Нинова vs. Борисов: Комунисти плюят комунисти!

Борисов бил баш комунистът, разтривал ушите на Тодор Живков
183
Нинова vs. Борисов: Комунисти плюят комунисти!
Снимка: БТА

Шефката на БСП Корнелия Нинова не остана длъжна на нападките на лидера на ГЕРБ и премиерът в оставка Бойко Борисов.

Още по темата

"Гледам националната среща на ГЕРБ преди да тръгна за тържествения ритуал по встъпването в длъжност на Румен Радев. И какво ми прави впечатление? Бивши членове на БКП и партийни секретари плюят комунизма. А баш комунистът, когото един колега определи като човекът, който е разтривал ушите на Тодор Живков, води сеанса по психоанализа", скочи тя в социалната мрежа Facebook.

Отговорът й беше провокиран от думите на Борисов, че социалистите са "подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни", били спечелили президентските избори с коварство, а стилът на БСП бил да руши и да взривява църкви. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
13
 
! Отговори
Отговор преди 7 години
До Непросветен 104 А идеята е много проста. Всички да бъдем бедни, а портийните величие от БСП милионери.
91
4
 
11
 
! Отговори
До Бьлгарка преди 7 години
*** е всеки който е отвратен от ГЕРБ и в същото време се възхищава на лидера на другата най-крадлива партия.
90
2
 
12
 
! Отговори
Непросветен преди 7 години
Абе всички говорят за лявата идея. Какво представлява тази идея нещо не мога да зацепя.
89
6
 
13
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Другарко ***, от комунист демократ може да станеш , но от демократ да станеш комунист /социалист/ , се нарича политическа ПОРНОГРАФИЯ!!!
88
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква гнусна биологична единица от с. Крушовица е тази нинова.
87
0
 
12
 
! Отговори
До 96 преди 7 години
Има, има - Меглена Кунева!!!!!!!
86
4
 
6
 
! Отговори
Аз съм БЪЛГАРИН преди 7 години
Не са виновни комунистите,а некадърниците неуспели да станат партийни членове.И вторите-некадърниците с връзки,но те са за келепира.
85
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази злобарка освен за председател на ТКЗС, за нищо друго не става. Няма по-неприятна жена от тази на снимката. Лицемерка, открадна милиони, а сега ще дава на бедните.
84
10
 
26
 
! Отговори
отвратен преди 7 години
"подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни" това са най точните думи, описващи управлението на ГЕРБ по места. Много точна преценка на ББ, в която само е сбъркан адресанта.
83
7
 
14
 
! Отговори
АХ преди 7 години
До АнонименНа Тикве щерката до преди две години къде живееше..;) САЩ! Ама тогава мълчахте, там за по сигурно.. разправяше баща и.. Никой не може да каже на децата си къде да живеят!
82
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Българка,, Троолллл
81
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напомняне:Този ,който на млади години не е бил комунист,е човек без сърце,но който е останал такъв,в зряла възраст е човек без акъл!
80
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Трола,,Българка,, Абе *** що не питаш ,,другарката,,Нинова ,зле ли беше при Костов в СДС.Зле ли беше на Йотова като ,,лице ,,на демокрацията в СДС в началото на 90-те:-) :-) :-)
79
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е защо сега другарката Нинова толкова грубо напда другаря Борисов? Няма ли малко партийно уважение?
78
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова и Йотова Най -красиви ,и най-умни.Първо СДС,после в БСП.Абе каде е по голям келипир а? В БСП,по лесно ще кажеш -Мии ниии сми за народаа.Лошите капиталисти,крааад народааа.Да ааа така е лесно,нали Сина на ,,другарката ,,нинова си го прати да учиии и живеей в САЩ.
77
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БьлгаркаНИКАКВА БЪЛГАРКА НЕ СИ ЩОМ НЕ СИ ОСЪЗНАЛА ,ЧЕ ВСИЧКИТЕ НИ БЕДИ ИДВАТ ОТ КОМУНИСТИТЕ. НЕ СА ЛИ ТЕ ЕДНИ И СЪЩИ И В БСП И В ГЕРБ И В ДПС И КОСТОВ БЕШЕ ОТ БСП И БОРИСОВ. ТЕ ТАКА СА ВЪЗПИТАНИ ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ДАВАТ ВЛАСТТА С МИР А С КРЪВ И СЕГА АКО СЕ ДЖАВКАТ ТО Е САМО ЗА ТОВА КОЙ Е ПО-ВЕЧЕ КРАЛ ! ДОКАТО НЕ ГИ ИЗХВЪРЛИМ ОТ ВСИЧКИ ВЛАСТИ КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ЗАТРИЯТ ОКОНЧАТЕЛНО БЪЛГАРИЯ ! НА ТАМ ВЪРВИМ И ТО ТЪКМО ЗАТОВА ,ЧЕ ЕДНИ И СЪЩИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ СА НА ВЛАСТ !
76
3
 
15
 
! Отговори
1 преди 7 години
До АНОНИМЕН- 86,а тиквата кой *,че се прави на антикомунист,събираше такси по паркинзите на бай Миле,за Унгария нима не знаеш,каква попара беше надробил там.
75
4
 
22
 
! Отговори
Цял преди 7 години
Боце- полукомунист, Боце-полудесен, Боце -полуграмотен, Боце-полумандат.
74
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Партийният елит който управлява България последните 72 години се е хванал гуша за гуша, за да си осигури още няколко години грабене на народа. Това показва същността им. Те са истинските виновици за сегашното състояние на България, а не американците, европейците, руснаците, имигрантите, евреите, марсианците и т.н.
73
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗНАЧИ СИ ПРИЗНАВАТЕ ,ЧЕ НЕ СТЕ ИЗЛИЗАЛИ ОТ ВЛАСТТА ,А ТОВА Е ЛОШО ,КОГАТО СЕ ПЛЮЕТЕ ЕДНИ ДРУГИ МАКАР ,ЧЕ СТЕ ЕДНАКВО КРАДЛИВИ, ЕДНАКВО НЕНАСИТНИ И АЛЧНИ ! ОБАЧЕ КОГАТО ИЗПАТИЛИЯТ СИ ОТ ВАШАТА КОМУНИСТИЧЕСКА КАСТА БЪЛГАРИ ВИ ПЛЮЯТ ВИЕ ВИЕТЕ ЯРОСТНО.....КАК ДА ВИ КАЖЕМ ,ЧЕ СТЕ *** ОТГЛЕДАНИ И ВЪЗПИТАНИ ОТ ЕДНА И СЪЩА СТОГОДИШНА БАБА ,КОЯТО НИЩО СТАРО НЕ ЗАБРАВИ И НИЩО ХУБАВО НЕ ДОНЕСЕ НА БЪЛГАРИЯ.