Борисов: Другите правят пленуми, ние даваме мечтаното на хората

Нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове!
21 яну 2017 15:28, Елка Василева
220
Борисов: Другите правят пленуми, ние даваме мечтаното на хората
Бойко Борисов. Снимка: МС

Нашата работа е това – докато другите правят пленуми или почиват, ние да дадем на хората това, което са мечтали да имат. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Премиерът в оставка Бойко Борисов посети Айтос, където беше подписан договор за изграждането на пречиствателна станция за отпадъчни води. Стойността на инвестицията е близо 19 млн. лв.

„Всички следят чистотата на Черно море. Мисля, че направихме всичко необходимо този проблем, висящ върху нашия туризъм, да бъде изчистен“, заяви премиерът.

„Нашата работа е това – докато другите правят пленуми или почиват, ние да дадем на хората това, което са мечтали да имат“, добави Борисов.

Министър-председателят в оставка открои ползите за здравето на хората, за инвеститорите и за бизнеса. „Сега можем да кажем спокойно, че нашето море е поне толкова чисто колкото гръцките плажове. Ако е било лесно, да са го направили много преди нас, но то не е“, каза той. Премиерът отбеляза също така, че в Айтос има и шест санирани блока.

„Проверете цифрите, защото когато те говорят, много по-лесно се коментира кое е истина и кое е лъжа“, призова министър-председателят медиите във връзка с изграждането на магистралите и добави: „Понеже госпожа Лъжа не спира да лъже и казва, че щяла да строи, но няма да краде. Партия, в която в самата й изпълнителна комисия или бюро има няколко строителни компании“.

Според Борисов трябва да се видят цените на километър магистрала в България и в Румъния. „Твърдя, че в България е в пъти по-евтино“, отбеляза премиерът. Той призова също така да се сравни колко струва метрото на километър в София, в Будапеща и във Варшава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
21
 
! Отговори
Kit Chelin преди 7 години
Преди два дни в сайта един герберастки *** беше голям апологет на др. Борисооф, човекът който за 7 г. унищожи тотално България. Този образ не може да бъде в опозиция, тъй като ако не е на власт ще топи непрекъснато страната ни в Брюксел, ще организира платени протести и окупации ще лъже и манипулира по всички купени медии и журналисти за стабилното състояние на България. А то е 3 пъти увеличен външен дълг, 3 % усвоени фондове от новия програмен период, нищожни инвестиции, тотално разделение на
82
9
 
5
 
! Отговори
Бойко преди 7 години
Аз се чудех къде се омете цялата *** от шестима комунисти-депесисти с по седем компютъра за гласуване всеки,а те къде били!!! О-оооххх,елате ми пиленца,да ви свия шушоните крадливи и да ви проверя девствеността!!!
81
3
 
28
 
! Отговори
socialen преди 7 години
За какво мечтаят хората според Борисов и какво им дава той?
80
4
 
25
 
! Отговори
Закъсах го преди 7 години
Този едва го изтрайвам. Нинова не я харесвам. "Коалицията" на патриотите са орел, рак и щука. Марешки е бандюга. Реформаторите са невъзпитани арогантници /затвърдиха мнението ми на клетвата на Радев/. ДПС е турска партия. АБВ са ренегати и сбирщина от предатели. Е, за кого да гласувам?
79
7
 
3
 
! Отговори
Боко преди 7 години
Снощи Нинева ми сервира- едното беше вкусно а на другото му се наслаждавах,та на сутринта се събудих леко изпотен.
78
3
 
28
 
! Отговори
оффф преди 7 години
Тоя банкянски бивол напълно е изгубил връзка с главния мозък!
77
3
 
21
 
! Отговори
оффф преди 7 години
Тоя банкянски бивол напълно е изгубил връзка с главния мозък!
76
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пътник си.Свиквай.А после породължавай да си мечтаеш.
75
3
 
23
 
! Отговори
Нурай преди 7 години
Караянчева ми дължи единадесет хил.лева от с.Бисер така ли давате на хората
74
3
 
30
 
! Отговори
ПГ преди 7 години
Този е хванал влака!Давал ни каквото сме мечтали?! Да аз мечтах всичките ми приятели да заминат за чужбина, мечтах да ме управляват крадливи политици, дето говорят в първо лице единствено число, когато говорят за пари на ЕС, и когато говори за метро, магистрали, пречиствателни.. сякаш ги построил с двете си тъце.. а забравя да каже за стадионите и игралните площадки в села където има 25 пенсионера, как се харчат пари само защото трябва да се похарчат! Да се вземат процентите от когото трябва
73
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Останаха ти само още няколко дни.А после...твое чудо,та ничие.
72
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този павиан го изтърваха от контрол тези,които го създадоха и монтираха във властта !Сега е тяхна грижа и отговорност да си го приберат и озъбтят.А те го правят само по един начин.
71
5
 
27
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Борисов дава мечтаното взето от нас на *** гербаджии.
70
4
 
25
 
! Отговори
Готин преди 7 години
Аре да си ходиш, главоч....Съсипа България и продължаваш да си мислиш, че ще се върнеш на власт. Идва пролет, Видьов ден, тогава какви ще ги мъдриш? Тъ..па..нар
69
5
 
14
 
! Отговори
BG IZMET преди 7 години
BORISOV KYRORTITE SA VASHI NO MORETO NE.IZCHADIA DOLNI NADRYSANI
68
5
 
34
 
! Отговори
Любомир Първанов преди 7 години
Не съм мечтал,че след 31 години работа като учител и директор,ще бъда изхвърлен само за 15 минути по заповед на любимата ви Караянчева без никаква причина.Не съм мечтал,че ще изживея нещо,което е изживял баща ми през 1950.Не съм вярвал,че човек може да бъде ликвидиран по политически причини в страна от ЕС.Не съм вярвал,но на сбогуване казах на учениците:"Живеем в гадно и несправедливо време.Свиквайте с това!"Сега мечтая да се махнете,защото искам внуците ми да живеят в България.
67
6
 
9
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
До Анонимен 78Така е готин, дай си адреса и ще изпратя Баце да ти донесе вечеря!
66
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Балонът се надууууууува, надууууууувааааа ......... ПУК и мат !
65
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам защо медиите му обръщат толкова голямо внимание.Той дори вече не е забавен.Със всяко следващо изказване дразни все повече хората.Той по-добре от нас ли знае как живеем?Какво ни е дал?И защо става все по-нагъл?Колкото и лош "мат'рял сме,вече ни дойде до гуша.
64
5
 
6
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
До 70Колко да си скромен бе, бай Иване?!