Борисов събра министри и депутати, готвят се за изборите

Свика ги в малък кабинет в централата, насядаха кой където намери
Обновена: 31 яну 2017 15:01 | 31 яну 2017 15:00, Камелия Цветанова
191

 

Снимка: Facebook

Депутати и министри от второто правителство на Бойко Борисов се събраха в кабинета на лидера на ГЕРБ в централата на партията.

"Подготовката за изборите започна с пълна сила. С колегите обсъждаме приоритетите за новата ни управленска програма и стратегията за предсрочните парламентарни избори", издаде ексстроителният министър Лиляна Павлова в социалната мрежа Facebook.

Самият Борисов пък постна снимки. На кадрите се виждат насядали кой където намери Томислав Дончев, Румяна Бъчварова, Теменужка Петкова, Вежди Рашидов, Екатерина Захариева, Лиляна Павлова, Владислав Горанов и други, както и депутатите Десислава Атанасова, Красимир Велчев, Делян Добрев, Димитър Главчев, както и Борисов.

Преди дни бившият премиер заяви, че са си направили изводите какво искат избирателите и ще го отразят в новата управленска програма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
6
 
26
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Тези от снимката приличат на заговорници сврели се в дупка. Там им е мястото, дано не излязат никога от дупката.
124
6
 
24
 
! Отговори
se преди 7 години
Стига му толкова на Борисов във властта,Да спечели два пъти и два пъти се отказа.Предаде избирателите си.Трябват нови лица.Едно е ясно трябва да управлява такова правителство каквото е на власт в Европа .Ясно е ,че ще бъде дясно център.Лявото у нас е фалшиво и все по малко хора вярват в обещанията на уж левите.За да има европейски пари трябва да бъде дясно управление колкото и да е нелогично за бедният ни народ.
123
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Банкянския мафиот няма да откаже лесно от лапачката. Все пак за два мандата 16 млрд не са малко. Не броим 43-те млрд заеми които изтегли. Тях ще ги връщат едни други - глупави.
122
7
 
27
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 7 години
Лично за мене показаните на снимките лица и изброените в статията такива представляват ,,организирана престъпна група,,. Редно е някой органи да се самосезират и от политически субекти горепосочените да се превърнат в обекти на правораздавателната система на РБ.
121
6
 
28
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 7 години
Мила Камелия, правилно е да напишеш - ,, БИВШИЯ премиер събра БИВШИТЕ министри и БИВШИТЕ депутати,, . Дано да са БИВШИ много дълго време.
120
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко 2 пъти мина с оставки ..но трети няма да има,хората не са глупави с тия игрички,всички партии са един дол дренки,вече 27 г. едно и също и едни и същи,а пък слави взе да плаши куче с кокъл,ще протестира,ами тия толкова са нахални че нищо не им пука ,с песни и писма не става с тия корумпирани овци
119
3
 
19
 
! Отговори
Кърджалиец преди 7 години
Ако цвета Караянчева е там,застреляй я!Ще кръстим града Бойковград!
118
4
 
17
 
! Отговори
tttt преди 7 години
До кога Господи, имай милост, до кога ? народе вземи се в ръце, да изхвърлим най-после крадливата ***.
117
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 132 на мен ми е достатъчно да прочета медиите на Пеевски като Блиц и Пик и да разбера кой е най-читав и от кого ги е най-много страх политическите мафиоти. Най-достойните са най-оплюваните и това ми е достатъчно само да ме насочи и да чета ,да чета......
116
4
 
25
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
До132: най големите измамници се включиха в битка за властта... иначе отиват в затвора.!!!
115
4
 
24
 
! Отговори
БЬЛГАРИН преди 7 години
ГОТВЕТЕ СЕ ЗА----ЗАТВОРА ГЕРБ ВСП ДПС РБ
114
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 130А тоз Христо Иванов какъв е, проучвал ли сте го :-)))?
113
0
 
11
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Вървим ли? Към нещо добро според Вас???
112
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора оставете ги тия седенки на крадците -комунисти! защото и Герб и БСП и ДПС са едно и също нещо и когато ги чуете да спорят и да си съскат то е затова кой е откраднал по-вече. Зарежете ги ! Прочетете доклада на Христо Иванов при основаването на партията "ДА БЪЛГАРИЯ ! " и помислете дали точно такава партия не ни е нужна за да ги натикаме всички не наяли се политици там където им е мястото ! Трябва да разбием триото Цацаров,Борисов,Пеевски !
111
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
akolko naglost i alchnost za vlast tia i 1 stinka ne davat za balgarskiat narod samo lichni iteresi
110
2
 
22
 
! Отговори
баба Кута от Редута преди 7 години
Фискултурникът със седемте апартемента от тъста му да инсталира Костинбродската печатница и да и смаже тракалетата,за да не скърцат,щото става опасно.Успехът е гарантиран.
109
3
 
29
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ГРОБАРСКАТА МАФИЯ СЕ АКТИВИЗИРА.
108
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоест следващия наивник, ще изгори на кладата подкладена от съчките които сега събра с кредитите Борисов. Но Борисов ще излезе сух. Освен ако не вземе за трети път власта и се самозапали на собствено ръчно построената си клада. Ще е грандиозен пожар, вервайте ми ;-). Но преди това ще стане друго. Стига ви за днес :-).
107
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В компанията на крадците на България липсват само Доган и Корнелия с тяхните партии. Тогава картинката е пълна !
106
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами провери къде е учил Гечев, преди да стане вице на Виденов ;-)."Гечев специализира икономика в Илинойския щатски универисет (1987 1988), Университета Теймс Вели (1993) и Аризонския университет (1993)."Кредита, е ли инфлация(помпане) и следва ли да се смята, че Борисов сега с жзетите от него кредити постави основите на поредна фаза на бъдещата инфлация ;-))).