Ламбо развълнуван: Една победа ни кара да очакваме още една

Стефан Данаилов подготвя Нинова с думи на Конфуций
Обновена: 5 фев 2017 17:13 | 5 фев 2017 17:10, Красимир Ангелов
199
Ламбо развълнуван: Една победа ни кара да очакваме още една
Снимка: Пресцентър БСП

"Този Конгрес на БСП е исторически. От него тръгваме към победа на парламентарните избори", заяви при закриването на заседанието на 49-тия Конгрес на БСП зам.-председателят на партията Стефан Данаилов.

Още по темата
В своята реч той изрази благодарност за решенията на социалистите по време на конгреса, които по думите му са доказали, че БСП може да се промени. "Близо 4 месеца говорим за промяна, за това говорихме и по време на президентската кампания. Това, което доказахте вчера и днес, ме кара да бъда убеден, че именно това заседание на 49-тия конгрес е историческо", заяви Данаилов и продължи:

"Моите вълнения са огромни, защото една победа, която преживяхме, ни кара да очакваме още една победа. Тази победа може да се случи единствено и само благодарение на всички нас, на всички социалисти и привърженици, които ще повярват в това, което ние споделяме", допълни още зам.-председателят на БСП.

По думите му БСП има платформа, която конкретно отговаря на реалността и е обоснована с финансово покритие. "Това ми дава спокойствието да мога да застана пред хората и да им кажа, че може да постигнем това, което им обещаваме“, заяви Данаилов.
 
Знаменитият актьор се обърна и към ръководителя на партията Корнелия Нинова, като й препоръча да продължи да внимава с обкръжението си. Той се обърна към Корнелия Нинова с думите на Конфуций „За тези, които говорят зад гърба ти  това е знак, че ти си пред тях“.

"Имам честта да закрия днешното заседание на 49-тия Конгрес на БСП и да открия предизборната кампания на БСП за спечелване на парламентарните избори", заключи Стефан Данаилов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
17
 
! Отговори
зомбита преди 7 години
ами нека си живее русия ама тя сама не иска мирно съжителство
65
9
 
6
 
! Отговори
до 46 преди 7 години
От *** да чакаш съвет, наистина е доста гербаджийско.Що не кажеш колко заем теглиха тези от твоята партия, за какво, кога ще го върнеш ти и правнуците ти?ГЕРБ с управлението си остави само чувството за простащина, фалш , лъжи,калинки, наглост и корупция.Наложи простащината като стандарт.
64
28
 
7
 
! Отговори
Комунист преди 7 години
БСП - победа! Долу десните крадци! Моите уважения към др. Стефан Данаилов!
63
5
 
17
 
! Отговори
Така е преди 7 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! Добре, да живее, ама като не иска ? Русия иска да воюва , не да живее.
62
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Магистралките на Бойко се цепят една след друга.На Люлин шест месеца като я направиха - и протекоха два видадукта.На Тракия след една година се напука в в отсечката Карнобат - БургасСтрума се напука един месец след като я направиха.А като строиха Тракия първата година забравиха да сложат ТОАЛЕТНИ.сега ги сложиха - фирмата не ги почиства, а е мърляво в тях.
61
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До : Да мре Рашка или номер 78Отивай да живееш в рашка ве *** , на мен ми е добре , пътувам си свободно в ЕС , в САЩ ( с виза за 10 години ) , а ти отивай при жужето да му праиш свирчок на гомнок хаха :) България трябва да скъса с рашките отношения , затова е толкова зле , ама какво да говоря на *** човек ...
60
2
 
16
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
До За 27 години Ами ката Ламбо е толкова голям и умен що ще при комунистите бря?Умните и красивите не са в БСП защото не искат "Напред към миналото".
59
16
 
3
 
! Отговори
Комунист преди 7 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Браво колега! Слава на България, Слава на Русия, Слава на БСП!
58
23
 
4
 
! Отговори
Комунист преди 7 години
Най-великите българи са от Столетницата! Димитър Благоев, Георги Димитров, Тодор Живков, Жан Виденов, Георги Първанов, Сергей Станишев, Стефан Данаилов, Корнелия Нинова! Победа!
57
5
 
19
 
! Отговори
Митко Бомбата преди 7 години
Досега със столетницата може да те омаскари на дърти години. Жалък Ламбо!
56
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунизмът и комунистите са проклети от св. Патриарх Тихон на Москва и на вся Русия. Анатемата от 1918 г. я има в интернет "Анатема на комунизма".
55
6
 
24
 
! Отговори
Тото преди 7 години
Корнелче не си нищо повече от една руска ***. Не знаеш какво означава ли? Питай РОвч ,той е учил в Русия и знае.
54
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Батеви Бойко не иска вече да е на власт
53
16
 
9
 
! Отговори
За 27 години преди 7 години
не чух нито един артист да каже дума лоша срещу Ламбо..... тука някакви *** злобеят срещу него.Каквото и да си говорим човека е много голям. Снимал се е и в редица чуждестранни филми, включително и в ОКтопод. Българите го познават най-вече от филмиет му за Борис I и Черните АНгели. Всички студенти в Натфиз искат да са при него.Големия успех на Калфин като кандидат -президент, първия път се дължи на Данаилов.ама образованието му не било на ниво....това АРТИСТ - не е нужно да Шекспир.
52
12
 
7
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Изборите все по-вече се свеждат до избора на по-малкото зло . Гербавите *** задминаха учителите си червените такива по лапане от всякъде ,а партията им все по-вече заприличва на БКП от най-лошите и години. Каквото каже вожда-тиква само това е вярно и край ами ,ако се гътне къде отивате на сметището естествено. Гербавите ги е събрало лапането ,а не идеология или ценности любимата дъвка на плевела.
51
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Промените в БСП са видни ,Ламбо видимо се е променил доста е остарял. H,а следващия пленум ще го гледаме с бастунката как носи БСП с бодра крачка към победата.
50
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руските балайки си спретнаха конгресче.
49
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нас червеното знаме роди, и дясното ни е.а в г.ъза.
48
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представете си че на конгреса се беше явил Путинчо. Бас ловя че щеше да замирише ужасно. Човек се изпуска от умиление.
47
12
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До Белия АвтобусСамо дето, вашата герберска пропаганда лъже и ***. Социалдемократите и либерал-демократите в Румъния не са комунисти, които да ви послужат за пример, колко е лошо управлението на комунистите и да го ползвате за пропагандно клише в дербито срещу "вечният враг";))) Те са именно демоктари, сиреч партии от вашата черга, което ясно показва, че десните и центристки партии също са големи майстори в краденето и лапането без мярка.