БСП към ГЕРБ: Промяна или всички ставаме ненужни!

Две загубени, безплодни години, обобщи Корнелия Нинова
11 яну 2017 10:44,
226
БСП към ГЕРБ: Промяна или всички ставаме ненужни!
Снимка: архив, Bulphoto

Или промяна, или всички ставаме ненужни. Така лидерката на БСП Корнелия Нинова се обърна към мнозинството в парламента. 

Шефовете на групите в Народното събрание по традиция изнесоха речи за приоритетите си през новата пленарна сесия, макар че тя ще приключи след по-малко от месец. 

"Две загубени години за България, две безплодни години", нарече Нинова управлението на ГЕРБ. Тя припомни, че за това време мнозинството се е захванало с пенсионна, здравна, съдебна и образователна реформа. 

"Много спорове, срещи, раздели, но не и резултати", обобщи Нинова. 

Тя разкритикува случващото се и в сферата на здравеопазването, и на обрзованието, и на социалната политика.

Лидерката на социалистите обясни и че измерител на успеха е това дали хората живеят по-добре, а според нея отговорът е не. 

"Министърът на здравето, на отбраната, кметът на Пловдив сигурно живеят по-добре, но са обвиняеми за далавери. Но не и хората", каза още Нинова. 

Към това, според нея, трябва да се добави и отнетото национално достойнство на българите. Нинова припомни скандалът Бокова-Кристалина и цялостната политика на кабинета за бежанците. 

Тя разкритикува Бойко Борисов за това, че слуша всяка дума на Меркел, а според нея народът не приема това. 

Нинова се обяви за бързо разпускане на парламента и обеща, че след изборите БСП ще спре практиката на договорките и плащането под масата и ще даде път на еднакви правила за всички и наказания за тези, които не ги спазват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
40
 
! Отговори
До 128 преди 7 години
Ти май си от ГЕРБ щом не знаеш кои са най-големите катастрофи в историята на съвременна България. Най-големите катастрофи са когато България губи територии в резултат на войни и това се случва все заради престъпната династия на кобургите.
94
6
 
42
 
! Отговори
Още по-обективен преди 7 години
До ОбективенА управлението преди 2009г. на БСП ще го разглеждаме ли за съд и затвор или няма нужда.
93
14
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова в няколко изречения описа предизборната им платформа. Всички позитивни и реални решения. Докато герб за цялата си история нямат дори предизборна платформа. Защото са толкова некадърни, да я напишат. Нищо че няма да я спазят.
92
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големите партии работят за определени фирми и никога за народаКогато се гласува за голяма партия България се обрича на гибелТрябва да дават отчет откъде идват парите за изборните кампании на партиите
91
7
 
45
 
! Отговори
vse edno преди 7 години
ако погледнем историята, най-големите катастрофи през последните 50-60 години са се случили заради и по време на управлението на комунисти/социалисти. Който има глава на раменете - да си прави изводите.
90
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
всички атакисти ще бъдет изгонени от България
89
11
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да питам тези които много разбират политиката да ми кажат защо в България няма чужди инвестиции и какви са фирмите които въртят крупния бизнес ако това може да се нарече бизнес? Какво точно Бойко е унищожил и загробил? - според мен той е единственият човек досега който иска държавата да просперира и хората да живеят добре.Тези които не искат среден и дребен бизнес са БСП и ДПС а ние сме на път отново да им дадем властта а после да ревем колко сме зле. Какво направиха те- НИЩО !
88
12
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА КАТО ВОЛЯТА НА БЪЛГАРИЯ ДА ВЪРВИ КЪМ РАЗВИТИЕ.
87
9
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб два пъти бяга от властта, когато свърши парите. Първия път ошушкаха и резерва и пенсионния фонд. За което сега Дянков се крие като мишок от следствието. Втория път опукаха 16 млрд заем и пак сдадоха властта. Третия път, ако борисов стане премиер ще поиска 30 млрд, за да изкара цял мандат. Това ли искаме, да изплащаме поколения българи, егото на тиквата! Я кажете, БСП теглили ли са дори 1 млрд?
86
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП, ДПС, АТАКА - СА НЕНУЖНИ
85
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сопа е нужна, а не думи!
84
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
27 години стигат!
83
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз за БСП никога няма да гласувам. Но ГЕРБ наистина се спихна много мощтно. И сега като чух Цветанов да казва, че предизборната им кампания ще бъде на основа на това което са построили - демек обещават още от същото. А бе тези от ГЕРБ не разбраха ли, че хората не искат повече от същото искат промяна и ще гласуват за тези, които им я обещаят.
82
2
 
43
 
! Отговори
Обективен преди 7 години
Има един много *** начин БСП да спечели убедително извънредните избори - като обещаят съд и затвор за престъпленията на ГЕРБ по време на тяхното управление от 2009-та година досега, а в София от 2006-та година. Тук обаче има едно препъни камъче - ако БСП не изпълнят обещаното, при следващите избори може и да не влязат в парламента. Това разбира се едва ли ще стане - българските политици са на принципа: гарван гарвану око не вади.
81
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Загубени и безплодни са не 2, а 28 години..и да не си мислят,че някой е забравил или простил!!!!!
80
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г*** работиха за определени фирми това си пролича
79
5
 
43
 
! Отговори
Готов съм... преди 7 години
И аз съм готов да гласувам за комунистите, ако гарантират, че всички престъпления на Бойко и мафиотчетата му ще бъдат разследвани и дадени на съд. ГЕРБ до един са мръсни престъпници и трябва да отидат за дълго в затворите. Да, комунистите са същите... но нека оставим тях на следващите. Важното е отнякъде да се почне. Както стана в Румъния.
78
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА КАТО ПОБЕДИТЕЛ НА ПРЕСТЪПЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ.
77
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"БСП - ДПС са управлявали няколко пъти България....управление завършващ с провал, много дълг, иконимическа криза, протести..."Съшото можеш да кажеш за ГЕРБ... ама едно към едно се покрива!
76
2
 
36
 
! Отговори
Кика преди 7 години
За нея са безплодни, малко се нагушиха през тези 2 години.