вързали теглим заеми след заеми и колко поколения ще ги връщат,другарю Борисов?Ако е така що не направиш мин.заплата и пенсия европейски?Ти си единствения управник който храни народа с асфалт и спортни зали в които няма да има кой да ходи.Пожелавам ви през 2017г. повече да не влезете във властта и според мен отдавна да сте на подсъдимата скамейка.
23
18
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
ГЕРБ спокойно може да си спести парите за агитация за предсрочните избори на пролет... - това най-добре ще свърши служебното правителство на генералчо, което няма начин да не се оsере за тия три месеца... - льотчикът сън не го хваща и си блъска главата с КУРнелчето... - един свестен бесепар не могат да открият, който да става за министър...
22
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко е много точно . Но , Здравето и Благополучието можеш да си го вземеш обратно . Всички ние ...... еin , zwai , zu dran .
21
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КЪМ 22 господине ти си политик-крадец а аз съм икономист и знам как се прави бюджет и как се краде така че тези дето ги разправяш как пенсиите зависят от икономиката не е вярно а е опело за народа български. Вие с вашите лъжи стигнахте дъното с лъжите си. Значи можахте да изтеглите толкова милиони да покриете откраднатото от КТБ за което са виновни не само БСП а и Герб и ДПС .
20
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 27 Я направи справка какви са заплатите в македония бре аланко.ллу! двойно по-ниски са бре тра.пер! И македония иска да влезе в ЕС, както и Черна гора! Може и да заблудиш някой от тъ.паците тук във форума, но не всички !!! Македония е с много по-ниски доходи и по-слаба икономика! ФАКТ
19
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен22ПРОСТИ СА ВСИЧКИ ДЕТО ВИ ВЯРВАТ ! СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ В ЦЯЛА ЕВРОПА ,МАКЕДОНИЯ С ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ С ПО-ВИСОКИ ПЕНСИИ ,ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ ДЕТО СЕ ПЕНЯТ КАК ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ СЪБОРИ АКО ПЕНСИИТЕ СЕ ВДИГНАТ А КОГАТО КРАДЦИТЕ ОКРАДОХА КТБ , А КОГАТО БЕЛЕНЕ БЕШЕ БЕЗДЪННА ЯМА ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ КАК ДЪРЖАВАТА НЕ СЕ СЪБОРИ БЕ НАГЛЕЦ. КАК ВИЕ ДЕТО ОТКРАДНАХТЕ МИЛИОНИ НЕ СЪБОРИХТЕ ДЪРЖАВАТА А ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ Я СЪБОРАТ.....ТЕЗИ ГИ ГОВОРИ НА ШАПКАТА МИ !
18
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много интересно Явление: Българинът вместо да прогледне колко пъти е довеждан до просешка тояга от управления с участието на бсп..т.е (бивш Държавна сигурност и кгб управляваха разбира се), та не обръща внимание на кризи и фалити през годините до скоро, които са му бръкнали болезнено дълбоко в джоба, без при това нищо да е направено за държавата, А иначе плю.е по тези които доста неща направиха, защо не държите сметка на управлението на 3йната коалиция, или управлението на орешарски,сгромолясано
17
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен19ПРОСТИ СА ВСИЧКИ ДЕТО ВИ ВЯРВАТ ! СТАНАХТЕ ЗА СМЯХ В ЦЯЛА ЕВРОПА ,МАКЕДОНИЯ С ПО-ВИСОКИ ДОХОДИ С ПО-ВИСОКИ ПЕНСИИ ,ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ ДЕТО СЕ ПЕНЯТ КАК ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ СЪБОРИ АКО ПЕНСИИТЕ СЕ ВДИГНАТ А КОГАТО КРАДЦИТЕ ОКРАДОХА КТБ , А КОГАТО БЕЛЕНЕ БЕШЕ БЕЗДЪННА ЯМА ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ КАК ДЪРЖАВАТА НЕ СЕ СЪБОРИ БЕ НАГЛЕЦ. КАК ВИЕ ДЕТО ОТКРАДНАХТЕ МИЛИОНИ НЕ СЪБОРИХТЕ ДЪРЖАВАТА А ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ Я СЪБОРАТ.....ТЕЗИ ГИ ГОВОРИ НА ШАПКАТА МИ !
16
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да му го обясниш на Българина, той е вещ по всичко ..и по икономика, политика, ядрена енергетика, хахахаха, Българина си иска мизерията, само вика, крадат не дават, хахах е Господ да ръси от небето ли! НА КОМУСТИЧЕСКИ ПРАВИТЕЛСТВА ДОЛ.НИ ..И ГОСПОД НЕ ДАВА !!!
15
5
 
4
 
! Отговори
друга работа БОЙко преди 7 години
Наблюдащи Хората как си почиват видели БОрисов и останали МНОго доволни...МОже дА изхарчи поне 500 000 000 000 $ ограбени пари от народа БЕЗ ДА Е УСЕТИ.
14
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 19 !Еми много си про.ст , как да има гражданско общество и как да се просперира държавата с така мислещи като теб! Първо пенсиите за да вдигнат парите трябва да дойдат от осигуровките, ама ако вдигнат осигуровките ще се разпените, това е съотношение.....наруши ли се този баланс, чао на икономиката в близко бъдеще! доходите са растящи в процентно отношение според инвестициите и БВП.....и т.н...не е до наяждане...наяждането е при Бсп и техните фирми и фирмички
13
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това правителство построи много обекти и остави положителна следа в Българската икономика, но сега ако дойдат продажниците, всичко отива по-дяволите! Бсп винаги е дърпала страната назад и надолу! Факт от предните мандати! Българино........велик си, по-голям мазо.хист от теб няма!!!
12
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а на който му се иска ДПС да ни оправлява да си гласува за БКП
11
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А аз пожелавам на всички политици и лично на теб да се задавите с откраднатите милиони ! дано господ даде малко по-вече смелост на българите да ви изметат и да ви натикат по затворите да си отдъхне обикновеният българин от вашата лакомия ! Българи лъжа е че няма пари за пенсии за по-високи заплати а е вярно единствено ,че тези нямат наяждане !
10
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нямам търпение да има пак избори и нещата да си застанат по местата, Бойко е единственият, който заслужава премиерското място. Хейтвайте си, колкото щете.
9
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
прода.жно ста.до комуни.стическо=*** по сайтовете , продава гласа си, мисли ограничено-заблудено, сее интриги, държи се злобно , завистливо, ценностната система под всякаква критика, готови във всеки момент да се предложи в полза на чужди интереси за нищожни облаги............това общо казано
8
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 13по заблуден от комунист-социалист =НЯМА света го доказа, от където минат комунистически правителства...следва глад, мизерия и прос.тотия!!!вижте молдова, белорус, куба, венецуела и други !! Факт неоспорим!!!