Днеска замръзне ли кръстът, на здраве ще е! А ще замръзне...

Борисов честити празника: На Фандъкова – Данче, честит имен ден!
Обновена: 6 яну 2017 13:23 | 6 яну 2017 12:52, Веселина Йорданова
143
Днеска замръзне ли кръстът, на здраве ще е! А ще замръзне...
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

На днешния Йордановден премиерът в оставка Бойко Борисов прогнозира здрава година.

"Народът казва, че днеска замръзне ли кръстът, ще е здрава годината, така че със сигурност ще замръзне при тези минусови температури", коментира министър-председателят.

По време на днешното извънредно заседание на правителството той честити Богоявление (Йордановден) на всички. Министерският съвет в оставка обсъждаше борбата с битовата престъпност.

Още по темата

"На Фандъкова – Данче, честит имен ден", обърна се той към столичния кмет.

"На всички, които носят това име, а и днеска е изключително светъл празник, Богоявление, Йордановден", допълни поздравленията премиерът.

Борисов обяви, че е разговарял днес по телефона с кмета на Калофер Румен Стоянов, където всяка година има "мъжко хоро" в ледените води на Тунджа, и той бил в "приповдигнато настроение".

"От три и половина започнали подготовката", разказа Борисов.

Последва реплика от някого от министрите за точната дума, на което премиерът отговори: "Подготовка се казва, ако искаш да те изкарам навънка в снега да видиш дали е лесно в тая ледена вода".

"Здравите български корени да се пазят, една прекрасна традиция, а и народът казва, че днеска замръзне ли кръстът, ще е здрава годината, така че със сигурност ще замръзне при тези минусови температури", коментира министър-председателят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БойкоЯвление?
64
10
 
11
 
! Отговори
ч преди 7 години
А кой ще избереме за премиер Нинова въжеиграча, дето от тъмносиня става тъмночервена, уличена в сума ти схеми, измами и престъпления
63
5
 
22
 
! Отговори
До з преди 7 години
Какво бил направил? Мен лично ме е срам, че съм част от народ, "избрал" такова същество за премиер!В цяла Европа ни се подиграват зад гърба.
62
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кръста не знам дали ще замръзне,но благодарение на твоята "социална" политика,много хора ще замръзнат от студ и глад.
61
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Капалица.
60
13
 
7
 
! Отговори
ц преди 7 години
БСП и коларски път не са направили, само някакви гьолове за милиарди, да се плицика народа
59
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Днеска" седем (7) материала за студа. И един (към момента!) за Тиквата, дето дрънка врели-некипели ПАК за студа. За да покажат хуйналистите, колко "важни" въпроси решава некадърният Кратун.
58
17
 
5
 
! Отговори
з преди 7 години
***, умен,тиква,миква това е човека направил най-много за тая клета държава, за целия преход, разходете се и ще видите. Ако крадеше това нещо просто нямаше да го има. По краденето са БСП и компания.
57
2
 
19
 
! Отговори
до 68 f преди 7 години
Не крадял, казваш. Не само краде ами и ушите му пукат!Колкото и талантливи експерти да имат ОЛАФ нямат никакъв шанс да го хванат през инфраструктурните проекти. От мен да знаеш, колега - най-лесно се краде от строежа на магистрали. Затова и нашите магистрали са по скъпи от алпийските в Германия и Австрия. Качеството не коментирам - техните издържат първите 20 години без ремонт, за нашите ще е гордост да преминат 20 месеца без ремонт. Да не говорим, че липсват важни обезопасителни елементи ...
56
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 67алоо НАРОДА не е герберската шайка
55
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До fти въобще знаеш ли какво драскаш - знаеш ли колко трябва да е дебел асфалта при полагане, знаеш ли колко са фирмите зад тиквака, знаеш ли с тези пари за прословутата ограда там какво трябваше да има там
54
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така закачливо ще ви се усмихва до изборите.Като мома на взгляд,белким я харесате и я вземете за булка.Ноооо,ако не спечели,Зевс гръмовержеца ще ви се види бледо копие на Боко гръмовержеца.Всеки ден ще ви се кара от малкия екран,услужливо допуснат от неза...ни журналистки и ще плюе другите и ще обвинява,все неща,които и преди сме виждали.Но този път няма да му се получи.Пиянството на един народ свърши.Махмурлийте няма да му стигнат.
53
18
 
6
 
! Отговори
f преди 7 години
Ако краде Борисов ще му спрат еврофондовете незабавно никой няма да го остави да краде, освен БГ служби има и европейски OLAF например за борба с измамите. Единствените крадци които познавам това са БСП и ДПС и на тях им спряха еврофондовете незабавно защото крадат. Троловете на БСП да сменят плочата, изтри се от въртене
52
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без Бойко държавата умира. Всеки ден гради, бори се с стихията, открива нови обекти и да се радва народа! Народа е готов да го подкрепи срещу бандитите от бсп и другите ***! Ще гласуваме за ГЕРБ!
51
4
 
16
 
! Отговори
ушефф преди 7 години
До Бай Тиква: Ало Мутро, Юрданка ще свидетелства срещу теб в съда бе браточка. И лекето Цецо първи ще ходи да пише доброволно като паднеш от власт. Нали идолът ти онзи шоумен Живков ти показа какво е да си както ти казваш "Просс"..... Радвай се ако стигнеш до затвора. имаш 2 седмици да действаш.
50
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко не е приятен на Запада вече и това се вижда.Също така се вижда, че търсят негова алтернатива. И ще я намерят скоро, ако не са я и намерили вече. Забрави, обаче, да се доверят на Корнелии, Славита и т.н. анимационни герои.
49
3
 
16
 
! Отговори
Неграмотник преди 7 години
Пълен тъ*анар. Днеска, навънка......
48
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не щастник ...пирува по време на чума
47
0
 
10
 
! Отговори
Гробаря преди 7 години
Да сложат камък на въже! Ако не го виждат... хмм... на мъгла е! Ако е влажен... хмм... ще вали! Ако хвърля сянка... хмм... ще е жарко! Наздраве братя българи! :) поздрави от остров Сицилия.
46
4
 
19
 
! Отговори
53 преди 7 години
Странджа, Толкова ли си наивен или се правиш на ударен? На "Европа" и трябват слуги, затова спира парите на непослушковците. И ги спира по нарушения, извършени от предишните, не от тези, които са на власт в момента. Боко е *** и удобен за западните ни "приятели", но дори те вече вдигнаха ръце от него и простотията му. Повече ГЕРБ няма да е на власт. Никога.