В НС се ядосаха на "Шоуто на Слави". Но... тихичко

В последните предавания бяха отправени обиди към депутати
Обновена: 13 яну 2017 17:36 | 13 яну 2017 13:40,
216
В НС се ядосаха на "Шоуто на Слави". Но... тихичко
Снимка: архив Булфото

В парламента се ядосаха на обиди по адрес на депутатите в "Шоуто на Слави". По искане на част от групите бе свикано извънредно заседание на Председателския съвет при Цецка Цачева, но той не излезе с никакво становище заради липсата на единно мнение по въпроса между партиите.

В едно от последните предавания на шоуто бяха отправени квалификации към всички депутати, без тези на ГЕРБ, заради отказа им да подкрепят проекторешението на управляващите в оставка за официализиране на резултатите от референдума на 6 ноември.

"Атака" (според Цватан Цветанов) поискали парламентът да обсъди начина, по който се отразява Народното събрание и депутатите в Шоуто. Волен Сидеров и Мустафа Карадъйъ обаче напуснаха срещата при Цачева ядосани и без да коментират нищо след това.

Шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов обясни, че партията му е била против това парламентът да взима страна.  

"Не ние сме хората, които да сезираме когото и да било за поведението на едно шоу", каза Цветанов. Той обясни, че заради несъгласието на ГЕРБ не се е стигнало до единна позиция, с която партиите да възложат на Цачева да сезират някоя от институциите.

"Ако излезем с позиция за "Шоуто на Слави", това означава,че ще създадем още повече негативна енергия и ще започнем отново да се противопоставяме, не искам да участваме с действия, с които провокираме разделение", каза Цветанов.  

На въпроса не е ли възмутен от обидите към парламента, шефът на групата на ГЕРБ обясни, че през годините се е възмущавал на много неверни неща в публичното пространство - по негов адрес, на колегите му и на лидера си.  

"Но когато има нещо лично, сезираш съответните институции и завеждаш дело за клевета", каза Цветанов.  

Според него обществото тряба само да прецени кой е крив и кой е прав. Цветан Цветанов припомни и че през годините ГЕРБ и самият той са били най-чести "герои" в "Шоуто на Слави", но тогава никой не е взел отношение.  

"Късането на портрета на президента, обругаване на институцията. Всички трябваше да защитим институцията, но парламентът не реагира. Имаше го и по отношение на конституционни съдии, тогава също нямаше реакция", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
12
 
! Отговори
не народ а ....... преди 7 години
Това че Слави направи това за което ни я нямаме смелост не трябва да води до обиди към Слави и шоуто,страх ли ви сме и това е .....
36
1
 
7
 
! Отговори
Край преди 7 години
Те много тънкообидни. Ще си играят на изборки - от ония дето нищо не променят АМА после ще ядат жълти павета в дебелите тикви.
35
2
 
9
 
! Отговори
сега преди 7 години
Не само обиди ами и бой трябва да ядат кой където срещне депутат не зависимо от коя партия бой ако искате и другото.......
34
1
 
10
 
! Отговори
До 38 преди 7 години
Така ли били 1/3? Я ми кажи едни избори преез последните 10 години в които са участвали ппвече от 4 млн.
33
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бяхме с законите на 90 те до сега това предаване и шоумена да са в панделата малко ли ги гониха от всички тв това вече е прекалено какво е това ШОУ няма скечове няма нищо ако иска да си прави предаване за политика да разпуска бенда и балета и да си прави сам предаване аман самия Слави нарушава законите на БТВ предаването е ШОУ а не политическо !
32
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Славчо е една изпята песен
31
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е то целия народ се е ядосал на 240 разбойника в НС, тъй че чувствата са ни взаимни, въпроса е дали тия 240 имат смелостта да се изправят лице в лице срещу 3,5 млн.
30
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само дето тези 2.5 милиона не са 3/4, а 1/3.
29
2
 
12
 
! Отговори
Нас преди 7 години
ЗАЩО не им харесва на депутатите !? АМИ и на нас не ни харесва , тяхното ШОУ ,но не ни питат !!!
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подигравка е да не уважавате волята на 3/4 от избирателите, а това в шоуто е нормалната реакция на арогантния гьонсуратлък демонстриран от българския депутат
27
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне на тази тема ще се обединят тролчетата от всички партии. Заедно да плюем референдума за да не развалим рахата на шефчетата си.
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да изкажа благодарност на сайта, защото с тази статия искрено ме разсмяхте, което не се случва чест. Посто малко неща ме разсмиват.Мерси, е това пишете, а не да сумирате градусите навънка)))
25
4
 
8
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
Като сме се разбъбрили за имотите на Цвъки. Прокуратурата го разкости ! Някой знаели колко имота и пари има Корнелия и нейното семейство? Тя е била фактор в най-крадливите правителства, като се почне от Иван Костов като се мине през Царското и се стигне до това на Станишев(което за да не го гонят за кражбите си направи и закон)?
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на художника... номер 8.. развесели ме:)) и е прав.. Художник... ставай депутат направо... за там си...
23
7
 
12
 
! Отговори
до 25 преди 7 години
До Stefko 88Абе може и да е просто селско момче, но им развали рахатлъка на депутатите. Ти като си толкова умен какво си направил, кого избра в парламента, за да работи като нормален депутат?
22
11
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Как човека с 6-те апартамента от майка му и за когото Слави направи референдума ще се опълчи на същия този Слави. Никога. Нормалните хора отдавна не гледат тази помия наречена странно защо шоу?Няма как от 6 милиона избиратели 2.5 милиона да гласуват за нещо което самите те не знаят какво е и 3.5 милиона да са твърдо против мажоритарен вот и това нещо да мине. Не желаем в парламента Митьо Очите, Митьо Пищова, Братя Маргини и Галеви, не желаем *** силиконки от Пайнер, не искаме хора на Ердоган .
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецо шестака се прави на снизходителен към Дългия- ще умра от смях!
20
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Депутатите трябва да се научат, че уважение се печели. Слави е шоумен и си търси рейтинга с цената на просташката истина, която всички я мълчим от немай къде. Достойните хора междувпрочем винаги ще застанат настрани от подобни мръсотии. Да бъдем достойни и да не заемаме страна в този бълвоч.
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое шоу повече ви кефи? (Б***си тъпия въпрос генерирах...)
18
6
 
18
 
! Отговори
eve1 преди 7 години
Предлагам да ги избесим тез всичките 240 народни представители пред парламента пък после да взимат становище каквото си искат и светът да преценява прави ли сме били или не!