Лукарски видя РБ в следващото НС, не били пречка за дясно обединение

Лидерът на СДС разкритикува Радан Кънев, но му протегна ръка
29 яну 2017 11:48,
45
Лукарски видя РБ в следващото НС, не били пречка за дясно обединение
Снимка: Булфото, архив

Реформаторският блок не е пречката, която спъва обединението на партиите в дясно. Това заяви лидерът на СДС и бивш икономически министър Божидар Лукарски пред BTV. "Вратата за коалиция не е затворена, имаме оптимизъм за по-широко събиране в дясно", заяви той.

Лукарски е сигурен, че Блокът твърдо ще бъда част от следващия парламент, а пример за добре свършената им работа е управлението, което реализираха в 43-ото Народно събрание.

Още по темата
Лидерът на СДС окачестви думите на Радан Кънев, че има рекет върху малкия и среден бизнес като литературни съчинения, които учител трябва да оцени. Въпреки това той е категоричен, че няма нещо, което не би му простил. "Политиката не е място за лични пристрастия, може да бъдем и приятели и колеги и да правим компромиси в името на общата цел. Когато си в коалиция, човек трябва да прави компромиси и да прощава". Той допълни, че Радан Кънев го е научил да казва нещата винаги в очите.

По повод заградения общински път и частен имот от депутата от РБ Борислав Миланов, Лукарски посочи, че казусът очевидно е част от предизборната кампания, за да се оповести сега. "Защо след толкова години казусът се раздухва сега? Има съд и прокуратура, които се занимават с незаконно строителство", посочи той.

Председателят на СДС посочи, че Миланов има много законодателни инициативи в 43-ия парламент и е много познат и харесван в района му.

Ревизията на ведомството си от служебния кабинет той коментира, като нещо хубаво, стига да не е с цел реваншизъм. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: Радан КъневРБЛукарски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брееей, що *** са налазилили тоя сайт и не го напущат още от президентските избори. Яко са се настървили бесепарите за за кокал. Бат Бойко пак напълни хазната и ще я опразнят както партизанин мандра опразва. Дали ще им се върже народа пак на лъжливите овчарчета? Ей, не си поплюват тези хора, минимум трето поколение изпечени крадци са. Само сап през врата им намаля престъпния апетит. Ще ядете май дръвцето!
32
1
 
2
 
! Отговори
Ala_Bala преди 7 години
По-долни хора от тези бокови подлог няма. Алчни, корумпирани даже в червата си.
31
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лукарски и РБ в парламента!!!!! Това да не е вицът на месеца????
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лукарски,звездите ли ти го казват?Защото на мен ми говорят,че вие парламент повече няма да видите.
29
1
 
9
 
! Отговори
така преди 7 години
Мисля, че Лукарски и Пръмова съсипват РБ.
28
2
 
12
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ЛУКАВИЯ ЛУКАРСКИ МОЖЕ САМО В МОКРИТЕ СИ СЪНИЩА ДА СЕ ВИЖДА В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ СЛЕД КАТО БЯХА *** НА ГЕРБ.
27
0
 
11
 
! Отговори
Фантазии преди 7 години
Този политически *** не разбра нещо много просто-реформатори и шайката "България на кариеристите" не могат да съществуват заедно .ДСБ не са толкова глупави и разбраха , че ги ползват само за оправдание на липсата на реформи .Затова и си взеха шапките.Електората на тези групички е рязко против мутро-простаците от ГЕРБ.Интерес от такава коалиция са само за шайката лично облагодетелствани .Така че ще сте в парламента , но от външната страна.
26
1
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До BudinovБСП ще бие на изборите, друг е въпроса дали ще управлява. Ние искаме, тя да победи и Борисов да бъде унижен. Вие от РБ сте пределно ясни - мошеници от класа, чорбари-казанджии. Ако не влезете в Парламента, нашите планове, много по-лесно ще се реализират. Ние си имаме интереси и си ги следваме, не лъжем и оицемерим като вас, не сме двуличници, нагаждачи и черпаклии.
25
1
 
