Симеонов за речта на Радев: Празна, приспа аудиторията

Не казал и една добра дума за Народното събрание за тези 2 години
284
Симеонов за речта на Радев: Празна, приспа аудиторията
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се засегна от поведението на президента Румен Радев и демонстративно напусна пленарна зала, докато държавният глава произнасяше речта си, след като положи клетва.

"Речта му беше празна, приспа аудиторията, не чухме нищо ново. Хората искаха да чуят приоритетите на този президент и на неговата институция, а чухме общи констатации в по-голямата си част негативни, нито една добра дума за Народното събрание за тези 2 години", оплака се той.

"С други думи животът започва с Румен Радев, започва от днешния ден, гледайте сега какво ще стане", коментира Валери Симеонов.

Повод за гнева му стана и обстоятелството, че президентът се обърна към депутатите, като ги остави на последно място, а пък според Симеонов е редно да са първи.

"Все пак се намира в Народното събрание трябваше да покаже малко повече уважение. Висшият орган е парламентът и Румен Радев да бъде така добър да уважава Народното събрание, независимо, че то ще работи още кратко време", скочи националистът.

Според него речта на Радев е била изпълнена с глупотевини и празнословия.

Заради това е било нормално да има реакция от страна на депутатите, които се разшумяха, заради което пък Радев направи репликата: "Остава ви още една седмица".

"Когато накрая самонадеяно заявява, че е човек на делата, а не на думите, с което опроверга собственото си поведение, нищо не сме казали в зала, просто се засмяхме, беше смешно и жалко", обясни Валери Симеонов. "Щяхме да останем до края на речта, ако не бяхме провокирани", допълни той.

Все пак Симеонов обяви, че неговите депутати ще преглътнат този за тях фалстарт и ще дадат 100 дни на Радев.

"Ще направим анализ на това, което е направил след 100-те дни, който ще бъде обективен, а не пълен с глупотевини", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
21
 
6
 
! Отговори
az преди 7 години
този и за *** на зеле не става, дъщеря ми във втори клас чете по гладко от него
118
5
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Симеонов е подвикнал на Радев -Кой си ти,че акъл да ни даваш. Четете Епицентър там е написано точно какво е подвиквал Симеонов като хулиган-той си е хулиган.Радев му отговори достойно,не е обидил никого просто каза една истина:НС има още една седмица живот -какво е излъгал,кого е обидил?И защо е този писък на оципаните "моми".
117
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви патриоти са Симеонов и Каракачанов. Особено пък втория, на всяка власт наведен, само и само да е начело. Ама добре, че в Бг сума неграмотен народ се навъди, блъскат във фитнеса, слушат чалга, отглеждат кучета и развяват знамена, смятайки, че това ги прави големи патриоти :). А собствения си език не уважават, като тоя по-долу.
116
2
 
20
 
! Отговори
Коалисиция преди 7 години
Никой вече не гледа Винкел ТВ...
115
15
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Не се карайте, за единия знаем че не струва ,а за другия скоро ще разберем че е същия
114
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе то се видя. Радев не може да чете. Няма какво да го овъртате. Представям си как е с другите езици, които му преписвате че знаел.
113
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Речта на Радев - суха като Устава на Българската Народна Армия, който е копие на руския Устав. Освен това приоритетите объркани, а най-важният за оцеляването на България -демографският проблем - направо липсва.
112
19
 
1
 
! Отговори
Dino преди 7 години
Komentarite vi protiv Cimeonov I NFSB.sa idoitski.Istinata e .che vi e strah ot patriotite,zashtoto ako doidat na vlast shte vi razgoniat familiiata.I koi vi iska mnenieyoTrolove anonimni!
111
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Така е 123Говори по-конкретно. Кои са тез менте-политици, от коя партия са. Назови имена. Защо няма по-свестни? Спрете с тези общи тролски обвинения. Целта ви е само да всявате недоволство и разединение между хората и по този начин да служите на чужди интереси.
110
4
 
27
 
! Отговори
msk преди 7 години
***. Излязъл си, обиден бил...абе какви са тия високоплатени безделници с поведение на подрастващи там.
109
1
 
23
 
! Отговори
е той си ви каза преди 7 години
-- От думите на Радев пък се разбра, че на този парламент му остава още една седмица живот. ----
108
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СИМЕОНОВ ИМА ИНТЕРЕС ОТ РАЗДЕЛЕНИЕТО И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО ЗА ТОВА И ПРИКАЗВАНЕТО МУ Е ВИНАГИ ПРАЗНО
107
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То щото Симеонов само умнотии говори...
106
3
 
31
 
! Отговори
тя преди 7 години
Честни и умни политици в България ги унищожават ! Така стана и с Жан Виденов , единствен , който не се обогати от властта!
105
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До тяПлевнелиев беше високообразован с повече езици но се видя какво направи. Стоянов Първанов, Жeлев също.
104
4
 
27
 
! Отговори
Дани преди 7 години
Радев им даде една седмица. Много им е.
103
1
 
22
 
! Отговори
Внимание преди 7 години
До Долу ПутинТе *** организираха протести срещу Тръмп в деня след изборите. Значи ли това, че Тръмп е руско протеже? Или, че им бръкна дълбоко в едното място?
102
9
 
22
 
! Отговори
тя преди 7 години
Някои "големи" умници искат да изкарат президента , че не може да чете! Колко са *** и злаобни ! Те ако са там сигурно и името ще си забравят , а колкото и да плюят новият ни президент е високо образован с няколко езика, такъв досега не сме имали!
101
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Симеонов да се сърди на Корнелия за речта, а не на Радев !
100
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сименов нещо много си е повярвал... И той май има нещо от психиката на Баце, че е голяма работа в политиката, головодници такива , събрали се в парламента да хихикат като пъпчиви ученички, срамота! Много добре им каза Радев, че им остава една седмица и много смело беше даже, браво!