13
 
! Отговори
бг преди 7 години
Реформаторския блок не направи никакви реформи.Читавите излязоха от деформаторския блок.Видяхме ви блока обслужващ масонски интереси.Пръстовите отпечатъци на Москов ли са ви реформата?-Позор!Личните интереси май са ви по-важни.Всички ви видяхме какви ги свършихте
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия *** на какво се надяват!?Хората помнят този трикаджия и подкрепата му за престъпното управление на гербавите.Не виждам кои от десните и мислещи хора ще гласуват за РБ при положение че там са Лукарски и Пръмова.За РБ на Пръмова единствената цел е консумацията на власт за лична употреба. Защо един път не попитаха мутрата какво става с КТБ, олигархията, корупцията, бедността, защо Пеевски и сие печелят всички обществени поръчки?СРАМ!!
23
10
 
6
 
! Отговори
Budinov преди 7 години
Много червена *** се е активирала напоследък.Абе ***,мислите ли с празните кратуни че ако Р.Кънев беше поискал министерско кресло нямаше да получи.!00% да.И още нещо.Мислите ли че Умника от Банкя си подаде оставката заради Радев,100% не.Един "гном" и един Р.К му таковаха играта на умника.Следете фактите а не лайте по РБ.Целта е комунистите да дойдат на бял кон.Просто няма да ви огрее това слънце.Вас ви грее руските хартийки ама не стават за подпалка май
22
2
 
13
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
Целият въпрос на едно бъдещо управление на Борисов са Деформаторите. Ако не са в НС, Борисов няма да може да реализира правителство "Борисов 3". Единственият начин е, гласувалите заблудени за тях, да си спомнят, как ги излъгаха те, на предишните избори, като водеха кампания Анти-ГЕРБ, и след това с газките докараха гласовете им в краката на генерала. Миленчето Кунева много точно охарактеризира деформаторската природа: ние сме конкурент, коректив и партньор на ГЕРБ;))) сиреч всичко зависи от позата;)))
21
0
 
12
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
Голем е напъна на отвъдокеанските централи и танте Меркел да закрепят Борисов отново на власт със същата формула в НС. Неслучайно са тези медийни балони, кой и как се бил изхрачил от Деформаторите по темата "да бъдеш или да не бъдеш". Основната цел на Деформаторите и те си го казаха на конгреса им е да няма управление БСП-ДПС. Значи политическият пасианс, отсега е пренареден и на всъщност истински дясната партия в България;))), начело с ДСБ кадър, като Корнелия Нинова, не са оставени много шансове, освен ДПС. Целият въпрос на едно бъдещо управление на Борисов са Деформаторите. Ако не са в НС,
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Некадърник, мижитурка, ненаситна за власт и пари. Случайните минувачи така са впили зъби в кокала , че няма пускане.
19
18
 
3
 
! Отговори
преценка преди 7 години
Този все пак е много по приемлив, отколкото мавро-комунистическите секти на Д рисльо Иванов и Рада The Deep!
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко, което направиха в политиката, е че изпразниха от съдържание думата "реформа". Кичиха се с името "реформатори" докато го обезмислиха. Аз поне реформи не видях, но на приказки за реформи се наслушах.
17
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези ако допуснат Радан отново да се присламчи към тях са истински ***. След като ги разиграва с безумията си 2 години, сега да му дадат възможност да продължава и в бъдеще да прави същото - трябва да са мазохисти или кръгли ид.иоти.
16
3
 
27
 
! Отговори
ахахаха преди 7 години
Лукавото човече Лукарски, как пък не вдяна, че е аут от политиката с цялата си уродлива и крадлива партийка?!
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз виждам всички от РБ в затвора но накрая се събуждам и какво да видя, отвил съм си краката.
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз виждам всички от РБ но накрая се събуждам и какво да видя, отвил съм си краката.